Her ürünün arkasında menşei ayrı olarak belirtilir. Yok yani öyle bir şey. Orada made in turkey yazdı diye hiçbir marka ürünüm yerli demez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Her ürünün arkasında menşei ayrı olarak belirtilir. Yok yani öyle bir şey. Orada made in turkey yazdı diye hiçbir marka ürünüm yerli demez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
alan arkadaşın sanırım lokantası var onun haricinde çok değil mi usta?
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
evde 15 paket çaykur turist, filiz ve kamelya çaylarından karışık var hiçbirinde sri lanka çayına rastlamadım, senelerdir de hep çaykurun bu çaylarından alırız hepsini kontrol ederim şuana dek sri lanka çayına rastlamadım arkadaş biraz abartmış gibi geldi, yayla ithal pirinç ve mercimek satıyor orası doğru ama üzerinde belirtiyor adam zaten fiyatları da uygun oluyor yerliye göre |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
migros kırmızı mercimek de agro gıda yayla da agro gıda ikisinden de almıştım ben fark göremedim lezzet olarak. ikisi arasındaki tek fark 9-10 tl yayla pahalı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anamurboy -- 4 Kasım 2021; 16:8:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros marka mercimek de yayla tarafından üretiliyor. yerli ürün yersen! paketleme burda menşei kanada |