Merhabalar Nasılsınız ?
Ford Tourneo Custom 2017-2020 yılları arasında bir van almak istiyorum ama 50-60 bin km de , 100 bin km de motor yediğini söyleyenleri duydum . Bu konuda bilginiz var mı ? Şu yılda üretileni sorunsuz derseniz onuda düşünürüm.
Motor yediğini söylenilen bir konu
Teşekkürler
Merhabalar
Yoklama kaçaklarının bir yer de sigortalı çalışması yasak işverene ceza gelebiliyor peki kendi adımıza şahıs şirketi açıp bağkur ödemeleri yapabilir miyiz sorun çıkar mı ?
Teşekkürler
Dell notebook uyku moduna geçmeme sorunu
Merhabalar
Elimde Dell XPS 15 9550-S70WP82N notebook bulunuyor , 2017 yılında almıştım , uzun zamandır kapağı kapattığımda uyku moduna geçmiyor , kapağı kapattıktan 30-40 dakika içinde de pili bitip kapanıyor acaba uyku moduna geçmesini nasıl sağlayabilirim ?
teşekkürler
Çok hafif sağlam bir 15.6 notebook
Selamlar
Dışarı çıkarken kullanmak için yanıma almaya hafif bir 15.6 -16 inch notebook arıyorum , notebook ta yaptığım tek işlem var o da tradingview den coin grafiklerine bakmak , dün mağazada bir lg notebook gördüm çok çok hafif ti ama lg bu sektörde yeni olduğundan pek güvenemiyorum , lütfen öneride bulunur musunuz ?
Teşekkürler
Macbook ta otomatik mouse oynatma programı var mı ?
Selamlar , nasılsınız forum cemiyeti ?
Macbook ta otomatik mouse oynatma programı arayışı içindeyim , bilginiz var mı bu konuda ?
Teşekkürlerimi sunarım
Sağlıklı Lazer elipasyon cihazları
Merhabalar.
Buzlu Lazer Epilasyon yaptıracağım.
İsrail veya Amerika menşeili Lazer Epilasyon cihazları olup Çin de üretilen cihazlar zararlı olabileceğini düşündüğüm için Almanya veya Japon yapımı cihazlar var mı acaba ?
bilginiz var mı ?
teşekkürler.
|
|
|
İlgi Alanları: bet
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.703
İkinci El Bölümü Mesajları: 148
Konularının görüntülenme sayısı: 52.931 (Bu ay: 882)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 60 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic