evet pasif bakiyesiz. 250 bin lira attım 3 gündür yatıyor faiz. bi sıkıntı yok şu anlık :) |
OrtakApp Günlük %58 Faiz (3. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 3 gün önce bu lanet uygulamaya bir miktar para attım. 3 gündür getirisiyle ilgili bir sorun yoktu. Şimdi paramı göremiyorum.Ben yandım siz yanmayın. -
Uygulama Adının hakkını veriyor desene, sistemsel bir sorun vardır çözerler. Bu arada para kolay kazanılmıyor, Aman kolay kaybetmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 25 Ekim 2024; 12:16:29 > -
Ben de üç gündür bu uygulamadayım. Pasif bakiyesiz haliyle yatıyor faiz. Umarım sorun çıkmaz önümüzdeki süreçte... -
Yarım saat sonra düzeldi arkadaşlar. -
alt ya da üst bakiye sınırı var mı
-
Öğrenci birisinin yaklaşık 90-110 bin tl si varsa burada yatırım yapması mantıklı mı faiz olarak yani ?
-
Hesabınızda bulunan ve yatırım amaçlı kullanılmayan Türk Lirası cinsinden boşta kalan cari bakiyelerinizı dilerseniz nemalandırabilirsin. Minimum 1.000 TL maximum 1.000.000 TL'dir. -
hocam uygulama dışında, açıklamaların olduğu sayfa linkini yazabilir misiniz
web sitesinde bulamadım
-
Wp hattından yazıp bilgilendirme aldım.Uygulama üzerinden wp hattına ulaşabilirsiniz -
Tüm mevduatımı an itibariyle buraya taşıdım pasif bakiye olmaması ve %55 faiz oldukça cezbetti bakalım görelim ilerleyen günlerde neler yaşayacağız -
arkadaslar saat 15 itibariyle getiri başliyor sanki
kontrol eder misiniz siz de..
bir de bu gelen 3 günlük sanırım
meblağ bayağı iyi çünkü..
ekleme: bugünkü getiri %0,32 gösteriyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 25 Ekim 2024; 15:15:32 > -
Evet hatta şuan pazartesi yatırılacak tutarla beraber hesaptaki bakiyeyi gösteriyorquote:
Orijinalden alıntı: sak0575arkadaslar saat 15 itibariyle getiri başliyor sanki
kontrol eder misiniz siz de..
bir de bu gelen 3 günlük sanırım
meblağ bayağı iyi çünkü..
ekleme: bugünkü getiri %0,32 gösteriyor..
-
Günlük %0,14 getiri sağlıyor.
Cumartesi, Pazar, Pazartesi üç günlük toplam %0,42 getiri Pazartesi yatacak. Getiri şimdiden görünüyor doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 25 Ekim 2024; 15:28:59 > -
ben de şimdi para attım ama saat 15'e kadar mı atmak gerekiyordu? faiz işlemeyecekse parayı geri çekeyim
-
mesai sonuna kadar alıyor diye yazıyor
yalnız kendisi getiriye koymuyor
sizin parayı getiriye koymanız lazım
-
getiriye koydum ama diğer arkadaşlar kazanç miktarını görebiliyoruz deyince bende gözükmediğinden sormak istedim. neyse mesai bitsin bakalım ne olacak görelim artık.
-
getirideki tl kısmı değişmedi mi
-
Saat 15.00 e kadar atmanız gerek -
getiride 0 görünüyor.
faiz işlemeyecekse şimdi çekip pzartesi günü tekrar atacağız o zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X