|
Bildirim
Ümmetin lideri sayesinde. 1 milyon tlye telefon alabiliyom. Ossun. Yol yaptı araba yaptı. Ateşi icat etti. Soyu peygamberimize dayanıyormuş. Bazen biri bana dayıyomuş gibi hissediom, Ama gelip geçio çok şükür.
|
Aynı fiyata S23FE 8/256 var.
A55 için bu fiyat çok yüksek... |
s20fe sana totosuyla bile gülmez aşdaşsldişasldai
|
Bize müstahak artık, ne yapalım ne diyelim biz de şaşırdık. Söylenecek bir şey yok.
|
A55 ekranı 0.2 inç daha büyük ekran gövde oranı yüksek pil 4500 mahdan 5000 Mah artmış işlemci daha az güç tüketiyor sar değeri daha düşük. Performans ve kamera anlamında ise s23 fe çok daha iyi tercih meselesi. |
Bugün de şahlanmışız çok şükür. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
A55 ekranı 0.2 inç daha büyük ekran gövde oranı yüksek pil 4500 mahdan 5000 Mah artmış işlemci daha az güç tüketiyor sar değeri daha düşük. Performans ve kamera anlamında ise s23 fe çok daha iyi tercih meselesi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 27 Mart 2024; 14:57:12 > |
|
|
A34 kullanıyorum, 35'e geçmeye hiç değmez. şu anda bile 34 daha iyi, alacak olsam yine bunu alırdım |
A34, A35'ten daha mı iyi!? Güzel avutma taktiği valla... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kesinlikle katılıyorum. Y.dışı fiyatlarına göre 3-5 bin TL avantajlı olarak girmiş piyasaya. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 27 Mart 2024; 14:28:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
A serisinin fiyatları böyle mi |
parasına göre akıllı bıdık. ürünü fiyatına göre yargılıyorum. galaxy S24 Ultra 256GB al o zmn |
Fiyat bu işlemci ve kasa tasarımıyla oldukça fazla kamera kısmında da değişiklik yok bir alt seri kullananlar için geçmeye değmez samsung ileri gideceğine geriye gidiyor. |