Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %58 Faiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
84
Favori
53.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Hafta içi 9-15 saatleri arasında yatırdığınız tutara, bir sonraki gün günlük getiri yansır, getiri hesaplaması saat 15:02 civarı görünür.
    2. Parayı kripto hesabı bölümüne değil hisse bölümüne aktarmanız gerekmektedir, bankanızdan gönderilen eft güvenlik birimine takılmaz ise Fast 10-15 dk Normal EFT 20-30 dk içinde gelmektedir herhangi bir sorun olmaması için saat 14:00 öncesi gönderiniz açıklama bölümünün yanlış olması durumunda tutar bankanıza geri dönmektedir.
    3. Paranız ortak'a geldikten sonra %58 yazısına tıklayıp miktarı girip bağlıyorsunuz kontrol etmek için cüzdanım > getirideki TL
    4. Hesap açarken görüntülü görüşmeye bağlanmaz sadece yüz tanıma ve nfc yeni kimlik gereklidir
    5. Ortak'tan dışarıya günlük fast transfer limiti 500 bin ₺, nemalandırma limitinin de 1M ₺ gün içerisinde BIST'te ya da kripto piyasalarında değerlendirebilir.
    6. Ortak'tan para çekim talepleri anında yada 5-10 dk içinde gerçekleşir.
    7. Getirin her gün anaparana eklenir ve bileşik getirin %58'in de üzerinde kalır.
    8. Herhangi bir güvencede var mı? YTM aracı kurum güvencesi 362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 84 üncü maddesinin beşinci fıkrası uyarınca hak sahibi her bir yatırımcıya ödenecek 2024 yılı için 1.143.379​₺
    9. Para tam olarak nerede değerleniyor? Nemalandırma bilgi formunda belirtilmiştir, Takasbank Para Piyasası, Borsa İstanbul Repo / Ters Repo Piyasası, Blupay ve/veya ortaklık/sahiplik ilişkimizin bulunduğu şirketlerce ihraç edilen özel sektör borçlanma araçlarına dayalı repo veya Banka vadeli mevduatında değerlendirilecek olup

MKK sisteminde neden 2 hesap var blupay hesabı bakiyesi neden görünmüyor? Firma açıklamasına göre paranız farklı türevlerde değerlendirildiği için pay olarak gösterilmediği için MKK sisteminde görünmemektedir. Hisse senedi ve nemalandırma işlemleri Blupay Menkul Değerler A.Ş. tarafından; Kripto işlemleri ise Blutrade Kripto Varlık Alım Satım Platformu A.Ş.

YTM GÜVENCESİ SADECE hisse bölümü yani Blupay Menkul Değerler A.Ş'de olan bakiye için geçerlidir!

*Nemalandırma hizmeti, Sermaye Piyasası tarafından yetkilendirilen lisanslı Blupay Menkul Değerler A.Ş tarafından sunulmaktadır.

https://www.ytm.gov.tr/Home/Sayfa/92

OrtakApp Günlük %58 Faiz

https://www.blupaymenkuldegerler.com/nemalandirma-bilgi-formu-ve-beyani

Alıntı

metni:
    Alıntı metni:

ADDE 15 - MÜŞTERİYE AİT NAKDİN DEĞERLENDİRİLME ESASLARI15.1. Müşteri'nin, gün içinde herhangi bir emrine ve işlemine konu olmayan ve gün sonu itibariyle Türk Lirası ve/veya yabancı para biriminde alacak bakiye veren hesabındaki geçici nakdinin işbu Sözleşme ekindeki “Nemalandırma Politikası Bilgi Formu ve Beyanı”nda açıkça belirtilen ve güncel haline Blupay internet sitesinden erişilebilecek olan tutarın üstünde kalan kısmı Takasbank Para Piyasası, Borsa İstanbul Repo / Ters Repo Piyasası, Blupay ve/veya ortaklık/sahiplik ilişkimizin bulunduğu şirketlerce ihraç edilen özel sektör borçlanma araçlarına dayalı repo veya Banka vadeli mevduatında değerlendirilecek olup, bakiye kısmın, belirtilen tutarın altında kalan kısmı ise değerlendirilmeyecektir. Blupay, gerekli bildirimlerin yapılması koşuluyla limitleri tek taraflı olarak güncelleme yetkisini haizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Kasım 2024; 21:24:53 >

• Merhabalar, Akbanktaki 92 günlük %52 faizim bitmek üzereyken banka tezgah altı konusunda yüksek oranlı gecebilecegim bankaları arastırırken son sayfalarda cogu kisi tarafından önerilen ''Ortakapp'' ilgimi çekti. %55 günlük faiz oranı, bileşikte daha yüksek oran kazancı demek ve pasif bakiye olmaması insanı cezbediyor.

Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte markaya kötüleme amacım olmadan yüksek meblağlar yatırmadan önce verilen avantajların cazibesine kapılmadan bir araştırma yapmak istedim ve yatırım yapmaktan vazgectim nihai karar sizin.

Ortak App Hakkında ciddi şikayetlerden birisi :

OrtakApp Günlük %58 Faiz
    OrtakApp Günlük %58 Faizwww.sikayetvar.com
    ortakapp.com Platform Mağduriyeti: Haklarımızı Arıyoruz
    https://www.sikayetvar.com/ortakappcom/ortakappcom-platform-magduriyeti-haklarimizi-ariyoruz

Ortak App website edindiğim bilgiye göre kurucuları :

Aydın Doğan Yalçındağ : BluTv Ceosu fakat 9 Ocak 2023'te CEO'luk görevinden ayrılmış şu anda Doğan Holdingde icra üyesi ve Ortakapp için çalışıyor.

Anıl Metrol İse Almanyada yaşayan Sabancı Holdingde çalışmıs pazar geliştirme projesi yönetici ve Ortakapp için çalışıyor.

OrtakApp Nasıl Bir Kuruluştu ?

Ortak App Aslında Blupay Menkul Degerlere A.Ş. Ait Aracı Bir Kurummuş.

Kaynak: https://www.blupaymenkuldegerler.com

OrtakApp Günlük %58 Faiz

OrtakApp Günlük %58 Faiz

Blupay Menkul Degerler A.Ş. Faaliyet izni ise Blutrade Bilgi Teknolojileri A.Ş. Adlı bir Şirkete aitmiş.

Kaynak : https://www.blupaymenkuldegerler.com/s-s-s

OrtakApp Günlük %58 Faiz

OrtakApp web sitesinde belirttiği üzere SPK Güvencesi Varmı ?

Evet SPK Güvencesi resmi kayıtlara göre var.

Kaynak: https://spk.gov.tr/kurumlar/kripto-varlik-hizmet-saglayicilar/faaliyette-bulunanlar-listesi

OrtakApp Günlük %58 Faiz

Peki Spk Nedir ?

OrtakApp Günlük %58 Faiz

OrtakApp TMSF Güvencesi Varmı?

OrtakApp Aracı kurum oldugu için banka olmadığı için TMSF GÜVENCESİ YOKTUR.

Kaynak : OrtakApp Whatsap İletişim Merkezi

OrtakApp Günlük %58 Faiz

YTM Üyesi nedir?

OrtakApp Günlük %58 Faiz

100k tl bir param vardi, oran ve pasifsiz olmasi cok guzel ancak maalesef guvenipte yatiramadim.

yatiran arkadaslari hem cesaretlerinden dolayi kutluyorum hemde kazasiz belasiz bir sekilde paralarinin hayrini görmelerini niyaz ediyorum.

donen tartismalara hic anlam veremedim, sanki bir takim insanlar baska insanlar dolandirilsa mutlu olacaklarmis gibi davranmislar ve bu cok anlamsiz, ucuz bir tavir.

keske icinde bulundugumuz kosullar ve genel anlamda bazi guven organlari ulkemiz kosullarinda daha saglikli olsaydi da, kafamizda soru isareti kalmadan icimiz rahat sekilde bizde kullanabilseydik...

herkese bol sans!

Yani yazmayayım yazmayayım diyorum dünden beridir ya bilginiz yok yada bilerek yapıyorsunuz

O firmaya para yatıranlar neye güvenerek yatırdı?

Merkezi Kıbrıs olan LTD şirketiydi yarın gidip sende kurabilirsin aynı şirketi o kadar sıradandı, bunu para yatıranlar bilmeyerek mi girdi? Hayır bilerek girdiler yada araştırmadan okumadan girdiler ama sonra devlet nerde diye ağladılar bu şuna benziyor Uçurum'un kenarında Çanta dolusu para var düşürmeden alırsan kazançlısın ama düşersen ölürsün.

