OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (6. sayfa)
-
-
Pasif bakiyesiz %55 şuan rakipsiz ama güvenilir mi tmsf garantisi var mı acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
akbanktan para gönderdim 40 dakika oldu geçmedi. 10.45 i kaçırdık bir günü yediler. hesap açarken de sms gelmedi müşteri temsilcisi arayarak kodu söyledi. şahsen büyük miktar atıp güvenemem. attığımı da geri çekecem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işbank hesaplarına 20 dk önce fast ile nkolay dan para yolladım, bunu yazarken hesaba geldi. Açıkçası bu süre sinir etti beni gönderdiğime. Neyse 10:45 olmadan 55 ile bağladım. YKB Aydın Doğan Yalçındağ gözüküyor Blue tv nin de sahibi.
-
Ben bugün üç sefer gönderdim. En geç 7-8 dakikaya geçti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TMSF garantisi var mı?
1 milyon attım ama içim pek rahat etmedi doğrusu
Getiriyi sonlandirsam bugün parayı transfer edebilir miyim acaba?
Ya da çarşamba yı mi beklesem kararsız kaldım
üst sınır var mı burada, sanırım mevduat konusuna 1m yazılmıştı ama getiri kısmında daha üst miktarları da hesaplıyor (para atmadan)
-
Midastada günlük nema var, %49,50
-
10.45 öncesi atıp, günlük geriye aktarmazsan zaten getirisi olmuyor.
İşbank üzerinden eft işlemi yaptığımda para hesaba 10 dk içinde geçiyor. Sorun yaşadığınızda dekontu whatsapp üzerinden gönderebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 28 Ekim 2024; 13:35:9 >
Vakifbank'tan saat 8.50'de attığım para henüz hesaba gecmedi. Ortak wp mh bize gelmedi diyor. Vakif mh havaleyi sadece şubeden sorgulayabilirsiniz diyor. Boyle salakca bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 28 Ekim 2024; 13:50:36 >
Vakıf garip banka. İnternetten herşeyi açtırıyor ancak kapatmak için şubeyeye çağırıyor.
IBAN, hesap adı ve açıklamaya yazılacak müşteri kodu doğru ise (bunları ortak uygulamadan kopyala yapıştır ile yapınız, kendiniz yazarak işleme devam etmeyin, bir boşluk bile fark eder) sorunsuz geçmesi gerekiyor.
Ben sabah enpara üzerinden başka bankaya transfer seçeneği ile aktardım. Üç EFT işlemi de 7-8 dakikaya gerçekleşti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 28 Ekim 2024; 14:8:9 >
-
Her sey olması gerektigi gibi ama para ortada yok:) İlla ugraştıracsklar.
Uygulamada sağ alttaki Kriptop yazan kısma baktın mı? Sabah benim de para hesapta görünmüyordu, meğer Kripto kısmına yatırılmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı para gönderme/para çekme problemleri bende de var maalesef. Sabah 5`te FAST ile gönderdiğim tutarları öğlen 2`de ancak tanımladılar. Nema süresi geçtiği için geri çekim talebi verdim. 2`den beri bekliyorum, her para çekme işlemi için ekran görüntüsü gönderdim. Ne zaman gönderirlerse artık bakalım. Resmen elle çalışıyorlar, otomatik bir şey yok. Para akışını, çekim taleplerini görebiliyorlar mı ondan bile emin değilim, WhatsApp`tan dekont/ss isteyip "paranın ne kadarını çekebildiniz, ne kadar gönderdiniz, kac dekont varsa gonderin ona gore tanimlayalim" tarzı cevap veriyorlar.
-
Hatta ilk bağlantıyı siz yaptığınızda dekont ve açıklama yazsanız bile sıfırdan tekrar buyrun ne vardı diyorlar. Baştan bir daha anlatıp, dekont/ekran görüntüsü atıyorsun.
Orada da yok. Zaten wp'tan diyor ki bankayla gorusun, paranin cikisina izin vermemissiniz. Ne alaka paranin cikisi:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 28 Ekim 2024; 16:41:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X