Şimdi Ara

Sonunda Apple: iPhone 15 ile batarya şarj döngüsü öğrenmek mümkün oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 15 & 15 pro batarya şarj döngüsü
    Bazı kullanıcılar için batarya şarj döngüsünü öğrenmek oldukça önemli. Apple, yeni iPhone 15 ve iPhone 15 Pro'da maksimum pil şarj şarj sınırı koyma gibi pil sağlığını korumaya yardımcı ek ayarlar sunuyor. Ancak, bununla da sınırlı değil. iPhone 15 şarj döngüsü ve fazlası hakkında bilgi veriyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 15 modelleri yeni batarya sağlığı ayarıyla geliyor

iPhone şarj döngüsü öğrenme (iOS 17)

iphone pil şarj döngüsü öğrenme
    iPhone pil şarj döngüsü artık Ayarlar menüsü üzerinden kolayca öğrenilebiliyor. iPhone şarj döngüsü kaç öğrenmek için şu adımları izleyin:

1. iPhone Ayarlar uygulamasını açın.

2. Genel bölümüne gelin.

3. Hakkında kısmına dokunun.

4. Batarya bölümüne bakın.

5. iPhone şarj döngüsü ve fazlasını öğrenebilirsiniz.

iPhone’un batarya döngüsünü öğrenmek için en sık kullanılan yöntem; Analiz verilerini kopyalayıp Notlar’a yapıştırmak ve “last_value_CycleCount” ifadesini aratmak. iPhone şarj döngüsünü öğrenmenin daha basit yolu üçüncü parti uygulamaları kullanmak. iPhone 15 ile bir seçenek daha eklendi.

Yeni Ayarlar menüsünde iPhone telefon kaç kez şarj edildiğini öğrenmek dışında pilin üretim tarihi, ilk açıldığı zaman hakkında bilgiler de gösteriliyor. Tabii ki pilin ne kadar eskidiği konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler için pil sağlığı yüzdesi dışında en dikkat çekici kısım şarj döngüsü. Bu bilgiler yalnızca iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinde mevcut. Apple’ın bu özelliği iOS 16 ve eski iPhone modellerine getirip getirmeyeceği belli değil.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/09/20/iphone-15-shows-battery-cycle-count/

• jailbreak ile ios 14.3 cihazımda bu özelliği zaten kullanıyordum. Bu ve bunun gibi yüzlerce hatta binlerce özellik iphone getirilebiliyor.
    yavaş yavaş tweakleri eklemesi iyi mi kötü mü bilemedim ama hala çok ekmek yemesi lazım.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Nasıl bi kötülüğü olabilir ki bunun gibi özelliklerin gelmesinin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hömmgüzel kullanıcısına yanıt

kötülük şöyle. nasıl elde ettiğine bağlı. yüzlerce mühendisinin yapamayıp da tweaklerden bu özellikleri çalması kötü.

örnek. callbar tweaki.

• Şarj sınırlama ve bu döngü olayı neden diğer iphone modellerine getirilmedi ?
    Hadi işlem gücü gerektiren özellikleri eski serilere getirmedin ki iphone 13-14 serisi hala çok güçlü istese yapabilirdi, bari bu özellikleri ios 17 ile eski serilere ver gitsin.İyice cıvkını çıkardın apple.

• Apple garip bir şirket yani kimi zaman öyle bir kararlar alınıyorki yani sorsan kendileri bile akıl mantık çerçevesi içerisinde doğru bir izahatla cevap veremezler.

• erdm6 kullanıcısına yanıt
    Eğer isterseniz tüm iphone modelleri için ücretsiz olan 3utools uygulaması ile pil döngünüzü öğrenebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ISherpa kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam kestirmesi var onunla da bakabiliyorsunuz.

• Ya bu apple gibi üçkağıtçı firma olmaz. Elimdeki 14 proya bu özelliği koymuyor adam

• Burak şolt dh videosunda kestirme paylaşmıştı. Ben oradan bakıyorum. İos pil sağlığını %83 gösteriyor ama Burakın paylaştığı kestirmede %78 görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 3utools programıyla apple cihazlarınızın her şeyini öğrenebilirsiniz 10 yıl öncesinin cihazları için bile bu mümkün.

• Ekstra yazılım ile öğreniyorduk , şimdi direk özellik olarak sundular yani kötü değil diyelim.

• Bu özelliğin sadece 15 özel olmasida ayri aptalil ayri sacmalik,yayinliyorsan tüm modellere ver ne olucak sanki özelikmiş gibi satiş politikasi ugruna 40k parami verelimm.....

• çayın yanına kek iyi gider 😂👍

• Arkadaşlar, android telefonlar içinde şarj döngüsünü ögrenebilecegimiz, güvelilir uygulama varmıdır. Sizin tavsiye ediceklerinix hangileridir. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sanki çok degerli ve maliyetli bir özellikmiş gibi iphone 14 lere bile vermemiş bir firmadan ne beklenir, android 14 ile butun guncelleme alabilecek cihazlara bu özellik verilecekmiş,iste bu yüzden ios tan vazgeçtim,iyiki androide geçmişim,samsung da 5 sene güncelleme veriyor,eskiden apple cok güncelleme veriyor birde her sene yeni ios ile toplu degişim oluyordu diye,ios 6 dan sonra iyice bozdu,ios 7 den bu yana tam 9 senedir aynı menü kullanılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.