Şimdi Ara

Yayla Kırmızı Mercimek 9,95tl yaniyorrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
9.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros Mağazalarda 1kiloluk yayla kırmızı mercimek 9,95tl normal fiyatı yayla heryerde 22tl. Yeni üretim ürünler skt 2023

Not: Çorum ahl migros boşa gitmeyin kalan 22 ürününde aldım:)

Edit: bölgesel değil genel indirim. Yalnız Aşağıda mercimek uzmanı bı Arkadaşında yazdığı gibi anladığım kadarıyla yayla markasıda artık ithal Kanada menşei mercimege geçiyor.

Migrosta, ürün menşei farklılığı olmasın diye son yerel mercimekleri delist yapmış 21,95ten 9,95e düşürmüş. Bazı şubelerde Kanada menşei mercimek çoktan rafları doldurmuş bile.

Rafın üstünde 21,95 yazsa bile arkasına baktığınızda Türkiye uretimi paketler deliste giriyor 9,95e düşüyor kasada.Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 30 Ekim 2021; 1:14:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence diger migroslari da gezip toplayin kime yetecek bu kadarcık(!)

• Yer neresi

• Sanalda 21,95 TL ilginç.

• Bölgesel sanırım sanal market yansımamış

• Aman diğer insanlar almasın 20 30 tane alın

• İthale geçmişler artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mercimek çorbası sarı mercimek ten yapılanı daha güzeldir.
    Ayrıca dinimiz bencil olmamayı, paylaşmayı emreder. Bı dahaki sefere daha duyarlı olmanız dileklerimle.

• Sabah aksam mercimek mi tuketiyorsunuz :) bu ne hirs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ikincisi %50 de almıştım bundan. gerçi direk 2 kiloluk göndermişlerdi. belki piyasada yoktur. ama uzun süre bu fiyattaydı

• migros satılmayan yerlerde mağazada indirim yapıyor mesala ben bugün tat cam kavanoz taze fasülyeyi 4 liraya aldım , normalde 9.71 linki eve teslim zonguldak merkez yapın 4 lira oldugunu göreceksiniz.

https://www.migros.com.tr/tat-ayse-fasulye-670-g-p-89cd6b

• Yayla Kırmızı Mercimek 9,95tl yaniyorrr

• iyi osurtuyor mercimek

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Sanalmarket’e yansımaz. Sanalmarket’teki mercimeğin menşei Kanada. Bahsi geçen yerli mercimeğin barkodu ile ithal mercimeğin barkodu aynı. Sanalmarket’te sadece ithali var. Ayrı bir ürün olarak sanala koymamışlar. Mağazada hem yerlisi hem ithali var. (Köşeli paketli yerli, yayvan paketli ithal. Yukarıda fotosu var köşeli yerli paketlerin.) Mecbur mağazalara bakılması lazım.

• benliharun B kullanıcısına yanıt

Detaylı cevap için teşekkür ederim hocam cahilliğimiz ortaya çıkıyor böyle bilen arkadaşlar sayesinde 😁 tekrar tekrar teşekkür ederim

• Yıllık enflasyonun yüzde 100 olduğu bir ülkede konu sahibinin yaptığı pek de yanlış değil. Bakliyat akmaz kokmaz. He bana kalırsa stok yapılacak bir fiyat değil o ayrı

• 22 ürün ne kardeşim. Aç mı bıraktılar seni Yayla Kırmızı Mercimek 9,95tl yaniyorrr 

• Mağazadayim etiket kodu ayni ama menşei kanada şimdi indirim yerli ürün olanlarda mi kanada olanlarda mi kafam karıştı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.