Şimdi Ara

samsung galaxy s7 edge Şarj duraklatıldı pil sıcaklığı çok düşük hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung galaxy s7edge marka telefonu mu şarja taktığım zaman Şarj duraklatıldı pil sıcaklığı çok düşük hatası veriyor..orjinal şarj aleti kullanıyorum,telefonu formatladım yinede giderilmedi bu sorun..bununla ilgili önerisi olan var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Galaxy S7 Edge Şarj Duraklatıldı: Pil Sıcaklığı Çok Düşük

Samsung Galaxy S7 Edge cihazın, "Şarj duraklatıldı: Pil sıcaklığı çok düşük" hatasını görüyorsan, bu, cihazın pil sıcaklığının şarj için güvenli seviyenin altına düştüğü anlamına gelir.

Nedeni:

Bu hata, genellikle cihazın soğuk bir ortamda uzun süre kalması sonucu oluşur.

Çözüm:

Telefonunu sıcak bir ortama taşı ve pil sıcaklığının normale dönmesini bekle. Şarj işlemi, sıcaklık normale döndüğünde otomatik olarak devam eder.

Önemli Notlar:

• Cihazını aşırı soğuk veya sıcak ortamlara maruz bırakmaktan kaçın.
    • Pil sıcaklığı çok düştüğünde şarj etmeyi deneme.
    • Cihazının pil sağlığını korumak için resmi Samsung şarj cihazlarını ve kablolarını kullan.

İpuçları:

• Cihazını soğuk havalarda bir kılıf veya çanta içinde tut.
    • Cihazını uzun süre soğukta bırakma.
    • Cihazının pil sıcaklığını kontrol etmek için Ayarlar > Pil bölümüne gidebilirsin.

Bu adımları uygulayarak, Samsung Galaxy S7 Edge cihazının pil sıcaklığını normale döndürebilir ve şarj işlemine devam edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu cep telefonu lityum pil bir kendini koruma mekanizmasıdır. Çok doğru, merak etmeyin!
  • Olması gereken oluyor merak etmeyin, buz gibi havadan gelir gelmez bu pilleri şarj'a takmamalısınız. Bu da bunun koruma mekanizması zaten. Merak edilecek birşey yok gayet normal .
  • dlkkdllk D kullanıcısına yanıt
    Peki nasıl giderilecek bu Sorun halen devam ediyor..Teknik servis şarj soketinin kırıldığını bunun ekran ile bir olduğunu garanti kapsamına girmediğini ve değişmesi gerektiğini söyleyip 1400tl masraf çıkardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu ilk defa duydum açıkcası, şarj soketi kırıksa şarj etmez ama neden bu uyarıyı versin o zaman ? Demek ki o sokete bir voltaj geliyor. Pek inandırıcı gelmedi bana üstadım. Telefonu sıfır mı almıştınız? bunlar pahalı cihazlar ve bence firmalar yeterince ihtimam göstermiyor ürünlerine. Bence yurt dışında benzer bir sorun varmı bir bakın forumlara, sonra birde Samsung firmasına yazın.
  • Merhabalar

Şuan benim samsung galaxy edge 8 telefonumda da aynı sorun var "Şarj duraklatıldı pil sıcaklığı çok düşük hatası", acaba problemi nasıl çözmüştünüz yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler
  • hatayı düzelttinizmi dün benimde telefonum suya düştü herşey sorunsuz çalışıyor ama bu hatayı almaya başladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rpe

hatayı düzelttinizmi dün benimde telefonum suya düştü herşey sorunsuz çalışıyor ama bu hatayı almaya başladım

kanka düzelttinmi veya nasıl düzelttin bende de hepsi sorunsuz ama hatayı veriyor telefonu şarj edemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.