|
OrtakApp Günlük %58 Faiz (8. sayfa)
-
-
Çekmek istediğin rakamı direkt mi kullanabiliyorsun yoksa onun üzerinden stopaj kesiyor mu?
-
Stopaj kesilip direk hesaba eklenmiş. -
Daha para çekip yatırma bile tam oturmamış, stopajlı %55 nema için bulaşmaya değmez.
Talebi karşılayacak kadar teknik altyapı ve çalışan olmayabilir. -
uzak durun
-
Tamam -
deneme amaçlı ufak bir tutar attım, cüzdanda gözüküyor ancak ne transfer yapılıyor ne faize yatırılıyor. garip
-
Günlük getiride miktarı güncelle deyince olmuyor mu? -
Hocam sorun kripto kısmına para atmışsınız sağda hisse kısmı var oradan faize yatırılıyor, iki kısmın cüzdanı farklı. @victoribarbo
-
deniyim hocam onu da dikkat etmemişim. sanırım hesap yeni 72 saat kripto transferi yapamazsın olayı uygulama içerisinde dönen nakit için de geçerli. uygulama içinden transfer olmayınca sorun var sandım
-
Yav mevcut durumda herhangi bir banka batarsa paranı kurtaracağını mı sanıyorsun gerçekten? Ülkede anayasa mahkemesi bile devre dışı bırakılmışken..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Ekim 2024; 12:4:19 > -
İlkten ben de çekim yapamamış ve hafiften tırsmıştım:) getiriyi sonlandır var oraya tıklayınca bakiyeyi serbest bıraktı ve tamamını çektim. Günlük yaklaşık binde 14 getirisi oluyor. İyi ama bu stresi yaşamaya gerek yok. Blupay menkulun ortaklık yapısında MADA VENTURES FİNANSAL GİRİŞİM DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ tamamına sahip gözüküyor. Sonuçta yasal bir şirket, ama tmsf garantisinde olsun, az olsun dedim ben.
-
Ben bir miktar yatırdım , riske giremez bu sahiplik profili.500000+
Kanal CochiseyoutubeCüneyt Arkın, Fikret Hakan, Ekrem Bora, İzzet Günay, Eşref Kolçak, Orhan Günşıray ve Selma Güneri'nin yer aldığı 1988 yapımı Banker Kastelli reklamı.https://www.youtube.com/watch?v=PwhMSfXe-xg -
Takip atalım. -
Türkiye de yaşamak bile cesaretken onun yanında esamesi okunmaz. -
Ben de 90.230.000 attım. Getiriye attım, sonra güncelleyip küsüratı attım bankama, hemen düştü.
Binance gibi birşey aslında Ortak, daha önce türkiyede çöken veya kaçan kripto borsa sahipleri oldu ama genelde nadir oluyor bir sıkıntı çıkmazsa. Para aktarım ve çekme de tüm kripto veya borsa aracıları gibi, çekinmeye gerek yok bence, oran iyi, yine de çok girmemek lazım.
-
bence de sıkıntı olmaz hocam merdiven altı firma değil sonuçta
-
Nerden buluyorsunuz böyle yerleri hiç güven vermedi bana,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X