|
Bildirim
Psikolojik olarak bol bol pil sağliği paylaşilicak nasil şarj ettin kaç w kullandin mevzularla dolup taşicak hayirli olsun:))
|
Batarya sağlığı, arkaplan sesini kaldırma, Now Brief, uydu iletişiöi özellikleri S25'in en büyük özellikleri olabilir. Bunlarda iPhone'da olan yıllardır olan özellikler. Fıkra bu kadar.
|
Bu var zaten
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 24 Ocak 2025; 15:18:45 > |
Evet yeni sayılır, bir 20 sene olacak. iPhone'u da 3G'den beri kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sim kızağı üstten alta mı alınmış anlamadım. Operatörlerin esim desteği sunup telefon üreticilerinin o girişin artık tamamen kaldırılması artı olabilir ancak. Tasarıma değineceksek kameraların kenarındaki halkaları çoğu kişi beğenmedi, ucuz kamera üstüne yapıştırılan koruyuculara benziyor. S25 olduğu belli oluyor sadece ama estetik değil. Saydığınız özelliklerin hepsi ufak ufak geliştirmeler. Şimdi dediğiniz "entegre çalışan Gemini" olayına geliyorum. Apple Intelligence'a ChatGPT'yi entegre edince "Kendi yapamadığı şeyler için apar topar yardım almış" denildi, iyi hoş. Samsung ise kendi yapay zekasına Gemini'yi entegre edince "inovasyon, sektör öncüsü, Apple'a tur bindirdi" oldu. Mükemmel objektif bir yorum değil mi? Bunun bir sebebi de Apple'dan beklentinin Samsung'a göre çok yüksek olması ve onu karşılayabilmek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 24 Ocak 2025; 21:8:25 > |
Nihayet. Bütün Samsung cihazlara hemen gelmesi gerek. Pil kaç defa çıkarıldı, değiştirildimi bilgiside lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 25 Ocak 2025; 5:37:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 25 Ocak 2025; 14:58:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 25 Ocak 2025; 15:13:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 25 Ocak 2025; 15:23:55 > |