< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (12. sayfa)
-
-
Stopaj %2.5 arttırıldı o yüzden.
-
sabah banka hesabına transferde hata vermişti,para halen ortada yok.Aynı şekilde olup parasını alabilen forumdaş var mıdır?
-
Bugün öğlen hesaplamıştım hocam yine de 7.5 stopajdan mı hesaplamıştır getiri yatırımı öncesinde :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müşteri hiz. ne dedi? bilgi aldınız mı?
-
Banka bile 650k'ya kadar sigortalı güvencede iken, bu uygulama dediğiniz gibi bir güvencede olamaz, zaten para çekimini kapatmışlar, yatıranlar 1 bardak soğuk suları hazırlasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saatlerdir çalışmalar devam ediyordan başka birşey söylemiyorlar
-
Keyif mi alıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım. ben ilk defa bugün yatırdım 500k civarı. haftaya test için çekmeyi deneyeceğim.
-
Uygulama şunu öğrenmeli; insanların büyük paralar yatırdığı bir platform mesai saatlerinde bakım onarım yapmaz. Önceden uyarı bildirimi yollayıp, bakım tercihen haftasonu gece saatlerinde insanlar uyurken yapılır.
Şimdi bakım yaparsan mudilerin paramıza çöküp kaçtılar diye düşünmesi normal. Bunu göze alacaksın.
Aracı kurum spk güvencesi için konuşuyorum. Kayıtsız olsa endişelenirdim ancak SPK ya kayıtlı kuruluş olduğu için endişe etmiyorum. Aşağıda Midas in sitesinde yazan ibareyi ekliyorum. Blupay de Midas gibi aracı kurum ve aynı yasalar ile yönetiliyor.
Midas, aynı zamanda Yatırımcı Tazmin Merkezi (YTM) üyesi bir aracı kurumdur. YTM, SPK tarafından idare ve temsil edilmektedir.
Yani, Midas'ın mali durumu bozulsa bile yatırımcıların 1.143.379 TL’ye kadar olan zararları YTM tarafından eksiksiz karşılanır. Bu da yatırımlarının YTM güvencesi altında olduğunun bir göstergesidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 1 Kasım 2024; 16:34:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni %10 stopajla, yatırdığım para %55 faizle günlük kaç lira getirir diye öğrenmek istenler için formül:
(Paranız)*0.55/366*0.9 = Günlük kazancınız.
1 haftadır sorunsuz kullanıyordum 6-7 saattir çektiğim para karşı bankaya geçmedi ve haftasonu girdi araya şimdi az parada değil 100 bin tlden bahsediyoruz keşke buraya baksaydınız yatırmadan önce şuan aşırı huzursuzum ulaşabileceğimiz kimsede yok whatsapp dışındaquote:
Orijinalden alıntı: Vaphindreanladım. ben ilk defa bugün yatırdım 500k civarı. haftaya test için çekmeyi deneyeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben sadece bir kısmını yatırdım yani çekmeyi düşünmediğim bir miktar. Eğer sürekli kullanacağım bir para olsaydı yatırmazdım. Hatta haftaya dediğim gibi sadece test için çekeceğim yoksa kullandığım nakit para başka bir bankada. Birde SPK işin içinde olduğundan çok risk hissetmedim açıkçası. Yaklaşık 1-2 haftadır takip ediyorum konuyu :)
-
Kuzenin sabah çektiği 1m 16.59ta düşmüş bankasına, bizim 50k hala bekliyor..
Whatsapp ta her görüşmenin sonunda gülücük atmaları da ayrı bir enterasan..
Kuzen son mesajlaşması attı baya güldüm, adam 1 milyon nerde demiş, kız da <biz size dönücez :) < yazmış, kuzenin cevabını yazamam buraya
-
Hahaha halimize güler oldum halen bekliyorum.mesajlarını sonuna koydukları smileye zaten irite oluyorum zor tutuyorum kendimi sövmemek için yinede içimi rahatlattınız hocam geçtiyse sorun yok bir günümüzü berbat ettilerquote:
Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903Kuzenin sabah çektiği 1m 16.59ta düşmüş bankasına, bizim 50k hala bekliyor..
Whatsapp ta her görüşmenin sonunda gülücük atmaları da ayrı bir enterasan..
Kuzen son mesajlaşması attı baya güldüm, adam 1 milyon nerde demiş, kız da <biz size dönücez :) < yazmış, kuzenin cevabını yazamam buraya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!
Hahaha halimize güler oldum halen bekliyorum.mesajlarını sonuna koydukları smileye zaten irite oluyorum zor tutuyorum kendimi sövmemek için yinede içimi rahatlattınız hocam geçtiyse sorun yok bir günümüzü berbat ettilerAynen öyle
-
Niye 366? 365 olması gerekmezmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene artık yıl, Şubat 29 gün olduğu için 366 oluyor.
Bu yıl 366 gün .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X