Üstelik dünden beridir örnekleri raporları yazıyorum olumsuz bir durumda 1 milyon yatıranlara YTM güvencesi var hatta kapatılan bir kurumun müşterilerine nasıl ödeme olduğunu araştırıp attım adam hala çıkmış saçma sapan şeyler yazıyor!

Ortak 1 milyon üstü zaten istemiyor ısrarla hala şöyle böyle yazıyorsunuz herkesin parası kendine değerlidir de 14 bin için bu kadar laf salatası yapmayın gören 14 milyon atmış ondan bu kadar yazıyor sanacak...

TEKRAR YAZIYORUM ANLAMA ZORLUĞU YAŞAYANLAR İÇİN

BU firma bir aracı kurum, aracı kurum olarak SPK YTM güvencesi var 1 MİLYON üstüne zaten faiz işlemiyor yatırmayın boşuna, güvence de zaten bunun üstünde o zaman sorununuz nedir?! Ayrıca ytm süreci nasıl işliyor ne olmuş geçmişte diye araştırdım tasfiye edilen kapatılan 1 firma bulabildim onlara da önceki mesajımda detaylı yazdım ödemeleri YTM tarafından 5 hafta içinde güvence bedeli kadar yapılmış, hatta bu sene kalan tutarların tamamı %100 ödeme yapılmış alacağı olan kalmamış.

Başka örnek verecekseniz aracı kurum olarak verin yok çiftlik yok thodex bunlar aracı kurum değildi normal bakkal dükkanı gibi bir şirketti!!!!

• Pasif bakiye var mı ve güvenilir mi? Önemli olan bu.
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Pasif yok  

Kuruculara baktığımızda eski blutv sahibi Aydın Doğan'ın torunu.

egirisim
    Aydın Doğan Yalçındağ tarafından hayata geçirilen ortak, SPK’dan onay aldı - egirişim
    https://egirisim.com/2024/01/17/aydin-dogan-yalcindag-tarafindan-hayata-gecirilen-ortak-spkdan-onay-aldi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Kasım 2024; 17:12:8 >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

adamlar yurtdısına kargo yolluyorlar ne kadar güvenilir sence..

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Belli zaten, uygulamanın ilk açılışında düne kadar Doğan'ların olan Hepsiburada'da bolca reklamı yapılmıştı.
  • Takip
  • Faiz zaten yüzde 50. 55 faiz vermesi sizi neden şüpheye düşürdü. verse verse bi ay tanışma faizi gibi bir şey olur. Adamların amacı müşteri çekip coin işine sokmak milleti. Paranız varsa değerlendirilebilir. Ben uygulamayı yüklemiştim ama coin yatırımı boş geldiği için kayıt bile olmadım açıkçası.

• Kullanan var mı? Daha doğrusu kullanmaya cesaret eden var mı?
  • Ortakapp’ nin what’s app mesajı:

Merhaba, Paranız ortak güvencesi altında herhangi bir sigortamız yok. Spk tarafından düzenli denetimlere tabii olduğumuzu belirtip parasının ortak güvencesi altındandır.
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt

Paranız aslında blupay aracı kurumunda tutuluyor yani orası daha önemli, aracı kurumlarda güvence vardı listede vardır kontrol edin.

https://www.ytm.gov.tr/Home/Sayfa/30

www.blupaymenkuldegerler.com
    Blupay Menkul Degerler
    https://www.blupaymenkuldegerler.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Ekim 2024; 13:28:18 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

Listede var ama paranın ne kadar kısmına kadar güvence var?

• evil2302 E kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Ekim 2024; 14:19:27 >
  • Teşekkürler
  • Uygulama üzerinde kimlik doğrulaması bir türlü olmuyor. Sorun var
  • 16 Eylülde hesap açtığım Burgan ON+ bana hala %56 veriyor. Düşürdüklerinde değerlendiririm burayı.

• cashflow54 kullanıcısına yanıt

Bunda pasif yok ama.

• Değerlendirdim. Teşekkürler.

• kardeş sen nereden buldun bu şirketi. Para yatıracağız da ne olduğunu bilmiyoruz. para vadelimi yatıyor. bu konuda bilgi verirsen biz de anlarız. Bu yeni bir haber. Sen bu bilgiyi nasıl edindim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.