arkadaşlar 3 aylık extralı olma sonucu 1500 kazanma devam ediyor mu? extra avantajlarında gözükmüyor şuan |
NKolay Extra ile 1500 TL (76. sayfa)

-
-
En son Ocak ta extralı olduysan Şubat ve Mart'ta extralı olup toplam 1500 TL alırsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugün extralı oldum ilk kez. faydalanamıyor muyum
-
Olmuyor. Extra çıktığı ilk 3 ayda başlayanlara veriyor. Kasım Aralık Ocak harici başladıysan vermez.
teşekkürler bilgilendirme için
-
Nkolay üzerinden kendi UPT hesabımıza havale yapabiliyor muyuz, bu durumda Extra koşulunu sayıyor mu
Evet. Uption'dan ücretsiz çıkarmak için de Vodafone Pay işliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 22 Mart 2025; 10:7:20 >
Merhaba hocam,
Ben exstralı olmuştum 3 ay görevleri yerine getirdim ve 3 ay 500 TL gelmişti, şimdi uygulama da yine extra falan yazıyor, müşteri hizmetlerini aradım görevleri yerine getirsem yine iade alırmıyım diye, o kampanya bitti alamazsınız görevleri yerine getirirseniz sanalkartta %10 indirim olur dedi.
Şimdi ben bu 3 ay 500 iadeden tekrar faydalanabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nisan in 4 unde odeyecek sekilde nkolaydan faizsiz 5bin tl almistim. 9 günlük tatil oldugu icin ve onceden basima gelmedi sorayim dedim. K.kartlari da 3 unde odeme tarihleri. Para nkolay bono da duruyor. Mesai disi ve haftasonu para cekilememe durumlar var ve 9 gunluk bayram tatilinde bonu bozdurulamama gibi birsey oluyor mu acaba
Ekleme: Bankalar ve borsalar Ramazan Bayramı'nın bitmesinin ardından 2 Nisan 2025 Çarşamba gününden itibaren çalışmaya başlayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 28 Mart 2025; 0:53:30 >
ekstralı olmak için ilk görev olan farklı banka hesaplarından 10.000 tl EFT gelmesi görevinde, farklı banka hesabı kendimize ait mi olmalı yoksa başkasının hesabından gelen eft de sayılıyor mu arkadaşlar?
Dün öğlen 14:00 te başka birisi kuveyttürkten hesabıma 11bin tl EFT yaptı ancak hala sayılmamış gözüküyor şu an.
-
Valla ben Nays'ta direkt buraya aktarım yaptım saydı orada sonuçta kişisel IBAN yok açıklamaya TC No girerek EFT yapılıyor. Bazen tam 24 saati geçip de sayıyor işlemleri.
Benim 2 tane bonu 1 tanesi %43 le digeri %44 le isliyor (%48 olanlar haricte) ama suan bono almaya %45 yazmis :/ yani yarin 43 ve 44 u komple satip %45 ten alsam daha mantikli degil mi:/ sistem niye dusukleri otomatik en az olan %45 e almiyor ki :/
sat-al yapmam lazım,ama çarşamba günü yapabilirsin artık
-
Fatura ödemesini de talimatlı olarak değiştirmişler. Bu ay ben de tamamlayamam yüzde 5 10 başka yerden öderim faturayı. 500/100 yemek için anlamı kalmadı.
Ben kendi enparamdan 4 nkolaya 10bin atıyorum
-
Arkadaşlar n kolay sanal.kart ile passo dan alınan maç bileti kombine alımına % 20 iade en fazla 200 tl ne kadar sürede geliyor.2 iş günü diyor şartlarda.bugun 1 gün oldu.yarin gelir mi deneyimleyen var mı. Teşekkürler
Hesaplamayı şu adres üzerinden yapabilirsiniz. https://www.nkolay.com/yatirim/bono
Bonoyu aldıktan sonra vade gün sayısının sizin için bir önemi yok. İsterseniz 1 gün sonra satıp 300.000 TL için 314 TL'lik günlük kazancınızı (%45 üzerinden) alabilirsiniz. Vade gün sayısının önemi, sunduğu %45 oranı, ne kadar süre ile sunduğu gibi düşünebilirsiniz. Sizin paylaştığınız ekran görüntüsünde, eğer satmazsanız 2 Haziran'a kadar %45 üzerinden kazanç sağlayabilirsiniz. (İlgili kazanç bileşik faiz değildir). 2 Haziran'da satar, talimatınız varsa tekrar alım yapar.. Talimatınız yoksa da vadesiz hesabınıza 61 günlük kazancı ile (19.177 TL) yatırıldığını görürsünüz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X