Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 artık pil sağlığı ve şarj döngüsü bilgilerini gösteriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keşke gelmeseydi dediğim özellik. Millet bunu takıntı yapıp konularda akşama kadar pil sağlığı paylaşacak. Kendi cihazımızı kullanırken az bir şey düşüşü bile kafaya takıp cihazdan soğuyacağız, ikinci el vb alırken satarken normalde hiç dert etmeyeceğimiz şeyi biraz sağlık düşük olsa bile dert edip kafamıza takacağız.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Senin patlayan Samsunglardan haberin yok galiba 😂 bir ara uçaklara almıyorlardı sizi 😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • toygun1725 T kullanıcısına yanıt
    Ne alaka şimdi. Arkadaş bir özellikten bahsetti, ben de çıkış noktasını açıkladım. Siz de alakasız bir şekilde sidik yarışına girip ergen gibi gülüyorsunuz.

Samsung o dönem linç edildi, haketti de. Galaxy serisinin kara lekesidir o durum. Apple da kusurlu bataryalarını yazılım güncellemesiyle örtpas etmeye kalktı, herkesin telefonunu yavaşlattı. Batterygate, bentgate, kusurlu anten gibi birçok donanımsal probleme de imzasını attı.

Günün sonunda ben Samsung, eşim Apple amiral gemisi modelleri kullanıyoruz. Yıllardır böyle. İki tarafa da öyle yada böyle aşinayım. Herkes gibi alışkanlıklarım var ama fanatik de değilim. İlla gülecek birşey arıyorsanız, kullanıcıları telefonu yanlış tutmakla suçlayan Apple CEO'sunu izleyin, bol bol gülün. Zira trajikomik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Ocak 2025; 14:23:00 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.