Şimdi Ara

One UI 7 ile gelen Galaxy S25 serisi videolarda gürültüyü yok edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • One UI 7 ile gelen Galaxy S25 serisi videolarda gürültüyü yok edecek
    Samsung bir süre önce Galaxy S24 serisi özelinde One UI 7 Beta programını resmen başlatmıştı. Android 15 tabanlı One UI 7'nin kararlı sürümü Ocak ayında tanıtılması beklenen Galaxy S25 serisi ile piyasaya sürülecek olsa da Beta sürecinde gelecek yeni özellikler netleşmeye devam ediyor. Görünüşe göre Samsung, videolarda arka plan gürültüsünü kaldırmak için yapay zekayı aktif olarak kullanacak.

Galaxy S25, One UI 7 ile şahlanacak

Samsung’un yeni nesil akıllı telefon serisi Galaxy S25, video kaydı sırasında arka plan gürültüsünü azaltan ve sesleri netleştiren yapay zeka destekli bir özellik sunmaya hazırlanıyor. “Audio Eraser” olarak adlandırılan özellik kullanıcıların video kayıtlarındaki rüzgar, trafik veya diğer arka plan seslerini azaltmasına ya da tamamen kaldırmasına olanak tanıyacak. Bu işlem sırasında insan seslerinin netliği korunacak.

One UI 7 ile gelen Galaxy S25 serisi videolarda gürültüyü yok edecek
    One UI 7, açık bir şekilde Samsung’un en büyük One UI güncellemesi olarak tarihe geçecek gibi görünüyor. Görsel ve işlevsel çok sayıda güncellemeyi içerecek olan yeni sürümde yapay zeka da ön planda olacak. Bunlar arasında Yazma Yardımı Araçları, Otomatik Çağrı Dökümü ve NowBar bulunuyor.

Ayrıca Bkz.One UI 7 beta yayınlandı: İşte Samsung telefonlara gelen yeni özellikler

Yazma Yardımı Araçları ile kullanıcıların içeriği özetlemesine, yazım ve dilbilgisini kontrol etmesine ve notları otomatik olarak madde işaretleri şeklinde biçimlendirmesine olanak tanınacak. Galaxy AI’a dahil olacak bu özellik uygulamalar arasında geçiş yapılmadan çalışacak. Çağrı Transkripti ise etkinleştirildiğinde arama kayıtlarını otomatik olarak yazıya dökecek. Bu özellik, aramalar sırasında manuel not alma ihtiyacını ortadan kaldıracak.

Bir diğer önemli özellik ise NowBar. Now Bar adı verilen yeniden tasarlanmış bildirim sistemi, iletişimi kolaylaştırıyor ve önemli bildirimlere doğrudan cihazın kilit ekranından daha kolay erişim sağlıyor. Bu özellik kilit ekranını sürekli açmayı azaltacak. Now Bar gelecekteki Galaxy S serisi cihazlarda desteklenecek ve gelecekteki güncellemelerde daha da akıllı bir deneyim sunacak şekilde geliştirilecek. Samsung tüm bunların yanında kamera arayüzünü de elden geçirecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/12/09/galaxy-s25-series-will-remove-background-noise-and-enhance-voice-in-video-recording-using-ai/

• Galaxy S25 Ultra yada iPhone 17 Pro Max arasında zorlu bir tercih yapma zamanı geliyor.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • diyezuurca D kullanıcısına yanıt

Neyi sanmıyorsun?

Anlamadım!

Ne Samsung, ne de Apple ürünleri alınır ne yazık ki.

iPhone dışında bir telefon alacak olursam Samsung alırım. O da biraz zor ama bakalım belki 2025 itibariyle IOS'den Android'e göç projesi yapabilirim. Düşük ihtimal.

Şahsen ben Xiaomi 15 Pro 'nun HyperOS 2.0 Global ile nasıl bir iş çıkarıyor onu bekliyorum.

Bildirim &#231;ubuğunu indirince perde reklamı, sayfayı kaydırınca WD40 reklamı falan &#231;ıksa g&#252;zel olurmuş. Beklentim bu y&#246;nde....

Birebir İOS kopyası başka bişey değil.

• Bu &#246;zellikleri S24-23 lere vermezlerse ağır beddualar edicem :D

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

• omanner kullanıcısına yanıt
    Aynen ya Samsung hala s&#252;merce telefon satıyor rezalet

• Xtrud kullanıcısına yanıt
    Sanırım samsung telefonun yok? Veya ai güncellemesini alabilecek bir s serisi telefonun yok.

• Ümit ediyoruz ki bixby Türkçe dil desteğide gelir

• S23 ultradan mi 14 ultraya geçtim. 1 tane bile reklam görmedim daha.

• omanner kullanıcısına yanıt

Samsung telefonum var 20.000 lieaya almıştım s serisi ai güncellemesini alalı çok olsu 2aydır da Türkçe kullanıyorum ai özelliklerinin sen 100.000 liralık Türkçe ai desteği olmayan iphonelar ile karıştırdın sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    Yeni fark ettim. :) bütün özelliklerini kapatmıştım.

• Tema çok hoşuma giti inşl yeni güncellemede gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.