iMPlayer ömürlük premium grubu (kişi sınırı yok, anında teslim)
Özellik olarak TiviMate'den katbekat üstün bir uygulama. Görüntü kalitesi de 4k içeriklerde daha iyi diye düşünüyorum. Premium hesabıma cihaz ekleyebildiğim için tek başınıza alsanız 600 liraya alabiliyorsunuz en uygun, ben daha ucuza yardımcı olabiliyorum.
Cihaz başına 300 liradan yardımcı oluyorum. PM'den ulaşabilirsiniz.
IPTV kullanmak isteyen SuperOnline almasın
Şu an Fenerbahçe maçında inanılmaz, ama inanılmaz bandwith throttling uyguluyorlar. Yeni abonelik başlatacak arkadaşlara özet niteliğinde bir konu olsun istedim. İşin kötüsü IPTV sağlayıcıları VPN ile kullanıma izin vermiyorlar, yani kullanamıyorsunuz. 500 mbit internet ile 9k bitrate yayın açamıyorum, sinir krizi geçirdim bugün.
W118 CLA Serisi Ana konu 2019-2023
|
Superonline yurtdışı çıkışlarımı 100 mbps'e sınırlamış.
Mevzu çok çirkin, mide bulandırıcı. Son zamanlarda yurtdışı indirmelerdeki yavaşlıktan dolayı şüphelenip pek bilinmedik hız testi sitelerinden defalarca test yaptım. Tahmin ettiğim gibi, yurtdışı çıkış hızım elle yazılmış gibicesine net bir şekilde 100 mbit'e sınırlandırılmış. Yaygın sunucularda herhangi bir problem yok, Türkiye içindeki sunuculara standart hızlarımda ulaşabiliyorum. Muhtemelen test edilmek için sıklıkla TurkNet'in sunucuları kullanıldığı için onlarda vanayı açmışlar :)
İnternet hızım normal şartlarda 500 mbit download / 50 mbit upload olması gerekiyor.
NPerf OVH DC Fransa Sonucu
NPerf Romanya Budapeşte Sonucu
Bu sırada Türkiye'de yaygın kullanılmayan alelade bir sunucudan da test yaptım, onun sonucu da böyle.
Cloudflare'nin Romanya Budapeşte sunucusunda elle girilmiş kusursuzluktaki internet hızım.
Alenen milleti dolandırıyorlar. Bunu açık açık, saklamadan yapıyorlar. Bu ülkede vatandaşı koruyan yasalara asla rağbet edilmiyor, devlet kurumları da buna göz yumuyor. Lütfen konuyu öne çıkarın da millet görsün bunların ne mal olduğunu.
Ücretsiz 3 aylık Xbox Game Pass + EA Play | YANIYOR! |
|
Çamurlukta garip leke
Sevk tarihi 3 Ekim olanlar ne zaman teslim olmak zorunda?
|
Bilgisayarı hiç bir şekilde sağlıklı boot edemiyorum, kafayı yedi.
Led ışık konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
|
|
Meslek: İç-Dış Ticaret
insan
ya hayrandır sana, ya düşman. ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan... FENERBAHÇE! |
insan
ya hayrandır sana, ya düşman. ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan... FENERBAHÇE! |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.192
İkinci El Bölümü Mesajları: 269
Konularının görüntülenme sayısı: 122.177 (Bu ay: 1.649)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.482 (Bu hafta: 18)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası