Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %58 Faiz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sume , toprakyalin , toprakyalin , scorpion0404019 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
733
Cevap
78
Favori
42.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bomax01

Pazartesi günü hesap açıp, 350 K para atacağım. Yarım gün mesai olduğundan dolayı, saat 9:00 - 10:45 arası atılan paralar işleme alınacak diye biliyorum. İlk hesap açılış ve 100 K üstü olduğundan dolayı %55 getiri Çarşamba gününe hesapta olacak mı? Yoksa faiz işlemeye çarşamba mı başlayacak?

Bir de parayı cüzdan'a atınca başka bişey yapmak gerekiyor mu?

Getiriye atman için bir buton var orada. Sadece parayı göndermek yeterli değil.
  • 100 bin TL üstüne aynı gün faiz işlemeye başlamıyor söylentisi nereden çıktı? Üç gün önce yatırdığım paraya aynı gün başladı faiz işlemeye.
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Ne kadar yatırmıştınız? Sanırım saat dilimleri içinde yatırdığınız için o gün işlemeye başladı.

• glory34 kullanıcısına yanıt

1 milyon üstü param olduğu icin hsbc deyim suan ama bi hesaplamayla parayi ortak degerlendirisem günlük 70 ile 90 lira arasi bir karim oluyor. Senin ne kadar paran var ortakda bi hesap lama yapptinmi

• takip
  • Para transferlerinde komisyon ücreti alınıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

Para transferlerinde komisyon ücreti alınıyor mu?

yok

• Komisyon yok ama sadece mesai saatlerinde para çekebilirsiniz diyor.

Kripto kısmına para aktarsana oda 72 saat diyor.

Tek gördüğüm sıkıntı acil durumda mesai dışı parayı çekmemek.

OrtakApp Günlük %58 Faiz

OrtakApp Günlük %58 Faiz

• gulerr kullanıcısına yanıt

mesai dışı, fast limitleri dahilinde para cekiliyor..

• sak0575 kullanıcısına yanıt
    İşlemi hangi kısımdan yaptığını paylaşabilirimisin. Çünkü ben bulamadım.
  • uygulamada

paranız hangi kısımda

getirideyse, çıkaramazsınız

• Bu gibi kriterlere dikkat etmek lazım. Mesai dışı para ihtiyacında, para aktarılamaması sıkıntı. Umarım çözüm bulunur. Bir de %55 faiz getirisinden ne kadar stopaj alınıyor? Deneyimleyenler var ise paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 27 Ekim 2024; 13:57:19 >
    Hissedeki boştaki parayı kripto kısmına aktararak anlaşmalı bankalara (7/24) gönderebilirsiniz. Mesai saati dışında denedim.
  • eray026 kullanıcısına yanıt
    O kısımda 72 saat hatasını alınca korkmuştum. Denedikçe öğreneceğiz. Yarın bankalar yarım gün hangi saatler vadeli çalışıyor olur
    Dün WhatsApp üzerinden sormuştum.
    Cevap olarak bu geldi.
    OrtakApp Günlük %58 Faiz
  • Dün yine WhatsApp üzerinden 100 K üstü faizlendirme bir gün sonra mı oluyor dedim hayır dediler. Saat aralığında yaptırırsanız aynı gün başlar mesajı geldi.
    Bir arkadaş forumda bir gün boşta bekledi yazmıştı. Saat aralığı dışında yatırdığı ortaya çıkıyor.
  • Takipp

• Uygulama gün içinde iki sefer güncelleme aldı.

Her girişte ilk olarak tanıtım açılıyordu artık açılmıyor. Çok iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 27 Ekim 2024; 23:23:36 >
  • 100.000₺ üstü meblağlar yatırıp daha sonra banka hesabına çeken oldu mu ? Bir sorunla karşılaştınız mı?
  • DİKKAT
    Cumartesi günü seans saati olarak WhatsApp üzerinden 9-11 yazmışlardı. Şimdi ise 9-10:45 yazdılar.

OrtakApp Günlük %58 Faiz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.