|
Merakla beklenen Samsung Galaxy S25 fiyatları ortaya çıktı
-
-
pil süresi en önemlisi s25 wifi ile ev kullanımda 10saat ekran süresine yaklaşmalı artık yeter yani -
Sırf ekran kalitesinden dolayı Samsung a geçeceğim appleden gerçekten çok güzel ekranı hem yapay zeka Türkçe dil desteği de geldi çok güzel yurt dışı alacağım server kayıt gelir yaptırırım bu devletle o vergiyi asla ödemem asla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeremMuşdal 5GAVZ -- 11 Aralık 2024; 13:7:47 > -
Samsung da kampanyalar oluyor, tr ye özel fiyat veriyor. Eskiyi getir felan da var. Onları kovala.
Tabi daha ucuz olmaz ama aradaki fark için yurt dışı stresine girmene gerek kalmayabilir.
Ben eski bi note 8 verip 32bin tl civarına s24 plus alabiliyordum ilk çıkışına yakın, amazon.ae de de 25 30bin arasıydı o zaman.
S25 plus bakalım kaça gelecek TR ye 😀 -
iPhone’dan pahalı. Yurtdışında satışların düşük olmasına şaşmamalı. -
tr brezilya filipinler endonezya vs gibi ülkelerde yarı yarıya düşürüyor fiyatları ülkelerin alımgücüne göre ayarlıyor işte -
256 gb ultra 72 bin liradan piyasaya çıkar. 3 ay içinde 60 - 65 bine iner.
-
Samsung ve iPhone telefonlar çoğunlukla aynı fiyattan satılır. iPhone 1300 $ ise Samsung da o ülke de 1300 $ dır. iPhone için ne fiyat verilmiş vergiler dahil 1449 €. S25U ile aynı fiyat, S24U da zaten 1449 € ya satıldı.
Bazı ülkelerde vergiler dahil fiyatı gözükmez mesela ABD ve Çin vergisiz fiyatlarını söylerler, adresini girdiğin an vergiler dahil olur. Avrupa da böyle bir durum yok direk vergiye tabi fiyatlar yer alır
Mesela New York posta kodu girerseniz 1199$ bir anda 1305$ oluyor
Almanya da daha almadan önce vergiler dahil fiyatını görüyorsunuz
Samsung telefonların çıkış fiyatı US de 1300$ dır ama hiçbir zaman 1300$ a satılmaz. Eğer erken erişim başvurusunda bulunursan 50$ indirim alırsın. Bu ülkemizde dahi geçerli bir durum. Samsung telefonlar pazar bazlı kampanya ve alım gücü belirler ve bu fiyatlar çoğunlukla iPhone dan da düşük olur. Özellikle iPhone nun çıktığı zaman ya da farklı Android modellerin daha revaçta olduğu rekabetli marketlerde telefonlar daha ucuza satılır
wccftechSamsung Is Offering $50 Credit For Just Reserving Any One Of The Galaxy S24 Modelshttps://wccftech.com/get-50-credit-for-reserving-any-samsung-galaxy-s24-model/
-
S25 serisini hemen almamak gerekir, aceleniz yoksa 3-4 ay bekleyin fiyatlar düşüyor. S24 örneğin 40 bin liradan çıktı, birkaç ay sonra 34 bin liralara kadar düşmüştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 11 Aralık 2024; 15:54:28 > -
Meraktan soruyorum gerçekten bir gün içinde 10 saat aralıksız kullanabiliyor musunuz telefonu -
bu fiyatlara şansı yok -
s24 ler düşmedi o fiyata, sanırım o olay olmuyor artık. -
merak değil saçma bir soru saabh 7 de çıktın evden o gün işin uzun yoğun sahada işlerin var akşam eve uğrayamadın işler yoğun dışardasın vs ya da şarj etmeyi sevmiyorum diyelim 10saati süremi sanıyorsun düzgün okusan ne dedim evde wifi da 10 saati görmeli ki teelfon 5g konum fulll parlaklık yoğun kullanım 7saatlere kadar düşsün şimdi ben sorayım sana 7 saat az mı çok mu dışarda ? her zaman masa başı olmuyor
-
Tr fiyatı 150k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greath52 -- 11 Aralık 2024; 16:49:25 > -
S25 128 GB ile mi başlıyor? Cidden pes artık. 7 bin liralık Poco C65 bile 256’dan başlıyor resmen.
