|
OrtakApp Günlük %58 Faiz (7. sayfa)
-
-
Başta Enpara ile 2 kere 100K göndermiştim, geçmeyince Enpara kaynaklı sandım. Akbank, Garanti, QNB ve Deniz`e bölüp hepsinden gonderdim hocam. Hiçbiri geçmedi. Kripto kısmına da gönderdim, onlar da geçmedi. Hatta 10K vb. tutarlarla da denedim acaba para büyük olunca gece diye güvenliğe mi takılıyor diye onlar da geçmedi. Çekimi de Enpara yine geçmeyince, dağıtıp verdim. Hiçbir bankaya para düşmedi.
-
Merhabalar, Akbanktaki 92 günlük %52 faizim bitmek üzereyken banka tezgah altı konusunda yüksek oranlı gecebilecegim bankaları arastırırken son sayfalarda cogu kisi tarafından önerilen ''Ortakapp'' ilgimi çekti. %55 günlük faiz oranı, bileşikte daha yüksek oran kazancı demek ve pasif bakiye olmaması insanı cezbediyor.
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte markaya kötüleme amacım olmadan yüksek meblağlar yatırmadan önce verilen avantajların cazibesine kapılmadan bir araştırma yapmak istedim ve yatırım yapmaktan vazgectim nihai karar sizin.
Ortak App Hakkında ciddi şikayetlerden birisi :
www.sikayetvar.comortakapp.com Platform Mağduriyeti: Haklarımızı Arıyoruzhttps://www.sikayetvar.com/ortakappcom/ortakappcom-platform-magduriyeti-haklarimizi-ariyoruzOrtak App website edindiğim bilgiye göre kurucuları :
Aydın Doğan Yalçındağ : BluTv Ceosu fakat 9 Ocak 2023'te CEO'luk görevinden ayrılmış şu anda Doğan Holdingde icra üyesi ve Ortakapp için çalışıyor.
Anıl Metrol İse Almanyada yaşayan Sabancı Holdingde çalışmıs pazar geliştirme projesi yönetici ve Ortakapp için çalışıyor.
OrtakApp Nasıl Bir Kuruluştu ?
Ortak App Aslında Blupay Menkul Degerlere A.Ş. Ait Aracı Bir Kurummuş.
Kaynak: https://www.blupaymenkuldegerler.com
Blupay Menkul Degerler A.Ş. Faaliyet izni ise Blutrade Bilgi Teknolojileri A.Ş. Adlı bir Şirkete aitmiş.
Kaynak : https://www.blupaymenkuldegerler.com/s-s-s
OrtakApp web sitesinde belirttiği üzere SPK Güvencesi Varmı ?
Evet SPK Güvencesi resmi kayıtlara göre var.
Kaynak: https://spk.gov.tr/kurumlar/kripto-varlik-hizmet-saglayicilar/faaliyette-bulunanlar-listesi
Peki Spk Nedir ?
OrtakApp TMSF Güvencesi Varmı?
OrtakApp Aracı kurum oldugu için banka olmadığı için TMSF GÜVENCESİ YOKTUR.
Kaynak : OrtakApp Whatsap İletişim Merkezi
YTM Üyesi nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex7 -- 28 Ekim 2024; 20:1:15 >
-
sadece 1.5 milyon tl hisse senedi varsa garanti altında. yoksa bizim mevduat mı bono mu ne olduğunu bilmediğimiz faizli ürünün garantisi bulunmuyor diye anladım doğru mu hocam
-
'Biz banka değil, aracı kurumuz. TMSF'nin ilgi alanı genelde bankalar. Dolayısıyla biz, TMSF kapsamında değil, SPK ve Yatırımcı Tazmin Kurulu bünyesindeyiz. Eğer batarsak 1 milyon 143 bin liraya kadar yatırımlarınız YTM güvencesinde' diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 28 Ekim 2024; 20:18:49 > -
Aktardım hocam ama içim rahat etmedi ilk fırsatta çıkacağım. -
Bana da uygulama stabil gelmedi. Sürekli değişiyor. Geliştirilmeye ihtiyacı var. -
Ortak cüzdan hesaba para aktarıp parası geçen varsa bildirim geliyor mu? Benim aktarmış olduğum 3 EFT sorunsuz gerçekleşti ancak bildirim (titreşim ses yok) gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 29 Ekim 2024; 10:3:46 > -
Yukarıda bir arkadaşımız bildirim gelmiyor demiş ve wp tan bunların gelmesini istiyoruz demiş,
bunun caps ini de yollamış. Geliştirici ekibe bildireceğiz demişler.
