Şimdi Ara

İphone 7 ekran parlaklığı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
20.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 8 ay önce aldığım iphone 7'nin ekran parlaklığı yarı yarıya düştü.Tam parlaklık yapınca zar zor görünüyo ekran.Gün ışığında hiç görünmüyo.Acaba telefonu tamir mi ederler değişim mi yaparlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu soruya burdan cevap vermek çok zor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzde 90 cihaz değişimi, yüzde 9 ekran değişimi, yüzde 1 yazılım yüklemesi.

• Ekranda jelatin varsa belki ondandır.Yoksa servislik gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jelatin en baştan beri vardı hocam.Bariz bi şekilde ekranda kararma var ama ekran fotoğrafı çekerken 1-2 saniyeliğine düzeliyo.

• Turambar7 kullanıcısına yanıt
    Yerinde olsam jelatini çıkarıp dfu'da kurulum yapıp tekrar denerdim hala sorun devam ediyorsa öyle servise yollardım.

• Erişilebilirlik ayarlarından beyaz noktayı azalt ayarı açık mı acaba? Parlaklığı baya düşürebiliyor bu özellik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parlaklık ayarı otomatikyetse eğer elle en yüksek seviyeye alın bakalım nasıl oalcak. Eğer düzelir ise otomatikteyken ışık seviyesini algılayamıyor cihaz. Bu da ekran koruyucusundan olabilir, özellikle tam kaplayanlarda bazı modellerde bu sıkıntı oluyor.
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam baktım açık değil.Aniden oldu zaten anlamadım niye olduğunu.

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam otomatik değil.Full açık parlaklık bi problem var ama değişim yaparlar mı bilmiyorum.

O zaman yedek alıp sıfırlayın telefonu yeniden kurun bakalım değişecek mi. Eğer değişmez ise ve bariz fark varsa ekran değişimi alırsınız.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarım yok hocam.Samsung kulladım 5 yıl böyle bişey gelmedi başıma.Sd kart gibide değil 20 gb dolu alan var Napıcam bilmiyorum.İnternet cafede felan yedekliyicem mecburen.

• Sorun bildigim kadari ile donanimsal.Servise goturun.

Bu marka ile ilgili değil, şans işi tamamen. Aynı model 2 telefondan alakasız şekilde davranışlar görülebiliyor. Eğer sıfırlama ile çözülmezse zaten mecburen servise gidecek. Haliyle yedeklemede şart.
  • Bu hafta verirsen bayramdan sonra alirsin bayramdan sonra vermeni tavsiye ederim 10 gün fazlsdan beklersin ayrica başini agritma bayramdan sonra servise ver sonuc ne cikarsa katlanirsin için rahat olur..

• Wallet uygulamasına bir girebilir misiniz? Otomatik olarak parlaklığı son yapıyor o uygulama.

• Kıpırdama yok hocam.Ekranda problem var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum ekran parlaklığı sizin hatanız siz sadece 1 yerdeki otomatik parlaklığı kapatıyorsunuz otomatik parlaklıktan 2 tane var 2 side kapanmadan kapanmaz.

Ayarlar-Erişebilirlik-Büyüteç burdan kapatın

Ayarlar-Erişebilirlik-Ekran kolaylıkları bunuda kapatın.

İşiniz görülsün herkesin sorunu çözüldü

• Sıkıntının bununla bir alakası yok. Özellikle Pubg gibi oyunlarda ısınınca ekran ışığı kısılıyor ve bir süre sonra da kasma oluyor. İkisi de kapalı ama ekranın otomatik birden ışık kısmasını anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

Erişilebilirlik ayarlarından beyaz noktayı azalt ayarı açık mı acaba? Parlaklığı baya düşürebiliyor bu özellik.
    Hocam, bende de aynı sorun vardı. Sayende servise götürmekten kurtuldum. Çok teşekkür ederim☺️👋

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.