Şimdi Ara

Google Pixel 9'da ekran sorunu: Otomatik parlaklığı ayarlayamıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Pixel 9'da ekran sorunu: Otomatik parlaklığı ayarlayamıyor!
    Google Pixel 9 Pro XL şikayetleri bitmiyor; kameradaki eğim ve kablosuz şarjda kesinti sorunun ardından otomatik parlaklık sorunu ortaya çıktı. Pixel 7 Pro’dan Pixel 9 Pro XL’e geçiş yapan bir kullanıcı, otomatik parlaklığın beklendiği gibi çalışmamasından şikayetçi. Telefonun ekranında aynı sorunu yaşayan başka kullanıcılar da var.

Ayrıca Bkz.Google Pixel 9 Pro XL, kamera ve kablosuz şarj sorunuyla gündemde

Pixel 9 Pro’nun pil ömrü memnun etse de otomatik parlaklık ayarı beklendiği gibi çalışmıyor; çoğu zaman ihtiyaç duyulanın çok altında kalıyor. Bunun nedeni Google tarafından açıklanmadı ancak kullanıcılar, eski cihazdaki uyarlanabilir parlaklık verilerinin yeni cihaza aktarılmasından kaynaklı olduğunu düşünüyor. Geçici çözüm olarak, uyarlanabilir parlaklığı sıfırlama öneriliyor.

Pixel 9 serisinde otomatik parlaklıkla ilgili sorunlar yaşıyorsanız aşağıdaki adımları izleyerek uyarlanabilir parlaklık ayarını sıfırlayabilirsiniz:

1. Ayarlar - Uygulamalar - Tüm uygulamalar’a gidin.

2. Device Health Services araması yapın.

3. Depolama ve önbelleğe dokunun.

4. Depolamayı temizle seçeneğine dokunun.

5. Uyarlanabilir parlaklığı sıfırla butonuna dokunun.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/google-pixel-9-auto-brightness-issue-reset-adaptive-brightness-fix-3477649/

• Bu kadar sorunlu bir seri telefonu yok sanırım. Türkiye'yr gelsin diye ölüp bitenler de var o ayrı.

• Ülkemizde satışı olmayan bir telefon için bu kadar haber girilmesine anlam veremiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pixel telefonlar artık başka bir üreticiye satılsa bile kurtaramaz. Arayüzü geliştiren ekibin komple değişmesi ve arayüzün baştan yazılmasıyla ancak kurtarılabilir. Custom romlarda bile bu kadar bug yokken koskoca Google telefonlarında bu kadar bug olması ve ayrıca özelleştirme seçeneklerinin kısıtlı olması Pixel almamak için büyük sebeplerden.

• 9 serisi gelecek diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6F372EC04

Ülkemizde satışı olmayan bir telefon için bu kadar haber girilmesine anlam veremiyorum.
    Muhtelemen gelecek. O yüzden pixel haberleri çoğaldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Resmi bir açıklama göremedim.

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Dedikodu dışında hiçbir elle tutulur bir şey göremedim hocam.

Hele ki bu ekonomik şartlarda pazara gireceğini hiç sanmıyorum, çok geç kaldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.