İyice Apple’a özendi bunlarda. -
evet ekran kalitesi muhteşem özellikle o pwm değerleri yok mu muazzam bence hemen geçmelisiniz. -
S24 ultralar 62binlere düştü hepsiburada da. -
Samsungdan iphoneye geçtim ekran olarak çağ atladım resmen. Samsung kendi cihazlarında ya kötü ekran kullanıyor ya da renk ayarını berbat yapıyor.
-
Büyük ihtimalle 90-100 bin arası listelenir. O fiyatlar hayal biraz.
-
Apple ın ekranını Samsung üretiyor kendi telefonundan daha iyi bir ekran vermez şaka gibi yorum yapmışsın gözlerini baktır bi😄
Sırf ekran kalitesinden dolayı Samsung a geçeceğim appleden gerçekten çok güzel ekranı hem yapay zeka Türkçe dil desteği de geldi çok güzel yurt dışı alacağım server kayıt gelir yaptırırım bu devletle o vergiyi asla ödemem asla.
|
Samsung ve iPhone telefonlar çoğunlukla aynı fiyattan satılır. iPhone 1300 $ ise Samsung da o ülke de 1300 $ dır. iPhone için ne fiyat verilmiş vergiler dahil 1449 €. S25U ile aynı fiyat, S24U da zaten 1449 € ya satıldı. Bazı ülkelerde vergiler dahil fiyatı gözükmez mesela ABD ve Çin vergisiz fiyatlarını söylerler, adresini girdiğin an vergiler dahil olur. Avrupa da böyle bir durum yok direk vergiye tabi fiyatlar yer alır Mesela New York posta kodu girerseniz 1199$ bir anda 1305$ oluyor Almanya da daha almadan önce vergiler dahil fiyatını görüyorsunuz Samsung telefonların çıkış fiyatı US de 1300$ dır ama hiçbir zaman 1300$ a satılmaz. Eğer erken erişim başvurusunda bulunursan 50$ indirim alırsın. Bu ülkemizde dahi geçerli bir durum. Samsung telefonlar pazar bazlı kampanya ve alım gücü belirler ve bu fiyatlar çoğunlukla iPhone dan da düşük olur. Özellikle iPhone nun çıktığı zaman ya da farklı Android modellerin daha revaçta olduğu rekabetli marketlerde telefonlar daha ucuza satılır wccftech Samsung Is Offering $50 Credit For Just Reserving Any One Of The Galaxy S24 Models https://wccftech.com/get-50-credit-for-reserving-any-samsung-galaxy-s24-model/ |
iPhone’dan pahalı. Yurtdışında satışların düşük olmasına şaşmamalı.
|
Samsung da kampanyalar oluyor, tr ye özel fiyat veriyor. Eskiyi getir felan da var. Onları kovala.
Tabi daha ucuz olmaz ama aradaki fark için yurt dışı stresine girmene gerek kalmayabilir. Ben eski bi note 8 verip 32bin tl civarına s24 plus alabiliyordum ilk çıkışına yakın, amazon.ae de de 25 30bin arasıydı o zaman. S25 plus bakalım kaça gelecek TR ye 😀 |
S25 128 GB ile mi başlıyor? Cidden pes artık. 7 bin liralık Poco C65 bile 256’dan başlıyor resmen.
İyice Apple’a özendi bunlarda. |
S25 serisini hemen almamak gerekir, aceleniz yoksa 3-4 ay bekleyin fiyatlar düşüyor. S24 örneğin 40 bin liradan çıktı, birkaç ay sonra 34 bin liralara kadar düşmüştü.
|
pil süresi en önemlisi s25 wifi ile ev kullanımda 10saat ekran süresine yaklaşmalı artık yeter yani
|
Apple ın ekranını Samsung üretiyor kendi telefonundan daha iyi bir ekran vermez şaka gibi yorum yapmışsın gözlerini baktır bi😄
|
Benzer içerikler
- instagram aktiflik kapatma
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- truecaller nedir
- opera video indirme eklentisi
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X