< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Comnetten turknete geçenler toplanın (yeni kampanya gelmiş) (3. sayfa)

-
-
-
50mb 399 TL çok değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 lira fazla verip 100 olanı 409 lira bence iyi fiyat ve Türk Telekom un direk kendisi. Tek sıkıntı 15 ay tah. onuda enf. düşününce piyasada en mantıklı seçenek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Max 60 geliyor bizim oraya ama
Comnetten parasını alabilen var mı
Hem comnetten geçişte ücretsiz 2 ay, hem de 12 ay peşin ödenmesi sonrası 2 ay ücretsiz kampanyasından faydalanan oldu mu?
Diğer konuda faydalananlar var. Ben geçerken 2ay almıştım, 12 ay uzatırsam 2 ay hediye geleceği yönünde sms geldi. Ama Vdsl kullandığım için pek avantajı olmuyor, fiber olsa kesin uzatırdım. Turknette fiber modem ücreti de yok.
Başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. 3 ay kalma şartı var mı? Bu konuda bilgisi olan veya taşıyan arkadaş varsa bilgi verebilir mi? Sonra ek bir ücret falan ödemeyelim. Comnetten yeterince mağdur olduk.
-
comnetten iade paraları ne zaman alırız 2033 iyi mi ekmek 500 tl olmuşken
-
Comnet anasayfasında "iadelerle ilgili şikayet etmeyin, tek tek manuel elle yatırıyoruz" gibisinden bir şeyler yayınlamış. Neden güvenelim ki ? Kaç ay oldu gelen giden yok.
-
Ben ödemeyi yaptım ama 12 ay olarak tanımlandı.. hatta mesaj üzerinden gelen linkten yaptım ama 12 ay tanımlandı.. şikayet kaydı açtım bakalım ne olacak..
-
Comnetten geçerken 2 ay tanımlandı. Gelen sms üzerine de 12 ay peşin ödeme yaptım ama 14 ay olarak hiçbir yerde gözükmüyor. Bir tane daha fatura gelir bugün yarın o zaman mh ile konuşacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
comnet parası yatmadı paramızı nasıl alacağız bunlardan
-
bende aynı durumdayım 12 ay hiç kullanılmamış internet duruyor içerde perişan etti comnet bizi bekliyoruz hala
-
2 ay 0 tutarında fatura oluştuktan sonra 12 ay yenileme yapınca bu şekilde mi oldu?
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet te içerde parası kalanlar için eğer yapmadılarsa banka harcama itirazı yapsınlar. Ben yapmıştım iade geldi tamamı.
Hocam peki hangi bankadan ödemiştiniz ve harcama itirazinda hangi belgeleri gonderdiniz
Belgeye gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X