Şimdi Ara

Galaxy S25 Ultra'nın net boyutları sızdırıldı: Son 5 Galaxy S serisinin en incesi olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S25 Ultra'nın net boyutları sızdırıldı: Son 5 Galaxy S serisinin en incesi olabilir
    Teknoloji devlerinden Samsung, önümüzdeki aylarda yeni serisi Galaxy S25'i piyasaya sürecek. Seriden Galaxy S25 Ultra ile ilgili birçok söylenti bulunmakta. Ancak yeni bir paylaşım, bu söylenitlere bir yenisini daha ekledi. Paylaşıma göreyse Galaxy S25 Ultra, son beş yılın en ince Samsung amiral gemisi olabilir.

Ayrıca Bkz.Anker, yeni projektörünü piyasaya sürdü: Karşınızda Nebula Capsule Air

Son beş yılın en ince Samsung amiral gemisi: Galaxy S25 Ultra

Tipster Ice Universe tarafından yapılan yeni bir paylaşım Galaxy S25 Ultra'nın telefonun boyutlarını ortaya çıkardı. Paylaşıma göre cihaz, 162,8 x 77,6 x 8,2 mm boyutlarında olacak ve böylece en ince Galaxy S serisi amiral gemilerinden biri olacak. Ancak en ince Galaxy S ünvanına sahip 7 mm inceliğindeki Galaxy S6, tahtını korumaya devam etmekte.

Galaxy S25 Ultra'nın net boyutları sızdırıldı: Son 5 Galaxy S serisinin en incesi olabilir
    Son beş yıldaki amiral gemisi Galaxy telefonlarından Galaxy S20 Ultra 166,9 x 76,0 x 8,8 mm, Galaxy S21 Ultra 165,1 x 75,6 x 8,9 mm, Galaxy S22 Ultra 163,3 x 77,9 x 8,9 mm, Galaxy S23 Ultra 163,4 x 78,1 x 8,9 mm, Galaxy S24 Ultra ise 162,3 x 79,0 x 8,6 mm boyutlarına sahipti. Bu boyutlar göz önüne alındığında yapılan paylaşım doğru ise Galaxy S25 Ultra, son beş yılın en ince Samsung amiral gemisi olacak.

Kaynak:https://x.com/UniverseIce/status/1832329253448265821

• O kadar incelikten ziyade artık 5000+ batarya ve 45w üzeri bir şarj hızı görmeyi tercih ederdim.

• İncelikle uğraşacaklarına, ekran altı kamera ile uğraşsalar daha mantıklı bir olur. Ekranın ortasında kamera deliği olması iğrenç.

• 2015 yılında satın aldığım Galaxy S6 telefonum 6.8mm inceliğindeydi. Galaxy S25 Ultra'nın net boyutları sızdırıldı: Son 5 Galaxy S serisinin en incesi olabilir 

bir kalınlaştırıp bir inceltiyorlar, sonra yenilik yaptık diyorlar.

• İnce telefon 7 mm'den incedir hadi taş çatlasın 8 mm'den incedir.

• Aynı bataryayı kullanıp telefonu inceltmek yerine keşke telefonun kalınlığını sabit tutup bataryayı artırsalar. S24 ultra kullanıyorum ve telefon 1 günü hatta bazen 2 günü çıkarıyor ancak önümüzdeki yıllarda da aynı performansı vermesi için fazladan batarya iyi olurdu. Tabi şirketlerin ürünlerin uzun ömürlüğünü düşünmesi işlerine gelmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En azından kenarlar tuğla gibi değil tipi bir şeye benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7.9mm olan note 10 plus'a biraz yaklaşmış o halde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • swat882 kullanıcısına yanıt

Bataryası ve çipi rezaletti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem552 kullanıcısına yanıt

Ben 45w da olsa kablosuz şarj görmek istiyorum. Şu cihazlar çok pratik ama 15w ile sınırlı olması üzüyor, aşırı yavaş.

• Abi pili büyüt. 6k yap pili kalınlık aynı kalsın. Ha birde 16m ekran kullanmayı bırak millet milyarlara geçeli yıllar oldu katrilyona geçecekler bunlar hala 16m ekran. Şarj olayına girmiyorum bile...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.