Şimdi Ara

iPhone 17 serisinin işlemcisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPhone 16 yida boyle reklam yaptilar, bir cikti 60Hz ekran fiyasko. Simdide islmeci guzellemesi yaptiklarina gore buda fiyasko olacaktir. Olmuyor Apple, adam akilli bir yenilik sunmadigin surece ne islemci koyarsan koy. Pek bir getirisi olmadigi icin yeni iPhone almadim. Satis yapmak istiyorsan biraz yenilik yap, eski ekran teknolojisini satip durma.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

iphone 16’da hiçbir zaman 120 hz çıkabilir söylentisi olmadı ilk günden beri 60 hz olacağı söylendi.

• Adamlar iyi satis yaptiig surece hayatta yeni ozellikleri bir kerede vermezler. Dunyada salak cok. Yok 60hz benim icin onemli degil, yok ekstra 2 gb benim icin onemli degil diye kendilerini kandiriyorlar. Onemli olmayabilir ama bu telefonlara essek yukuyle para veriyoruz. Millet statu gostergesi olarak alabiliyor olabilir ama benim gibi sirf ihtiyaclarini karsilamasi hayati kolaylastirmasi icin alanlar da var. Senede bir telefon degistirenleri zaten dinlemiyorum bile. Onlar Apple'in en sevdigi musteriler. Diyorlardir bu enayiler zaten ne cikarsak aliolar. O yuzden kamera tusu gibi salak sacma seyleri koyuolar telefona da bakin yeni ozellik getirdik demek icin. Yoksa Iphone 16'yi nasil satacak. Sirf zaten olmasi gereken 8gb ram koyduklari icin millete kakalayamazlar. Insanlar akillanmadigi surece bu Apple tarafindan duduklenmeye devam edecekler.

• Daha 16'ya doyamadan 17 çıkıyor samsung'un A serisiyle yarışır
  • işlemciler zaten yeterli apple madem yapay zeka yapay zeka diyor en az 12 e çıkmalı düzlerde dahil o da en az Mac lerde nasıl 16 a zorla geçti ne kadar stabil de olsa ram ihtiyacı hep var MacBook Pro 16 gb ram var tarayıcı vs kullanırken dahi takas kullanıyor , cihazda yapay zeka diyorsan o zaman en az 12 düzlerde prolarda 16 koyman lazım , 15 pro Max kullanıyordum 16 da 12 gb ram bekledim gelmedi sattım s23 e geçtim 17 serisi 12 ram e çıkar ve kamerada artık değişiklik yaparlarsa geçerim yoksa android cephesine bakarım ya da 18 serisini beklerim bir teknoloji zevkimiz var onu da elimizden aldı apple bu sene
  • SurlarÖnünde kullanıcısına yanıt

Paran yoksa biz ne yapalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 20 Kasım 2024; 21:19:19 >
  • zncrsz16 Z kullanıcısına yanıt

Bende ayni durumdayim. 15 vardi sattim s23 kullaniyorum. 17 serisini bekliyorum bakalim ne yapacak Apple efendi.

Cok buyuk ihtimalle Iphone 16 kasasi, 6'3 ekran, 120hz, 8gb ram olacak. Sirf 120hz icin 17duz serisi almaya degermi bilemm. Pro serisine yonlendirmeye calisacaklar kesin. 2 aya Samsung S25 cikacak. Bakalim onlar ne yapacak. Samsung bu aralar daha iyi gidio Apple'dan

• cemark C kullanıcısına yanıt

Eşek yüküyle para verilmesinin sebebi Apple değil :) Biz fakiriz.

Ortalama avrupa insanının yarım maaşıyla aldığı telefonu, biz 5 maaşla alıyoruz. Fark burada.

Haliyle 60mış, 120ymiş kimsenin umrunda da değil çünkü yeni modelini de 15 gün çalışıp alacak adamlar.

Appleın umrunda bile değiliz. Iphone 30'da çıksa yine umrunda olmayacağız.

• Kerros kullanıcısına yanıt

Bizim icin Apple zaten cok buyuk bir luks oldu vergiler sagolsun. Ama avrupali ve amerikali icin de bence kucuk bir para degil. Duz seriler 900 dolara geliyor vergisi ile. Alt tarafi bir telefon bu sonucta. Hayatimizi kolaylastirmasi gereken cihazlara fazla deger biciyoruz bence.

• cemark C kullanıcısına yanıt

Almanyada kreşte yeni çalışan öğretmen 2600 Euro maaş alıyor hocam. Yarım maaşı bile sayılmaz. Türkiyede aynı işi yapan öğretmen iyi ihtimalle asgari ücret alır 17002-TL. Bir çok kurumda, 5bin iade isteniyor öğretmenlerden asgari ödeme sonrası :)))

Fakiriz işte, enflasyonda coştu. Bize ayfon mayfon hikaye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.