|
Bildirim
iPhone kullanıcıları beyinsiz değil, siz fakirsiniz. |
10 bin TL'lik telefonumla her işimi görüyorum. Popüler kültürün ve maddenin kölesi olmaya gerek yok.
|
10k cihaz mi kaldi hangi marka acaba.? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 19 Kasım 2024; 18:21:1 > |
iPhone kullanıcıları beyinsiz değil, siz fakirsiniz. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
10k cihaz mi kaldi hangi marka acaba.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
a18 çipset ile a19 çipset arasında çok bir fark olmaz ram falan muhtemelen yine 8 bırakılır mimari zaten yine 3 nm, saat hızları yükselir o kadar. Artık çipset kısmına pek kimse bakmıyor zaten her yeni çıkan çipset bir önceki çipsetten iyi değerler veriyor sentetik test programlarında bu bir sürpriz değil. iphone 17'de merak edilen artık düz modellerde 120 hz ekran, pro ve pro max modellerde de dynamic ltpo x2 amoled ekrana geçilmesi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Kasım 2024; 18:12:42 > |
Niye lüks arabalarda sadece güvenlik farkı mı var ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A çipsetlerinin skorları genelde M çipsetlerinden daha yüksek oluyor. M4 Max ın 4000~ skor aldığını gördük. A19P den 4100~ skor beklemek pek şaşırtıcı değil, zaten her yıl mobil bazda en fazla %20 artış yaşanıyor. A18P nin 3400~ skor aldığını düşünürseniz %20 si 4100~ ediyor. N3E vs N3P arası %5 performans farkı var. A19P daha yüksek saat hızı ve watt kullanıp bir tık farklı mimari ile de %15 fark koysa zaten yeter gözüyle bakıyor Apple |
Hangi cihazi kullaniyorsun.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
içimiz dışımız işlemci oldu artık hocam son yıllarda çıkan işlemcilerin hepsi çok iyi artık benchmarklarda puan kastırmaktan öteye gidemiyor gerçek hayatta ben önemsemiyorum artık apple’da a15, androidde 8gen2’den sonra film koptu zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence termal ve enerji yönetiminin daha iyi olması gerekiyor çünkü sürekli performans artıyor ama termal ve enerji yönetiminde sürekli taviz veriliyor. |
Deli demedim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |