|
Galaxy S25 Edge'in batarya kapasitesi belli oldu: Bekleyenleri üzecek
-
-
Apple a kızıyorduk, Samsung da Apple a benzer oldu...
-
Samsung hiç bir zaman bir oppo olamayacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu yıl tüm Samsung S serisi ölü doğmuş oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung son 2-3 yıldır donanım bazında duraksadı. AI entegrasyonunu ise iyi beceriyorlar. Cihaz kısmına gelince bunun tasarımını çok beğendim. Unutmayın ki bu 8 Elite işlemci ile geliyor; yani geçen senenin ultra'sına yakın ekran süresi verirse şaşırmayın.
-
Donanım tarafında pek bir gelişme olmuyor çünkü. Çinliler batarya tarafında ilerliyor gibi. Samsung ağzı yandığından o tarafta çok yavaş davranıyor. Yeni kamera özellikleri falan bir şeyler oluyor ama zaten bakıldığında son yılların orta sınıf telefonları bile gayet işe yarar fotoğraf çekiyor. İşlemci gücü arttırsa da arttır arttır neye yarıyor. Bir dönem her sene farklı bir şey gelir, donanım misli misli katlanır vs. bir hız vardı. Artık her şeyde yavaşladı. Katlanırlar ile bir hareket sağlamak istediler ama onlar da herkese hitap etmiyor ve sorunları çok olan bir donanım.
-
Samsung'u biraz tanıyan kişiler; ince/küçük cihaza büyük batarya sığdıramayacaklarını, yüksek hızlı şarja sahip telefon çıkaramayacaklarını bilir.
-
Fena sayılmaz bu incelikteki bir cihaz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garip bir tasarım. Plus'ınki kadar büyük bir ekran ama gövde incecik ve düz S23'ünkü gibi bir batarya sunuluyor. Üstüne bu konfigürasyona güçlü bir işlemci eklenecek. İnsana kısa batarya ömrü ve aşırı ısınma şikayetleri üretecek sorunlu bir cihaz geliyor izlenimi veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp
-
Akıllı telefonların ( bana göre tabi ) eksi olduğu konu batarya ısınması ve pil ömrü.
-
Iphone air’e rakip çıkardılar sanırım ultra ince modeli. Gerekli miydi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung ve apple neden diğer markalardan geride artık millet 6000+ mah kapasitesi üretiyor bunlar hala 3900 3500 Xiaomi yazılımı düzeltirse ne apple ne Samsung kalır artık
-
beklemiyordum ama bende üzüldüm
-
açılın; elmacıların bir gün içinde 2 kez şarj etme rekorunu kırmaya geliyor
-
Silikon Carbide batarya ile aslında mümkün ama Samsung henüz bu bataryalardan üretmiyor. Kesinlikle dışarıdan batarya da almak istemiyorlar. Samsung SDI bataryaları sağlıyor.
-
Hele kasa da titanyum falan ısıyı iyi iletmeyen bir maddeden olursa işlemci de kasım kasım kasılır ısındıkça...
-
Dışarıdan da alıyorlar bildiğim. S22'de mi bir modelin konusunda SDI olmayan bataryaların kötü olduğu tartışması falan vardı. Benim bildiğim Samsung'taki hepsi kötü, batarya dayanmıyor bu aletlere. :)
-
Düşük kapasiteli pil ile geleceğini herkes biliyor, niye üzsün. Yeni bir batarya teknolojisi kullanmadıkları sürece daha ince cihaz = daha ince ve düşük kapasiteli pil demek.
Pil isteyen bir zahmet ince cihaz almasın, ben şahsen bataryadan feragat edilen bir inceliği gereksiz görüyorum.
-
Sonra neden cinli telefonlara yetişemiyoruz diyorlar. Cinliler 7mm telefona 6000mah sığdırıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu yıl tüm Samsung S serisi ölü doğmuş oldu
|
Donanım tarafında pek bir gelişme olmuyor çünkü. Çinliler batarya tarafında ilerliyor gibi. Samsung ağzı yandığından o tarafta çok yavaş davranıyor. Yeni kamera özellikleri falan bir şeyler oluyor ama zaten bakıldığında son yılların orta sınıf telefonları bile gayet işe yarar fotoğraf çekiyor. İşlemci gücü arttırsa da arttır arttır neye yarıyor. Bir dönem her sene farklı bir şey gelir, donanım misli misli katlanır vs. bir hız vardı. Artık her şeyde yavaşladı. Katlanırlar ile bir hareket sağlamak istediler ama onlar da herkese hitap etmiyor ve sorunları çok olan bir donanım. |
Çöp
|
Benzer içerikler
- facebook dondurma
- iphone alarm çalmıyor
- bedava mavi tik
- instagram profilime kim baktı
- fotoğraf bulanıklaştırma iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X