Daire zeminine ısı yalıtımı nasıl yapılmalı
Merhaba arkadaşlar,
İnşaatı devam eden bir daire aldık. Daire zeminine henüz şap atılmadı. Alt dairenin boş olması ya da hiç kombi yakmaması vs. durumları için alttan ısı yalıtımı yaptırmayı düşünüyorum. Ancak, sorduğumu kişiler işçilik vs. kaynaklı böyle zemin ısı yalıtımlarında ilerde sorun çıkabileceğini söylüyor. Bu işlemi sorunsuz nasıl yaptırabiliriz bana fikir verebilir misiniz?
Kafası karışan biri olarak hangi kombiyi almalıyım?
Merhaba arkadaşlar,
Her zaman olduğu gibi yeni bir şey alacağım zaman bu forumda yazan arkadaşların yazılarına bakmadan bir ürün satın alamıyorum.
Yaklaşık 15 yıldır burada verilen tavsiyeler doğrultusunda düdüklü tencereden termosa, buzdolabından arabaya ve telefon kılıfından ateş ölçere vs. vs. almış biri olarak.
Beynimi en çok yakan bir durumla karşı karşıyayım.
Nasip olursa Ağustos ayında oturacağımız ev tamamlanmış olacak.
Forumda yazılanları okudum kafam daha da karıştı. Eğer süreci doğru anladıysam sizlere sormak istediğim bazı sorular var.
Öncelikle ev bilgileri ile başlayayım.
Daha duvarlar örülmediği ve müteahhit işi bir ev olduğunu öncelikle belirtmek isterim.
Ev 4+1 şeklinde balkonlar hariç 134,15 metre kare, 9-11 petek arasında bir petek takabilir.
Şimdi bu oksijenli sistem ya da manyetik kireç önleyici sistem takılması gibi süreçleri okudum. Ev alttan ısıtma olmayacak. Ancak ben imkanlarım ölçüsünde bir işi en doğru bir şekilde yapmayı isterim. Bu kapsamda, bana hem tesisatta hem de kombi de nelere dikkat etmem gerektiğini bir arkadaşım açıklayabilirse çok mutlu olurum.
Özellikle kombiyi yıl başından önce alarak fahiş fiyat artışlarından azıcık da olsa etkilenmemeyi düşünüyorum.
Fiyat demişken kombi fiyatları internette daha ucuz eğer kombiyi internetten alırsam taktırma konusunda sorun yaşar mıyım?
Bu tip ürünleri bir kere alıp en iyisini almak gerekir diye düşündüğüm için gelecek kıymetli yorumlara açığım. Gaz tasarrufu ve verimlilik benim için ön planda
Bu doğrultuda, kararsız kaldığım kombi marka ve modelleri şöyle:
ECA Proteus Premix (Hiç fikrim yok buradan iyi olduğunu öğrendim.)
Vaillant ecoTEC Pro (Bu kombinin içini canlı canlı gördüm. Adamlar dış ünite kapağının altına bile ses yalıtımı yapmışlar. Epey kaliteli duruyordu.
Daikin NDJ- 28 (tipi, wifi vs gibi özellikler aklımı çeliyor.)
Buderus- Logamax plus GB 122i (Tipi çok hoşuma gitti, kiracı olduğum evde 062 olan modeli var ev 4+1 olmasına rağmen çok az fatura ödüyorum)
Bu kombiler arasından hangisini almalıyım? Ya da boşver bunları şunu al dediğiniz bir marka model var mıdır?
Yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum.
Wordde Tablo Başlıklarını Diğer Sayfaya Farklı Şekilde Aktarma
Merhaba arkadaşlar,
Günlerdir bir sorunla uğraşıyorum.
Sorunum şu:
Word'de hazırlamış olduğum dokümanda bir kaç sayfaya taşan uzun bir tablo olacak.
Bu tablonun başlığı da şöyle: (Bu başlığı içindekilerde gözükmesi için "resim yazısı ekle" diyerek oluşturuyorum.)
"Tablo 2. 5. Konuyla İlgili Yurt İçinde Yapılan Çalışmalar"
Bu ifadeyi tablo diğer sayfaya taştığında
Tablo 2. 5' in devamı şeklinde otomatik olarak başlıklandırmasını istiyorum.
Mevcut araştırmalarım sonucu tabloda bir satırı seçip sağ tık yapıp tablo özellikleri "üst bilgi satırlarını yinele" seçeneğini yapmasını öğrendim.
Ancak bu işimi görmüyor çünkü yinelenen satır, diğer sayfalarda standart oluyor ve üzerinde değişiklik yapmama izin vermiyor.
Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Kafayı kırmak üzereyim beni kurtarın :((
MSI 23.8” OPTIX G241V E2 Gaming Monitör, 1199 TL
Uzun zamandır monitör arayışındaydım.
İstemeden de olsa fiyatı uygun diye bu monitörü aldım.
Kafama yatmayan tek yönü 75 Hz oluşu.
Ofis işlerinde kullanmak için aldım. Hertz meselesi de göz sağlığı için önemli diye biliyorum.
İhtiyacı olan varsa gayet güzel bir fırsat ne almasak ertesi gün ya stoğu bitiyor ya da fiyatı fırlıyor.
1KG Çiğ BADEM içi 24.29 TL Sömürdük Tükendi..,
Alıntı
metni:Arkadaşlar saldırın;fiyat hatası yoksa 1KG çiğ badem içi 24.29 TL
Kemer toplayıcı, güneşlik, koltuk arkası organize ve "Arabada Bebek Var" yazısı içeren set 29.99 TL+ 9,90 (Kargo-150 TL üzeri ücretsiz) = 39, 89 TL.
Yeni üyelikte 50 TL ye 20 TL de indirim var.
Ben kendim bir kaç bebek ihtiyacı ile birlikte aldım.
Fiyat resmen şaka gibi en ucuz Amazonda şu anda 120 TL civarı
Alıntı
metni:https://www.joker.com.tr/anne-bebek
Cevap: ★★★SAMSUNG GALAXY Alpha [ANA KONU]★★★
|
Golf V 1.6 LPG TAVSİYE
|
Arçelik Ve Samsung Arasında Kaldım.Tavsiyeye İhtiyacım Var
Arçelik Ve Samsung Arasında Kaldım.Tavsiyeye İhtiyacım Var
|
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 665
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 16.075 (Bu ay: 280)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 643 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar