SSS VE İŞLEYİŞ
MKK sisteminde neden 2 hesap var blupay hesabı bakiyesi neden görünmüyor? Firma açıklamasına göre paranız farklı türevlerde değerlendirildiği için pay olarak gösterilmediği için MKK sisteminde görünmemektedir. Hisse senedi ve nemalandırma işlemleri Blupay Menkul Değerler A.Ş. tarafından; Kripto işlemleri ise Blutrade Kripto Varlık Alım Satım Platformu A.Ş. YTM GÜVENCESİ SADECE hisse bölümü yani Blupay Menkul Değerler A.Ş'de olan bakiye için geçerlidir!
*Nemalandırma hizmeti, Sermaye Piyasası tarafından yetkilendirilen lisanslı Blupay Menkul Değerler A.Ş tarafından sunulmaktadır. https://www.ytm.gov.tr/Home/Sayfa/92 https://www.blupaymenkuldegerler.com/nemalandirma-bilgi-formu-ve-beyani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Kasım 2024; 21:24:53 > |
OrtakApp Günlük %58 Faiz
-
-
Pasif bakiye var mı ve güvenilir mi? Önemli olan bu. -
Pasif yok
Kuruculara baktığımızda eski blutv sahibi Aydın Doğan'ın torunu.
egirisimAydın Doğan Yalçındağ tarafından hayata geçirilen ortak, SPK’dan onay aldı - egirişimhttps://egirisim.com/2024/01/17/aydin-dogan-yalcindag-tarafindan-hayata-gecirilen-ortak-spkdan-onay-aldi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Kasım 2024; 17:12:8 > -
adamlar yurtdısına kargo yolluyorlar ne kadar güvenilir sence..
-
Belli zaten, uygulamanın ilk açılışında düne kadar Doğan'ların olan Hepsiburada'da bolca reklamı yapılmıştı. -
Takip -
Faiz zaten yüzde 50. 55 faiz vermesi sizi neden şüpheye düşürdü. verse verse bi ay tanışma faizi gibi bir şey olur. Adamların amacı müşteri çekip coin işine sokmak milleti. Paranız varsa değerlendirilebilir. Ben uygulamayı yüklemiştim ama coin yatırımı boş geldiği için kayıt bile olmadım açıkçası.
-
Kullanan var mı? Daha doğrusu kullanmaya cesaret eden var mı? -
Ortakapp’ nin what’s app mesajı:
Merhaba, Paranız ortak güvencesi altında herhangi bir sigortamız yok. Spk tarafından düzenli denetimlere tabii olduğumuzu belirtip parasının ortak güvencesi altındandır. -
Paranız aslında blupay aracı kurumunda tutuluyor yani orası daha önemli, aracı kurumlarda güvence vardı listede vardır kontrol edin.
https://www.ytm.gov.tr/Home/Sayfa/30
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Ekim 2024; 13:28:18 > -
Listede var ama paranın ne kadar kısmına kadar güvence var?
-
1.143.379
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Ekim 2024; 14:19:27 > -
Teşekkürler -
Uygulama üzerinde kimlik doğrulaması bir türlü olmuyor. Sorun var -
16 Eylülde hesap açtığım Burgan ON+ bana hala %56 veriyor. Düşürdüklerinde değerlendiririm burayı.
-
Bunda pasif yok ama.
-
Değerlendirdim. Teşekkürler.
-
kardeş sen nereden buldun bu şirketi. Para yatıracağız da ne olduğunu bilmiyoruz. para vadelimi yatıyor. bu konuda bilgi verirsen biz de anlarız. Bu yeni bir haber. Sen bu bilgiyi nasıl edindim.
Millet sanıyor ki devlet güvencesi olsa banka batsa yarın sabah parasını alacak o parayı kim bilir kaç yıl sonra çerez parası niyetini ödeyecek devlet o da öderse
|
damladı bile biri.
