Bu seferde 12ay peşin ödeyip 2ay bedava fiyat sabitle kampanyasi gelmis. Turknetten bugün önce SMS sonra mail geldi. Comnetten geçiş yaptığım için 2ay ücretsiz vermişlerdi. O bedavaları kullandım bitti. Şimdide eğer fiyat sabitler 12aylik 469tl peşin ödersem 2ay daha ücretsiz veriyolarmış. Sadece sana özel yazıyor ama SMS ve maillerinizi kontrol edin. ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnetten turknete geçenler toplanın (yeni kampanya gelmiş)

-
-
Tersten okuyunca anladığım şu: TurkNet'e yeni zam gelecek, zamlardan etkilenmemek için 1 yıllık peşin öde!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana iyi gibi geldi. 2ay comnet geçişte bedava aldık, 2ayda fiyat sabitlerken aliyoz. Geciş kurulum ücreti felan vermedik. Ayrıca peşin alimida ziraat işbankasi akbanka 6taksit ödüyoruz.
469.90 x 12 ÷ 16 = 352,42 TL ye gelmiş oluyor aylık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 e bölmeniz gerek. başta verdiği 2 aylık hediyenin bu kampanyayla alakası yok. 469.90 x 12 ÷ 14 = 402 TL. rakipleri 300 civarına hizmet verirken yine de pahalı
-
Ben turknet e geçerken 2 ay sonra başka yere geçebilir miyim diye sormuştum geçebilirsiniz demişlerdi şimdi 3 ay sınırı var diyorlar napcaz ben comnetin telafisi gibi gördüğümden geçmiştim bizi çarptı diye gecmistim
Fiber kullananlar için avantajlı olabilir. Sonuçta turknette modem için ek ücret yok. Benim gibi vdsl kullananlar için artısı yok gibi aldığımız hız da sınırlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 3 Şubat 2025; 17:1:7 > -
6 Ay %50 indirim kampanyası kullanıyorum.Ben alırsam %50 uçar muhtemelen
-
bu hangi kampanya ben de netspeed'den geçmeyi düşünüyorum, aylık modem ücretini 50 TL yaptılar, 12 lira mıydı neydi.
-
Gecmeden 75mbps vaat etti 60mbps aliyorum comnette de bu hizdi genelde. Hızlı internet alamadigim için yinede pahali o yüzden ayligi 300tl olanlara 3 ay bitiminde gececegim.
Buarada 14 ayi toplam fiyata bolup 6 taksitlede odense cikan aylik birim fiyatı olarak hesaplamayin, onceden odeyeceginiz için aslinda daha fazla odenmis oluyor. He suan 300 olan seneye en az 350 olur fakat yinede daha iyi
Bana da vaat ettikleri hızı vermiyorlar başka firmaya geçiş içinde en az 3 ay beklememiz lazımmış
-
Bende de aynı görünüyor.. Vdsl kullanıyorum hızım 35 bile olmuyor. Telekoma geçiş olmuyormuş zaten yeniden abonelik almak gerekiyormuş... port kapanma riski var ama bu rakamlara çok mantıklı değil turknette kalmak..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yinede netgsm gibi ucuza gelmiyor
Kandırmaca resmen o zaman o mesaj. Benim de vdsl paketim ilk 35mbit açılmıştı. Alt yapım 73mbit destekliyor gözüküyordu ama 90 mbit civarı alıyordum eskiden. Durumu bildirdim ilk 75 yaptılar. Tekrar söyleyince 100 mbit hız tanımladılar ve 90 alıyorum yine. Şikayet edin isterseniz.
Bende de port kapanma riski var port yok İstanbulda ki evde. O yüzden boşta tutmaman lazım. 3 ay bitince geçiş yapacağım artık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 4 Şubat 2025; 17:58:23 >
bana da mesaj geldi bugün 12 ay peşin ödedim. Bakalım +2 ay ücretsiz internet tanımlama yapılacak mı?
comnet için de 1 yıllık peşin ödemiştik battı. Paramızı da alamadık. Bu arada comnet kalan günlerin ücret iadesini alan oldu mu?
-
Bu konuyu TURKNET'e sordum ama henüz dönüş olmadı. Bir de bu indirimin süresini sordum. Çünkü ayın 11'inde fatura kesilecek. Ondan sonra ödeme yapmak istiyorum. Destek Talebi olduğundan bu iki konuyu böyle öğreneceğiz. Yine msjı güncellerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 4 Şubat 2025; 21:8:29 > -
seçenekler neler?
-
Netgsm aklimda
Netgsm mi netspeed mi? Hangisi daha iyi arkadaşlar?
Türk net ile görüştüm gelen mesajdaki link 12 ay gösteriyor doğrusu 14 olması lazım değil mi dedim. 12 ay gözüküyor ama ödediğiniz zaman 14 ay olarak sisteme yansır dedi, bugün alacağım peşin olarak.
Comnetten geri ödeme ile ilgili de bir dönüş yok bu zamana kadar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Tersten okuyunca anladığım şu: TurkNet'e yeni zam gelecek, zamlardan etkilenmemek için 1 yıllık peşin öde!
|
Benzer içerikler
- bimcell hediye internet kazanma
- 1 günlük 10 gb linki
- yalın fırsat 30 gb
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- türk telekom 40 gb sınırsız sosyal medya
- letgo güvenli ödeme
- seks hikayeleri
- tom nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- hepsiburada kaça satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X