Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy S25 fiyatları ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 55superx

Büyük ihtimalle 90-100 bin arası listelenir. O fiyatlar hayal biraz.

256 GB olan o fiyattan çıkmaz.
  • KeremMuşdal 5GAVZ K kullanıcısına yanıt

Veriyor demek ki, ya da ekran aynı ama renk ayarı parlaklık ayarı gibi konuları Samsung beceremiyor Apple güzel ayarlıyor. Sonuç olarak Samsung’un ekranı mavimsi beyaz garip bir renk veriyordu ve üstünde çıkan karekodu vs okutmak için 40 takla atıyordum full parlaklıkta bile zar zor okuyordu cihazlar. Apple ekranı daha sarı ve renkler göze daha hoş geliyor, her cihaz da kodları rahat okuyor.

Ek olarak Samsung 2 cihazda ekran yaktık. Apple tarafında daha yanan ekran görmedim. En azından aynı kullanımı yapan kişilere baktığımda öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 11 Aralık 2024; 19:50:22 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim bana göre ikisinin ekranına bakınca o kalite farkını bariz görüyorum sen daha çok beğenebilirsin Apple ı :)
  • por favor kullanıcısına yanıt

S24 Ultranın fiyatı 82500 zaten, aynı fiyatla çıkarmazlar ufak bir kur güncellemesi yer S25 serisi. Haliyle 90 bin ve üzeri olması olası. Sonra diğer siteler indirimli satar vs öyle daha ucuza alınır ona birşey diyemem.

Not: kesin ya ciddi bir takas desteği ve bir hediye ile gelir diye düşünüyorum tabi onlar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 11 Aralık 2024; 19:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AryanVII

Merakla beklenen Samsung Galaxy S25 fiyatları ortaya çıktı

Samsung ve iPhone telefonlar çoğunlukla aynı fiyattan satılır. iPhone 1300 $ ise Samsung da o ülke de 1300 $ dır. iPhone için ne fiyat verilmiş vergiler dahil 1449 €. S25U ile aynı fiyat, S24U da zaten 1449 € ya satıldı.

Bazı ülkelerde vergiler dahil fiyatı gözükmez mesela ABD ve Çin vergisiz fiyatlarını söylerler, adresini girdiğin an vergiler dahil olur. Avrupa da böyle bir durum yok direk vergiye tabi fiyatlar yer alır

Mesela New York posta kodu girerseniz 1199$ bir anda 1305$ oluyor

Almanya da daha almadan önce vergiler dahil fiyatını görüyorsunuz

Samsung telefonların çıkış fiyatı US de 1300$ dır ama hiçbir zaman 1300$ a satılmaz. Eğer erken erişim başvurusunda bulunursan 50$ indirim alırsın. Bu ülkemizde dahi geçerli bir durum. Samsung telefonlar pazar bazlı kampanya ve alım gücü belirler ve bu fiyatlar çoğunlukla iPhone dan da düşük olur. Özellikle iPhone nun çıktığı zaman ya da farklı Android modellerin daha revaçta olduğu rekabetli marketlerde telefonlar daha ucuza satılır

Merakla beklenen Samsung Galaxy S25 fiyatları ortaya çıktıwccftech
    Samsung Is Offering $50 Credit For Just Reserving Any One Of The Galaxy S24 Models
    https://wccftech.com/get-50-credit-for-reserving-any-samsung-galaxy-s24-model/

Neden bu kadar basit bir şeyi uzun yazarak açıkladığına anlam veremedim. Bu haberdeki fiyat listesine göre s25 ultra daha pahalı işte. Vergi dahil 16 pro max benim yaşadığım NC eyaletinde 1289 dolar. Hadi Amerika ortalamasına vur 1300 dolar olsun. s25 ultra 1450 dolar/euro ve buna muhtemelen vergi dahil değildir.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    bana 3. satıcıların fiyatını verme. hepsiburada mediamarkt gibi fiyatlar ver. 67 bin tl den aşağı yok
  • Arkadaşlar S25 FE modeli çıkmıycak mı?

