Bildirim
Galaxy S25 Ultra'nın net boyutları sızdırıldı: Son 5 Galaxy S serisinin en incesi olabilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O kadar incelikten ziyade artık 5000+ batarya ve 45w üzeri bir şarj hızı görmeyi tercih ederdim.
-
İncelikle uğraşacaklarına, ekran altı kamera ile uğraşsalar daha mantıklı bir olur. Ekranın ortasında kamera deliği olması iğrenç.
-
2015 yılında satın aldığım Galaxy S6 telefonum 6.8mm inceliğindeydi.
bir kalınlaştırıp bir inceltiyorlar, sonra yenilik yaptık diyorlar.
-
İnce telefon 7 mm'den incedir hadi taş çatlasın 8 mm'den incedir.
-
Aynı bataryayı kullanıp telefonu inceltmek yerine keşke telefonun kalınlığını sabit tutup bataryayı artırsalar. S24 ultra kullanıyorum ve telefon 1 günü hatta bazen 2 günü çıkarıyor ancak önümüzdeki yıllarda da aynı performansı vermesi için fazladan batarya iyi olurdu. Tabi şirketlerin ürünlerin uzun ömürlüğünü düşünmesi işlerine gelmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En azından kenarlar tuğla gibi değil tipi bir şeye benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7.9mm olan note 10 plus'a biraz yaklaşmış o halde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bataryası ve çipi rezaletti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 45w da olsa kablosuz şarj görmek istiyorum. Şu cihazlar çok pratik ama 15w ile sınırlı olması üzüyor, aşırı yavaş.
-
Abi pili büyüt. 6k yap pili kalınlık aynı kalsın. Ha birde 16m ekran kullanmayı bırak millet milyarlara geçeli yıllar oldu katrilyona geçecekler bunlar hala 16m ekran. Şarj olayına girmiyorum bile...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O kadar incelikten ziyade artık 5000+ batarya ve 45w üzeri bir şarj hızı görmeyi tercih ederdim.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X