< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (10. sayfa)
-
-
3 gün
-
Arkadaşlar selamlar, benim merak ettiğim bir şey var, bu sorunu yaşayan arkadaşlar lütfen
şu bankadan bu bankaya gönderdim diyebilir misiniz?
Tutar filan yazmasanız da olur, sadece hangi bankalarda gönderim/çekimlerde sorun var onu öğreniriz,
böylece bu mesajı okuyan buradaki arkadaşlar farklı banka seçerek deneme yaparak sorun var mı yok mu burada mesaj atabilirler.
Normal de böyle birşeyin olmaması lazım ve birkaç dk içinde hesaba girmesi lazım ama işte...
Ben önceki gün enpara dan ortak'ın garanti hesabına attım sanırım 5-6 dk içinde hesaba geçti,
işimi sağlama almak için ws tan dekontu gönderdim akabinde 1 dk sonra hesabıma geçti tutarım.
-
Garantiden ortak garanti hesabına 10 bin attım ve 12 saatin sonunda şimdi geçti. Şimdi yüklü bir transfer yapsam mı diye düşünüyorum bu gecikmeden dolayı biraz şüpheye düştüm ama ne diyorsunuz :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah enparaya 240 bin gönderdim anında geçti ardından 100 bin burgan banka gönderdiö 1 saat oldu hareket yok birazdan tüm parayı çekicem 1 haftadır kullanıyordum ama 100-200 fazla kazanıcaz diye riske gerek yok hiç güven vermedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sabah gönderdiğim para üç buçuk saat sonra geçti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Enparadan yine deneme için 10k attım 10 dkda geçti. Şimdi biraz daha yüksek miktar yolladım enparadan bakalım ne kadar sürecek
Edit: 80k civarı 5-6 dkda geçti. Şimdi biraz daha yüksek bir miktar yolladım yine enpara bakalım bu ne kadar sürecek.
2.edit: bu da birkaç dakikada geçti şimdi finansbanktan yüksek bir miktar yolladım umarım bu da geçer kısa sürede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 1 Kasım 2024; 12:5:18 >
Sistemlerini daha tam olarak oturtamamışlar benim anladığım bu.
Bugün de stopajı %10'a çıkardılar, bundan çıksak bu sefer de buradan yakalanacağız!
-
Hocam çekmeye çalış birde sanırım şuan sorun çekin işleminde.Para gönderiyorsunuz dekont yok ne şifre soruyor ne işlemlerde gözüküyor yarın kapatıp uygulamaya giremesek başlı başına ortada kalacağızquote:
Orijinalden alıntı: dolcia
Enparadan yine deneme için 10k attım 10 dkda geçti. Şimdi biraz daha yüksek miktar yolladım enparadan bakalım ne kadar sürecek
Edit: 80k civarı 5-6 dkda geçti. Şimdi biraz daha yüksek bir miktar yolladım yine enpara bakalım bu ne kadar sürecek.
2.edit: bu da birkaç dakikada geçti şimdi finansbanktan yüksek bir miktar yolladım umarım bu da geçer kısa sürede
Para çekmeye çalıştım hata verdi , simdi bakiye de gözükmüyor para. Hesap hareketlerinde de gözükmüyor. Bakalım ne olacak
Hocam şimdi finanstan 100 gibi bir şey yolladım 10 dakikadır falan geçmedi. Çekme yapmadım ama durum böyleyse cidden sıkıntı yani parayı çekemezsek falan şimdiden pişman oldum hiç bulaşmasa mıydık
Biraz aceleci davrandık sanırım uygulama aşırı amatör be işlem geçmişi var ne bildirim var %55 cazip geldi ama dediğim gibi 100-200 lira için bulaşılmaz şuan için ama ilerde ne olur bilinmez.içerde kalan diğer tutarıda çekemiyorum karşı bankaya ulaşmaz diye bekliyoruz bakalımquote:
Orijinalden alıntı: dolciaHocam şimdi finanstan 100 gibi bir şey yolladım 10 dakikadır falan geçmedi. Çekme yapmadım ama durum böyleyse cidden sıkıntı yani parayı çekemezsek falan şimdiden pişman oldum hiç bulaşmasa mıydık
Aynısı bende de oldu hata kodu verdi sonra uygulamadan çıktım tekrar girdiğimde para eksilmiş ama hiçbir işlem gözükmüyorquote:
Orijinalden alıntı: yurtbeyi
Para çekmeye çalıştım hata verdi , simdi bakiye de gözükmüyor para. Hesap hareketlerinde de gözükmüyor. Bakalım ne olacak
biraz incelemek iyi analiz etmek gerekir
-
Para geldi hocam 2-3 dk sonra
çekmede sıkıntı yok gibi ama yatırım geçmiyor hesaba
-
Benim para 2 saat oldu halen ortada yok bekliyoruz işin kötü tarafı haftasonuna denk geldiquote:
Orijinalden alıntı: yurtbeyi
Para geldi hocam 2-3 dk sonra
Bugün için gösterilen getiri yüzde 7,5 stopajlı görünüyor , 10 olması lazım değil mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X