O da senin fikrin, ama daha önce hiç uzun süre Samsung kullanmadıysan ekran farkı öyle bir bakmada anlaşılacak bir şey değil onu da belirteyim. Apple ilk Amoled kullandığında “acaba Samsungun yaşattığı tüm sorunları Apple da mı yaşatacak?” demiştim ama çoğunu yaşatmadı. Umarım Samsung kendi cihazlarında da ekran sorunlarını çözer ne diyim…

• ROG55 kullanıcısına yanıt

O sonra çıkar daha S24 FE yeni çıktı sayılır.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    HB da da vardı hocam ben takip ettim. S25 e kitlendim ben yoksa s24 plus alıyordum.
    Samsun un özel renkleri hariç tabi.

Şimdi baktım media marktda 70bin miş 256gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 11 Aralık 2024; 20:8:44 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Bilginlendirme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 55superx

S24 Ultranın fiyatı 82500 zaten, aynı fiyatla çıkarmazlar ufak bir kur güncellemesi yer S25 serisi. Haliyle 90 bin ve üzeri olması olası. Sonra diğer siteler indirimli satar vs öyle daha ucuza alınır ona birşey diyemem.

Not: kesin ya ciddi bir takas desteği ve bir hediye ile gelir diye düşünüyorum tabi onlar da var.

58 bin liradan 1 kamyon döktüreyim.

256 GB diyorum.
  • crashris kullanıcısına yanıt
    S24 ultra zaten neredeyse sağlıyor bunu. Merakla beklenen Samsung Galaxy S25 fiyatları ortaya çıktı
  • infinitus.amor İ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyleymiş bugün farkettim onları pil bunu pil bakınca çok daha mantıklı samsung
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    İphone 13 prodan s23 ultraya ondan honor 200 ve şimdi vivo x100 pro kullanıyorum. Pwm değerini kullanmadan kimse anlayamaz. Dünya varmış dedim.
  • Tepe modeller $1,000 civarıydı $1,500 geçti. Ne olacak 5 sene sonra bir telefon $2,000 mı olacak? Saçmalık. Yaptıkları iş de dandik app açmak ve foto çekmek. 1'' sensörü getirmemek için yıllardır bekliyorlar ama fiyat her yıl artıyor.
  • Honor magıc pro 6 sldım her yönüyle mükemmel telefon
  • Yav arkadaş teknolojiye ulaşmak bu kadar pahalı olmamalı kim be derse desin. Maliyeti 50 100 dolar olan ürünü 1300 1500 dolarlara hatta vergileri de ekleyince 2000 3000 dolarlara almak gerçekten can sıkıyor artık.

Samsung kendi cihazlarına ekonomik kaygılarla eski panel kullanıyor yeni S serisinde ki M13 gerçeği gibi rakiplerine ise M14 panel tedariği sağlıyor.

• Hakikaten merak ettiğim birşey var, ben 6 senedir iphone 11 kullanıyorum, çok memnunum, daha evvel ise 6 ya da 7 yıl samsung note 4 kullandım, ekran yanığı haricinde ondan da çok memnundum, fiyeceğim ne onun ne de bunun fanatiği değilim. Geçen yaz Almanya ya gittim ve özellikle inceledim mağazalarda ve gördüm ki, samsungun ultraları, iphone pro larıyla aynı fiyata satılıyor orada ama bizde her ikisi arasında hatırı sayılır bir fark var samsung lehine, bu nasıl olabiliyor? Yani Almanyadaki ultra fiyatını Türk Lirasına çevirdiğinizde aynı oluyor, yani ordan almaya gerek kalmıyor oysa şu bizdeki iletişim vergisi olmasa iphone telefonları oralardan almak çok karlı olabiliyor? Anlamadım ben bu işi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.