Şimdi Ara

İLK ZAM HABERİ MİLENİCOMDAN GELDİ 1 NİSAN İTİBARİ İLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ilk zam yapacak firma milenicom oldu detaylar asagıdaki linkte

İLK ZAM HABERİ MİLENİCOMDAN GELDİ 1 NİSAN İTİBARİ İLEwww.milleni.com.tr
    Ev İnterneti Müşterilerimiz İçin Duyurular | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/duyurular

• 1 Nisan şakası olmasın. İLK ZAM HABERİ MİLENİCOMDAN GELDİ 1 NİSAN İTİBARİ İLE 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

muhtemelen diger isslerde 1 nisanda günceller fiyatlarını turknet netspeed vs hocam

• iyide yılbaşındaki zamlarda bunlar da zam yapmadı mı %30?

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Maşallah paso zam yapıyorlar.
    Ben de 10 şubat tarihinde Türknetten Netgsm internete geçtim, 24 Şubat'ta 40 TL zam yaptılar. Ama ben daha önce abone olduğum için son zamdan etkilenmedim 1 temmuz tarihine kadar, bakalım temmuzda ne kadar zam gelecek.

Comnete 30 Ocak 2024 tarihinde 1 yıllık peşin ön ödemeli olarak abone olmuştum sonrasında,12-19 ağustos tarihinlerinde 2 defa 6 şar aylık uzatma almıştım onları satın alındıkları günlerden başlatıp 11 aralık 2024 comnetin internet hizmetlerini sonlandırdıkları tarihe kadar kullanmışım gibi gösterip bankayı yanılttılar iademi kasten eksik verdiler.

Memlekette toplu ödeme yapıp uyguna internet bile alsak onun bile garantisi yok, firma dükkanı kapatıp gidiyor, mağdur olanlara hiç kimse sahip çıkmıyor. Btk, bakanlık gözünü kapatıyor, sadece ceza veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 23 Mart 2025; 0:48:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rockerman21 R kullanıcısına yanıt

bende senelik peşin ödedim 12+2 ay ama sorun o değil ayıp yaptıkları

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Memlekette hak hukuk adalet olsa bu hallerde olmazdık, hakkımıza sahip çıkılırdı.

Dün thh kararım çıktı, bu kararla icra müdürlüğünden masrafını verip ilamlı icra takibi başlatsam, zararımı temin edebilecek miyim meçhul.

Btk bütün ISS firmalarından en az 100 milyon TL güvence teminat bedeli almalı, aboneler mağdur olursa, ilk olarak alacaklılar arasında birinci öncelik sağlanmalı.

Comnet 7 milyon TL ödenmiş sermayesi ile btkdan lisans almış. Bunu sonradan öğrendim, Türk Telekoma olan 43 milyon TL ödenmemiş borçaları birikince, BTK önce bant daraltması sonra da lisanslarını iptal etti internetimizin fişini çektiler, sap gibi zararımızla ortada kaldık, en az 50 bin abone mağdur oldu.

Toplamda tahminen en az 100 milyon TL, Türk Telekom, kargo, GSM firmalarına, abonelere borç yapıp piyasadan çekildiler.

Şu anda hacize veren mağdur aboneler, şirketin TL hesaplarında para olmadığını, sadece comnetin üzerinde 5 adet araç kayıtlı olduğunu söylediler.

Süreci biraz daha takip edip, ben de icraya vermeyi düşünüyorum.

Konu uygun fiyatlı ISS tavsiyeleriydi fakat artık uygun fiyata ISS fiyatları kalmadı maalesef, gün geçtikçe daha da artacak gibi görünüyor ki artacakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 23 Mart 2025; 0:50:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.