Bu kadar basit şeyleri bile daha uygulamaya koyamamışlar galiba...
Not: Şimdi 2 sayfa geriye gidince o mesajında sizin olduğunuzu gördüm :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteJAWS -- 29 Ekim 2024; 10:51:51 > -
Aynen elimden geleni yapıyorum. Lütfen sizlerde attığım fotoları ortak app destek ve WhatsApp üzerinden bildirimde bulununuz. Bu kadar amatör olmamalı. -
Başka bankadan para transfer edince 'bakiyeniz güncellendi' gibi bir bildirim geliyor.
Uygulama kendini çok geliştirmeli tabi. Asıl kuruluşu Kripto, Borsa falan olunca biz mevduatçılara tuhaf geldi. Diğer bankalardan feyz alıp yeni özellikler getirilmeli.
Mesela, hesap hareketleri kısmı daha detaylı olmalı, her yatırdığımız, çektiğimiz, faizden kazandığımız para, kesilen stopaj falan günlük olarak hareketlere yansımalı bence. -
bu ortak ap 3 4 ay once 1000tl vermıstı krıpto degerlendırmesı ıcın aldıgım coın %40 cıvarı yukselmıstı o ara sonra baktım hesabım sıfırlanmıs. elımde ne coın var ne tl
-
Benim havale gece 12 de hesaba gecti. Uygulamadan bildirim geliyor. -
OrtakApp konusunda çok kararsız kaldım oran çok cazip uygulama daha yeni mevduatta -
Bildirim nasıldı? Ne yazıyordu? -
Bazen hesapta para sıfır gözüktüğünde kalbim duracak gibi oluyor, acaba toplu katliam için ön bir hazırlık mı yapıyorlar -
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatihTSFCAynı para gönderme/para çekme problemleri bende de var maalesef. Sabah 5`te FAST ile gönderdiğim tutarları öğlen 2`de ancak tanımladılar. Nema süresi geçtiği için geri çekim talebi verdim. 2`den beri bekliyorum, her para çekme işlemi için ekran görüntüsü gönderdim. Ne zaman gönderirlerse artık bakalım. Resmen elle çalışıyorlar, otomatik bir şey yok. Para akışını, çekim taleplerini görebiliyorlar mı ondan bile emin değilim, WhatsApp`tan dekont/ss isteyip "paranın ne kadarını çekebildiniz, ne kadar gönderdiniz, kac dekont varsa gonderin ona gore tanimlayalim" tarzı cevap veriyorlar.
Bugün bu konuda cevap geldi, inceleme 7 iş günü kadar sürebilirmiş. Cuma günü dönüş yapılacakmış. Şirket hesaplarından adıma para çıkıp/çıkmadığını kontrol edemeyecek kadar aciz bir finans ekibi var sanırım.
-
Bugün para çekme yapmak istedim. Getirideki parayı para çekme ekranında göstermiyor. Günlük getiri sayfasına girip çekmek istediğim tutarı ana paradan düşüp, miktarı düzenle dedim. Çekmek istedim tutar cüzdan hesabına aktarıldı. Buradan da EFT yaptım, 5 dakika olmadan karşı bankaya para ulaştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 30 Ekim 2024; 10:15:4 > -
Bir şey sorabilir miyim acaba?
Bu 2 günlük tatilde getiriler günlük mü yansıdı yoksa 2. gün olan bugün mü yansıyor,
sistem nasıl işliyor?
Birde çekeceğiniz rakam üzerinden %7,5 stopaj filan otomatik düşüyor mü, o kısmı nasıl oluyor?
Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X