Şimdi Ara

S23 Ultra vs S24 Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için önemli olan telefondan maksimum kullanım ömrünü alabilmek, kasmadan donmadan. S24 Plus şimdi 7 sene güncelleme alıyor onu seç diceksiniz ama Exynos işlemci var şuan testlerde vb. Her ne kadar önde olsa da SD 8gen3 ile kapışsa da 2-3 sene sonra çöp olmayacağının bir garantisi yok üstelik rakiplerine göre bir tık fazla ısınıyor buda kullanım ömrünü düşürülebilir. Sizce s23 Ultra (12gb ram) olan cihazı da güncelleme desteği bitse bile iyi bir kullanım ömrü sunar mı bana? Snapdragon'a daha çok güveniyorum Exynos işlemcilere göre. Sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Her açıdan s23 ultra daha iyi bir cihaz.

• Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    Güncelleme desteği bitse bile beni götürür mü yine uzun bi süre

• x_mege X kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en ufak sorun olmaz, güncelleme dediğin bir iki yeni özellikten ibaret bir şey zaten

• Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    Yani oda doğru A13 Samsunglar bile güncelleme almaya devam ediyo ama bu yapay zeka muhabbeti onlara gelmiyor. Ben şey olarak bakıyordum güncellemesi biterse kasma donma vb. Yapabilir mi diye çünkü ben orta segment androidlerden çok çektim Googleye girerken bile 10-15 saniye bekliyom:D

Yok dostum eskide kaldı onlar, babamda külüstür gm 20 pro var o bile yağ gibi akıyor

• Exynos'ları iyi oldukları dönemde de kullandım, kötü oldukları dönemde de. Şuanki yeni Exynos'lar ne kadar iyi bilmiyorum ama S23 Ultra çok çok iyi bir cihaz ve işlemcisi de bir model eski olsa bile çok çok iyi bir işlemci. Her türlü tercih edilir. Fıstık gibi cihaz yahu. S24 Ultra bile işlemci hariç daha iyi mi tartışılır hani...

• S23 Ultra kavisli ekran olmasa şuan kesin alırdım. Ekrana uygun temperli cam bulmak çok zormuş. Jelatinde olsun istemiyorum cabuk deforme oluyor. S24 ultrada çok pahalı ne yapacağımızı şaşırdık.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Exynos her ne kadar şuan iyi gözükse de kirli bir geçmişi var 2-3 sene çöp bir işlemci olacağının garantisini Samsung bile veremez o yüzden gerekirse performansı bir tık düşün olsun ama güvenli işlemciden şaşmayayım en iyisi

• strato026 kullanıcısına yanıt
    S23 ultra için Zore'nin ekran koruyucusu var içinde aparatı olan onlar iyi diyorlar hem Spen de temassızlık sorunu da yapmıyormuş.

Performansı düşük değil hocam, emin olun. Testlerdeki sayısal rakamlar gerçek kullanımda çok farkedilir bir şey oluşturmuyor tepe modellerde. Son seride bilmiyorum ama öncekilerde Exynos ısınma ve güç tüketimi tarafında da zayıf idi. Hani yoğun kullanımda önceki model Snapdragon bile daha iyi iş yapardı. Yeni model belki öyle değildir ama çok önemli değil. Her türlü çok güçlü bir işlemci S23 Ultra işlemcisi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.