Onu hadi hallederiz de bu ödeme son gün sayısı nedir? Yani bu ödemeyi en son hangi tarihe kadar gerçekleştirsek geçerli. O sorunun cevabı yok. |
Comnetten turknete geçenler toplanın (yeni kampanya gelmiş) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bende comnetten geçiş yapmıştım. 12 aylık peşin ödemede 2 ay hediye bende görünmüyor. Kişiye özel mi,acaba?
-
Müşteri hizmetleri ay sonuna kadar geçerli bu kampanya dedi, ödeme kısmına ilerlediğinizde okudum anladım bölümüne tıklayıp sözleşmeyi de okuyabilirsiniz, ben detaylı okumadan ödemeyi yaptım. Faturalarım bölümünde bir detay yok şimdilik sadece uygulama ana ekranına şu düşmüş:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemde hâlâ gözükmüyor ama gelen mesaj 14 aylık, herhalde bir yanlışlık olmaz.
14 ay turknet aylık 400 tl ye gelir 6 taksit.bonusla aldım 100+80+350 TL de bonus geldi bilginize.
-
Bonusta bu kampanyalar hangileri acaba ? Size özel mi. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bonu üye işyeri e-ticaret 100 TL + sevgililer günü 80 TL + 350 bana özelmiş
-
siz kampanyayı görmeden yıllık ödeme mi yaptınız?
Online işlemlerde canlı desteğe yazdım, kampanyalar kişiye özel olabilir diye yanıt verildi. Detaylı bilgi için MH aramamı belirttiler.
Peşin ödemede taksiti banka mı yapıyor yoksa ödeme adımında taksit tablosu mu çıkıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 6 Şubat 2025; 14:0:38 > -
-
-
Turk.net Müşteri hizmetlerini arayım net bilgi almak istiyorum ama canlı Müşteri hizmetleri temsilcisine bağlanmak mümkün degilki!
Ayrı bir tel no ya da yöntem bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.
buraya bilgilendirme yaparmısın hocam. varsa böyle birşey bende değerlendireyim. 400tl iyidir.
-
Sadece comnetten geçenlere özel mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orasını bilen yok gibi. Bizlere Sms olarak geldi.
-
Ben de e-ticaret kampanyası yok. Kişiye özel kampanyası da 24 bin lira harcama diyor. Sadece 80 lira olan var. Başka puan kampanyası olan banka var mı?
-
Merhaba! 12 Ay Fiyatına 14 Aylık İnternet Hizmeti Sadece Sana Özel! Şimdi 12 Aylık Peşin Ödemede İndirimli Fiyat Fırsatı ile 469,90 TL üzerinden fiyatını sabitle hem indirimli fiyattan yararlan hem de fiyatını sabitlediğin için "2 Aylık ücretsiz internet hizmeti" kazan! Hayat, sen 12 aylık planlar yaparken 14 aylık sürprizlerle gelmesi değil midir zaten? Detaylar için tıkla: B001
Ödemeyi banka kartı ile yaptım peşin olarak, kredi kartı kullanmıyorum. 12+2 diyor mesajda ama göreceğiz, türk net sitesinde de
şu ekran karşılıyor:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türk Telekom un güzel bir kampanyası olsada geçsek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk geçişte ücretsiz 2 ayi kullanmış miydiniz
Evet
uygulamada baktım kişisel tercihler kısmında kampanya sms eposta bildirimleri kapalı durumdaymış belki de ondan gelmedi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X