< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp Günlük %58 Faiz (11. sayfa)
-
-
Enparadan yatırdıklarım maks 10 dakikada hesaba geldi ama finansbanktan yatırdığım 40 dakikadır gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paranın hepsini çeksem mi güven sorunu oluştu bende
Enparadan para yolladım yarım saattir geçmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabah 7:28 de gönderdim 11:40 gibi anca hesaba geçirdiler. WhatsApp üzerinden yazdım da öyle. Yoksa nerdeee
Kullanmış olduğumuz altyapılarda yaşanan durum kaynaklı şuanda işlemler gerçekleşmemektedir. İşleminiz gün içerisinde gerçekleşecektir. Süreçteki anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz 🙏️
Yazmışlar
Sonunda yatırabildim günlük getiriye parayı. Arkadaşlar saat kaçta ekleniyor faiz bakiyemize bilen var mı?
15:30 gibi bak. Eklenmiş olur.
Şimdiki halinin ekran görüntüsünü al, karşılaştırırsın.
benim yattı. şimdi ufak bi miktar daha atıcam
edit: anında yattı sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 1 Kasım 2024; 14:5:7 > -
bende denedim 5 dk da geçti enparadan şimdi daha yüksek bir miktar yatıracağım bakalım ne olacak
-
Sağol hocam bugünkü getiri 15.30 gibi eklenir ama cumartesi pazar ve pazartesinin toplam getirisi pazartesi eklenir doğrudur dimi?
evet 3 günlük getiri eklenşr ancak 15'ten sonra buradan 1 kuruş çekemezsiniz paranızın tamamı nemada ise. pazartesiye kalır çekiminiz, ona dikkat edin yeterli
edit: para anında yattı sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 1 Kasım 2024; 14:5:50 > -
Hayır bugün eklenir.
Dediğim gibi şimdiki halinin ekran görüntüsünü alın, 15:30 gibi bakın eklenmiş halini görürsünüz.
Problem şurada bu hesap hareketlerinde gözükmüyor.
Denemek için enparadan 1 tl attım 6 dakikadır hesaba geçmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şimdi de çekimi kapattılar uyarı var geçici olarak yapamıyoruz diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 1 Kasım 2024; 14:33:18 > -
Binance da bazen böyle oluyor arkadaşlar. Ben enparaya attıklarım gün içinde geçti hemen. Telaşlanmıyorum açıkcası, gerçi telaşlanacak para da atmıyorum 😁
Oynaya oynaya bozdunuz makineyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 günlük getiri yattı an itibariyle. çekim hala yapılmıyor, akşama düzelir herhalde, bir kısım nemasız kaldı
-
Blupay SPK ya kayıtlı bir kuruluş. Batsa kaçsa bike devlet 750 bin TL ye kadar karşılıyor diye biliyorum
SMS geldi stopaj %10 oldu yazıyor, iyi de biz %55'e attığımızda %7,5 tu,
1 Kasım öncesi mevduat ve ppf alanlara %7,5 iken niye bunlarda %10 çıkardılar ??? !!!
Yapmaları gereken şey 1 Kasım itibariyle alan kişilere stopajı %10 yapmaktı.
3 günlük getiri yansımış ama %10 stopajdan düşürmüşler epeyce getiriyi...
%55 ile dün ve öncesinde mevduata atsak %7,5 stopaj öderdik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X