Enflasyon yok zaten Oturduğum yerden nominal.değil reel para kazanıyorum değil mi Bununla? hüloğğğ |
Merhabalar, Akbanktaki 92 günlük %52 faizim bitmek üzereyken banka tezgah altı konusunda yüksek oranlı gecebilecegim bankaları arastırırken son sayfalarda cogu kisi tarafından önerilen ''Ortakapp'' ilgimi çekti. %55 günlük faiz oranı, bileşikte daha yüksek oran kazancı demek ve pasif bakiye olmaması insanı cezbediyor. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte markaya kötüleme amacım olmadan yüksek meblağlar yatırmadan önce verilen avantajların cazibesine kapılmadan bir araştırma yapmak istedim ve yatırım yapmaktan vazgectim nihai karar sizin. Ortak App Hakkında ciddi şikayetlerden birisi : www.sikayetvar.com ortakapp.com Platform Mağduriyeti: Haklarımızı Arıyoruz https://www.sikayetvar.com/ortakappcom/ortakappcom-platform-magduriyeti-haklarimizi-ariyoruzOrtak App website edindiğim bilgiye göre kurucuları : Aydın Doğan Yalçındağ : BluTv Ceosu fakat 9 Ocak 2023'te CEO'luk görevinden ayrılmış şu anda Doğan Holdingde icra üyesi ve Ortakapp için çalışıyor. Anıl Metrol İse Almanyada yaşayan Sabancı Holdingde çalışmıs pazar geliştirme projesi yönetici ve Ortakapp için çalışıyor. OrtakApp Nasıl Bir Kuruluştu ? Ortak App Aslında Blupay Menkul Degerlere A.Ş. Ait Aracı Bir Kurummuş. Kaynak: https://www.blupaymenkuldegerler.com Blupay Menkul Degerler A.Ş. Faaliyet izni ise Blutrade Bilgi Teknolojileri A.Ş. Adlı bir Şirkete aitmiş. Kaynak : https://www.blupaymenkuldegerler.com/s-s-s OrtakApp web sitesinde belirttiği üzere SPK Güvencesi Varmı ? Evet SPK Güvencesi resmi kayıtlara göre var. Kaynak: https://spk.gov.tr/kurumlar/kripto-varlik-hizmet-saglayicilar/faaliyette-bulunanlar-listesi Peki Spk Nedir ? OrtakApp TMSF Güvencesi Varmı? OrtakApp Aracı kurum oldugu için banka olmadığı için TMSF GÜVENCESİ YOKTUR. Kaynak : OrtakApp Whatsap İletişim Merkezi YTM Üyesi nedir? |
100k tl bir param vardi, oran ve pasifsiz olmasi cok guzel ancak maalesef guvenipte yatiramadim. yatiran arkadaslari hem cesaretlerinden dolayi kutluyorum hemde kazasiz belasiz bir sekilde paralarinin hayrini görmelerini niyaz ediyorum. donen tartismalara hic anlam veremedim, sanki bir takim insanlar baska insanlar dolandirilsa mutlu olacaklarmis gibi davranmislar ve bu cok anlamsiz, ucuz bir tavir. keske icinde bulundugumuz kosullar ve genel anlamda bazi guven organlari ulkemiz kosullarinda daha saglikli olsaydi da, kafamizda soru isareti kalmadan icimiz rahat sekilde bizde kullanabilseydik... herkese bol sans! |
Güvenmiyorsan, para yatırma. Sürekli kısır döngü halinde aynı tartışmalar sürüyor. %58 faiz veren başka yer yok, biz Ortak kullanmaya devam edeceğiz. Siz de istediğiniz bankaya gitmekte özgürsünüz.
|
Konu-Nick uyumsuzluğu |
Valör yok, para yatırıp/çekim yapabilecek saatler uygun, günlük ve en önemlisi bu s!kko bankaların g!tten uydurdugu pasif bakiye saçmalığı yok. yoruyorlar insanı. |
ee ne alaka cevap mı şimdi bu?
oturduğun yerden kazanıyorsun dedin ya, o zaman reel getirisi olması lazım, hani nerde diyorum ben de. ya ondan sonra da kıl hüloğ diyince kızıyorsunuz, okuma anlama mantık vs hak getire.. nasılsa oturduğum yerden, %30 stopaj yapsınlar ya daha temiz iş. |
Yani yazmayayım yazmayayım diyorum dünden beridir ya bilginiz yok yada bilerek yapıyorsunuz O firmaya para yatıranlar neye güvenerek yatırdı? Merkezi Kıbrıs olan LTD şirketiydi yarın gidip sende kurabilirsin aynı şirketi o kadar sıradandı, bunu para yatıranlar bilmeyerek mi girdi? Hayır bilerek girdiler yada araştırmadan okumadan girdiler ama sonra devlet nerde diye ağladılar bu şuna benziyor Uçurum'un kenarında Çanta dolusu para var düşürmeden alırsan kazançlısın ama düşersen ölürsün. Üstelik dünden beridir örnekleri raporları yazıyorum olumsuz bir durumda 1 milyon yatıranlara YTM güvencesi var hatta kapatılan bir kurumun müşterilerine nasıl ödeme olduğunu araştırıp attım adam hala çıkmış saçma sapan şeyler yazıyor! Ortak 1 milyon üstü zaten istemiyor ısrarla hala şöyle böyle yazıyorsunuz herkesin parası kendine değerlidir de 14 bin için bu kadar laf salatası yapmayın gören 14 milyon atmış ondan bu kadar yazıyor sanacak... TEKRAR YAZIYORUM ANLAMA ZORLUĞU YAŞAYANLAR İÇİN BU firma bir aracı kurum, aracı kurum olarak SPK YTM güvencesi var 1 MİLYON üstüne zaten faiz işlemiyor yatırmayın boşuna, güvence de zaten bunun üstünde o zaman sorununuz nedir?! Ayrıca ytm süreci nasıl işliyor ne olmuş geçmişte diye araştırdım tasfiye edilen kapatılan 1 firma bulabildim onlara da önceki mesajımda detaylı yazdım ödemeleri YTM tarafından 5 hafta içinde güvence bedeli kadar yapılmış, hatta bu sene kalan tutarların tamamı %100 ödeme yapılmış alacağı olan kalmamış. Başka örnek verecekseniz aracı kurum olarak verin yok çiftlik yok thodex bunlar aracı kurum değildi normal bakkal dükkanı gibi bir şirketti!!!! |
Benzer içerikler
- puan harca güvenilir mi
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- vakıfbank platinum plus metal
- ziraat bankası prestij kart
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- cyber monday
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
- apple müzik öğrenci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X