|
Bildirim
Sitesin de 256/12 82k cihaz piyasa da 60-62k satiliyor.Aradaki 20k fark var kod verseler ne yazar.Cihaz tanitimi olup 90-100k giriş yaparsa 1-2 ay içerisin de 70-75k bulursun hadi 80k olsun her türlü zarar.s24u takasa koyup 25u almak için min 40-45k ekleticek yazim burda olsun.Kod göz boyama |
Bu sene de ön sipariş için kampanya olur mu ? Kod veriyolardı o kodu girince telefonla birlikte hediye geliyordu yanında. |
Sitesin de 256/12 82k cihaz piyasa da 60-62k satiliyor.Aradaki 20k fark var kod verseler ne yazar.Cihaz tanitimi olup 90-100k giriş yaparsa 1-2 ay içerisin de 70-75k bulursun hadi 80k olsun her türlü zarar.s24u takasa koyup 25u almak için min 40-45k ekleticek yazim burda olsun.Kod göz boyama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Samsung cihazlar Türkiye özel fiyatlandırmaya sahip anladığım kadarıyla, ilk çıkışta almayı kesinlikle istemem. Arkadaşların dediği gibi inanılmaz bir fiyat düşüşü oluyor kısa süre içerisinde. En son S24 FE için yaşadık bunu, 28'den çıkış yaptı ve birkaç hafta sonra 24'e kadar düştü fiyatı. Üst modeller de benzer şeyleri yaşıyor. Fiyat düşünce bakarız. |
|
S25'te yapa zeka ozellikleri iyice gelisiyormus demek. Ben S23'umdeki tum AI ozelliklerini kapadim. Beni yavaslatmaktan baska ise yaramiyor. AI icin alacaksaniz, bilin ki hicbir ise yaramiyor, belki 10 yil sonra, hey AI, falanca kisiye su dosyayi gonder, bankadaki hesabimdan da dayimin ogluna 1000 lira EFT yap, bir de aksam 6'ye en yakin pizzacidan buyuk boy bol malzemeli bir pizza siparisa et, evimize getirsinler. Belki 10 yil sonra boyle bir sey olur. AI hali hazirda sadece bir arama motoru dostlar. Onu da Google zaten yapiyordu :) ceviri yapiyor dedikleri ozellik bile zaten 5 yildir google translate'de olan bir sey/ AI buyuk bir balon, en azindan simdilik. 10 yil sonra ise yarara ancak. Bu 10 yil boyunca paranizi AI icin car cur etmeyin. Sizin simdi yaptiginiz elinizde ilk orneklerden bir Pentium 3 1000 Mhz varken, Pentium 3 1133 Mhz'e 40,000 lira fark verip almaktir. Gonlunuz buna razi mi? |
evet lansman mağduru olmayın. biliyorum yanındaki hediyeler vs insanın aklını çeliyor ama zamanla sağlam fiyat düşüşleri oluyor samsung telefonlarda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhantkan -- 17 Aralık 2024; 8:58:52 > |
Hocam katılıyorum ki Samsung , Google Geminiyi sadece kendi arayüzüne entegre etmiş hatta eksik etmiş ki bazen çeviriler vs tam değil.Bu bixby yapay zeka vs bunlar Samsungun makyajı oldu.Donanımsal geliştirme yapmadan (m13 eski panel+8bit ekran+aynı kamera sensörleri , düşük batarya kapasitesi ve şarj hızları vsvs) oval tasarım + piyasa işlemcisi sd 8 elite yaparak hiçbir maliyete katlanmadan , yapay zeka hikayesi ile 85-90k s25u satacak Samsung için işlerin yolunda gitmediği bugünlerde , ilaç gibi geldi bu yapay zeka, maliyetsiz , daha yüksek ücrete , donanımsal eksik cihaz satıyorsun.Ticareti bu sene karlı geçecek. |
Nasıl bir mağduriyet yaşadınız merak ettim Bu arada bende değişim kampanyası lansman indirimi kod cart curtla S23+'tan s24+'a sadece 900tl ödeyerek geçmiştim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|