Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
557
Cevap
86
Favori
32.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sanalkartın içerisine girin, karekod seçin. pos cihazındaki kodu okutun bu kadar.

• Dün Nkolay hesabıma başka bir banka hesabimdan 10K gonderdim. Bugün hala sayac işlememiş. Aynı durumda olan var mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • m_runo kullanıcısına yanıt
    1. seçenekti gibi yapıyorsunuz. migrosta kiokslarda ödeme ekranında qrla ödeme var hiç kasiyerle muhattap olmadan da oradan ödeyebilirsiniz.
  • evrenarisoy E kullanıcısına yanıt

24 saati buluyor.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Dün Saat 11.00 de göndermişim. 24 saate geçti.

• benim uygulamada N kolay extra sekmesi kısmı aktif değil tıklanmıyor.

10bin atınca mı aktif oluyor.

• anilzi A kullanıcısına yanıt

uygulamayı guncelleyin

• Karekod ve sanal kart harcamasi 1 seferde yapılabiliyor mu?

• N Kolay Extra avantajları nelerdir?

⦁ 1.500 TL’ye kadar hediye

Bu avantajımız sadece, N Kolay Extra’ya ilk üç ayda katılan müşterilerimize özel! Üst üste N Kolay Extra’lı olduğun her üç ay için aylık 500 TL, toplamda 1.500 TL hediye kazanma fırsatı yakalayabilirsin.

Örneğin, N Kolay Extra kampanya dönemi olan ilk 3 ayda Extra’lı oldun, ilk ay 500 TL hediyeni alıp, sonraki kalan 2 ay daha üst üste Extra’lı olursan kalan hediyelerini alabilirsin. Aralık ayında Extra’lı oldun, Ocak ayında da yine Extra’lı oldun, toplam 1.000 TL hediye alabilirsin. Şubat ayında Extra’lı olamazsan 3 ay arka arkaya kuralı işlemediğinden kalan son 500 TL hediyeni alamazsın.

1.500 TL ödülümü ne zaman alabilirim?

Kampanya dönemi Extra’lı olup arka arkaya 3 ay boyunca N Kolay Extra’lı olan müşterilerimize özel sanal kartlarına ayda bir 500 TL bakiye yüklenecektir. Bir müşteri toplam en fazla 1.500 TL kazanım sağlayabilecektir. Bu yüklemeler sadece alışverişlerde kullanılabilecektir.

Sadece ilk 2 ay arka arkaya N Kolay Extra’lı oldum, daha sonra olamadım, avantajımı kaybeder miyim?

N Kolay Extra’lı olman için her ay eksiksiz 5 görevi yerine getirmen gerekmektedir, avantajların görevlerin yerine getirildiği her aydan sonraki ay açılır.

1.500 TL sanal kart ödülün içinse 3 ay arka arkaya N Kolay Extra’lı olman gerekmektedir. Sadece 3 ay arka arkaya düzenli şekilde N Kolay Extra’lı olursan aylık 500 TL, toplamda da en fazla 1.500 TL ödül hak edişin olacaktır.

⦁ %0 faizli 5.000 TL Kolay Nakit kullan!

N Kolay Extra müşterileri, %0 faizli 5.000 TL Kolay Nakit’i ayda en fazla iki defa kullanabilir. Kolay nakit ürünü 60 gün vadeli tek taksitli bir kredi olup, 30 gün içinde ödeme yapılmaması durumunda sözleşme faizi üzerinden faiz tahsil edilmektedir.

Detaylı bilgi için:
    www.nkolay.com
    Kolay Nakit | 10000 TL’ye Kadar Faizsiz Nakit Avans | N Kolay
    https://www.nkolay.com/kredi/kolay-nakit

⦁ Sanal kart harcamalarına indirim!

Geçerli olan tüm sanal kart kampanyalarına extra %10 indirim fırsatı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 6 Kasım 2024; 15:2:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten nk0layda olan 10 bin tl yi başka bankaya gönderip tekrar nk0lay hesabına atsam kabul oluyor mu ilk koşul için

• Talimatlı fatura kampanyasına da katılmıştım ben. Şimdi kampanyalar bölümündeki şartta otomatik ödeme dahil değildir diyor, exta görevler bölümündeki madde şartında da talimatlı yada talimatsız diyor. Hangisine inanacağız anlamadım, iki farklı şart. Daha ne yazdıklarını ne istediklerini bilmiyorlar. Chate sorsan Mh arayın diyor, onu arasam bilmiyor kayıt oluşturuyor onda da arayan soran olmuyor.

NKolay Extra ile 1500 TL
    NKolay Extra ile 1500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 6 Kasım 2024; 16:45:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• admin987 A kullanıcısına yanıt

oluyor,ben de enparaya attım sonra geri nkolaya

• Sayaç kaç gün sonra aktif oluyor,

• NKolay Extra ile 1500 TL
  • nkolaydan nkolaya para attım yaklaşık 2 gün sonra işledi aktifbank havale şartı.

• nier kullanıcısına yanıt
    20 sinde otomatik talimatli faturam var onu kabul ederse ne âlâ etmezse ay sonu bitmeden elektrik gelir manuel onu öderiz

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Menüde karekod işlemlerinde karekod ile ödeme var. Bir de ödemeler kısmında karekod ile öde var. Bunlardan hangisiyle yaptım hatırlamıyorum, ama 2 gün önceki işlem kabul olmadı.

• Ben de fatura talimatını bekliyorum, ödendiğinde sayaç işlemeli. Sonradan şartları değiştirmeyin be kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Önce fatura oderim sonra 150 TL fatura talimatı var ona katılırım 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.