Fatura dışındaki diğer maddeler zaten faydamıza olan şeyler. Para transferleri ile 2 madde sağlanıyor. Dün restorandan yemek ödedim % 20 nakit iade geldi 2 madde daha sağlanmış oldu. Fatura ödemek yerine 10 gün uygulamaya girmek daha f/p duruyor. Zira faturada 50 tl fayda var sadece. |
NKolay Extra ile 1500 TL (13. sayfa)
-
-
Bilgi paylaştıkça çoğalır tşk ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çift yapılan işlemler var dikkat eden kapar
2 madde dediğiniz 2. si karekodla ödeyince banka/sanal kart alışveriş maddesi mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 ve 4 numaralı maddeler hocam. İkisini de tek karekod ödemesi ile saydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanal kart direkt hesap kartı gibi görmemesi iyi olmuyor.ödeme yaparken hesapta olsa da yeterli değil , önce karta hesaptan yüklemek gerekiyor.
Fazla yüklenen nasıl geri çekilir onu bulamadım.
En az 1 defa aktif bank hesaplarına havale. (Minimum 2000 TL)
Güvenilir arkadaş arıyorum
birbirimize transfer yaparsak 1 kriteri daha tamamlamış oluruz.
-
Paraf değerlide aidat varmış ama? Yanlış bilgi vermedilerse eğer
Bide hesaba havaleyi saymıyor yazılmış önceki sayfalarda,son durum nedir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Kasım 2024; 10:35:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şok marketten qr ile sakız aldım dün, 2 sayac da işlemiş. Zorlananlar için kısayol...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En kısa yolu bu olmuş net
Gitti 2 kağıt
Talimatsız tek faturayı kabul etti mi?
Paranın gitmesinden değil de sonrasından korkarım ben
Sonrasında ne olabilir ki ?
-
valla ülkede birilerine para yollamışsın sen de f.töücüsün ya da sanal kumar oynamışsın diye çok kişi içeri atıldı.
-
Sitede görünüyor ama MT alınmayacak dedi.
-
direk ibandan atilan geri cekiliyorda baskasindan nkolayindan atilan 2bin tl de cekiliyor dimi?
kendime 10 bin atip diger iki hesaplar arasida 2 bin yerine 10 bini dolastiracam. Baska nkolaydan atilan cekilememe katakulliyesine gelmeyelimde sonra :D
ekleme: sandigim gibiymis. Soyle oldu nkolaydan baska nkolaya 2 bin tl attim sonra nasil olsa cekiliyor diye baska sey yapacaktim ayni hesaba bi 2 bin tl daha attim ve aylik 2750tl cekilebilir limite takilip 1250tl iceride kalmis oldu sonraki aya kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 7 Kasım 2024; 12:36:11 > -
tüm bu işlemleri yaparken uygulamaya girip çıkıyorsunuz... bu girişleri 10 gün boyunca bir kerre bile yapsanız diğer şart da otomatikman yerine getirilmiş oluyor
-
Sanal kartla bilgilerini girerek kurum üzerinden fatura ödemesi sayılmıyor mu? Hala sayaç işlemedi.Yoksa sadece uygulama üzerinden ödenenleri mi sayıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X