Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %58 Faiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yalcink23 , oxcy Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
729
Cevap
75
Favori
42.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet pasif bakiyesiz. 250 bin lira attım 3 gündür yatıyor faiz. bi sıkıntı yok şu anlık :)

• Arkadaşlar 3 gün önce bu lanet uygulamaya bir miktar para attım. 3 gündür getirisiyle ilgili bir sorun yoktu. Şimdi paramı göremiyorum.Ben yandım siz yanmayın.
  • alperzengin kullanıcısına yanıt
    Uygulama Adının hakkını veriyor desene, sistemsel bir sorun vardır çözerler. Bu arada para kolay kazanılmıyor, Aman kolay kaybetmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 25 Ekim 2024; 12:16:29 >
  • Ben de üç gündür bu uygulamadayım. Pasif bakiyesiz haliyle yatıyor faiz. Umarım sorun çıkmaz önümüzdeki süreçte...
  • Yarım saat sonra düzeldi arkadaşlar.
  • alt ya da üst bakiye sınırı var mı

• Öğrenci birisinin yaklaşık 90-110 bin tl si varsa burada yatırım yapması mantıklı mı faiz olarak yani ?

• sak0575 kullanıcısına yanıt
    Hesabınızda bulunan ve yatırım amaçlı kullanılmayan Türk Lirası cinsinden boşta kalan cari bakiyelerinizı dilerseniz nemalandırabilirsin. Minimum 1.000 TL maximum 1.000.000 TL'dir.
  • lassaban kullanıcısına yanıt

hocam uygulama dışında, açıklamaların olduğu sayfa linkini yazabilir misiniz

web sitesinde bulamadım

Wp hattından yazıp bilgilendirme aldım.Uygulama üzerinden wp hattına ulaşabilirsiniz
  • Tüm mevduatımı an itibariyle buraya taşıdım pasif bakiye olmaması ve %55 faiz oldukça cezbetti bakalım görelim ilerleyen günlerde neler yaşayacağız
  • arkadaslar saat 15 itibariyle getiri başliyor sanki

kontrol eder misiniz siz de..

bir de bu gelen 3 günlük sanırım

meblağ bayağı iyi çünkü..

ekleme: bugünkü getiri %0,32 gösteriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 25 Ekim 2024; 15:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sak0575

arkadaslar saat 15 itibariyle getiri başliyor sanki

kontrol eder misiniz siz de..

bir de bu gelen 3 günlük sanırım

meblağ bayağı iyi çünkü..

ekleme: bugünkü getiri %0,32 gösteriyor..

Evet hatta şuan pazartesi yatırılacak tutarla beraber hesaptaki bakiyeyi gösteriyor
    Günlük %0,14 getiri sağlıyor.

Cumartesi, Pazar, Pazartesi üç günlük toplam %0,42 getiri Pazartesi yatacak. Getiri şimdiden görünüyor doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 25 Ekim 2024; 15:28:59 >
  • ben de şimdi para attım ama saat 15'e kadar mı atmak gerekiyordu? faiz işlemeyecekse parayı geri çekeyim

• cesarepavese C kullanıcısına yanıt

mesai sonuna kadar alıyor diye yazıyor

yalnız kendisi getiriye koymuyor

sizin parayı getiriye koymanız lazım

getiriye koydum ama diğer arkadaşlar kazanç miktarını görebiliyoruz deyince bende gözükmediğinden sormak istedim. neyse mesai bitsin bakalım ne olacak görelim artık.

• getirideki tl kısmı değişmedi mi

• cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Saat 15.00 e kadar atmanız gerek
  • lassaban kullanıcısına yanıt

getiride 0 görünüyor.

faiz işlemeyecekse şimdi çekip pzartesi günü tekrar atacağız o zaman

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.