Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Invictus00 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.851
Cevap
149
Favori
125.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de bu sabah fast limitinin üzerinde bir miktarı anlaşmalı olmayan bir bankaya çekeyim dedim, bekletiyor bugün.

• Ben Fast'in biraz üstü çektim 2 dk. sürmedi. 1 milyona yakın veya üstü limitler yavaş çıkıyor olabilir.

• Ortak da hisse senedi olan var mı yarım saattir portfoyumda en ufak bir güncelleme olmuyor hisse fiyatları değiştigi halde
    sizler de nasıl acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Invictus00 I kullanıcısına yanıt
    WhatsApp'tan yazıyorum adamlara yok tekrar giriş çıkış yap diyor uygulamayı sil tekrar kur diyor ya dedim ne saçmalıyorsunuz ya
    40 dakikadır adamların sistem gümledi ane düştü ne çikti tek tek elle hesaplamak zorunda kalıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aynı durum şaka gibi

hocam hisse kısmından uzak durun. ben de 0 komisyon var diye kullanmak istedim fiyat anlık güncelleniyor denmesine rağmen güncellenmiyor. mağduriyet yaratabilir. btcturkte hesabınız varsa orada da subat sonuna kadar 0 komisyon var orayı kullanabilirsiniz hisse için.

bu arada piyasada anadolubank dahil faizlerde genel bir geri çekilme var. çıtırdan biste geçmeye başlıyorum bu ay. para çıkarttıkça faize

• Bu tarz yerlerden uzak durmak gerek sabahtan beri ne işlem yaptırıyor ne getiriye koyabiliyorum ne de olan parayı çekebiliyorum teknik aksaklık olduğunu düzeleceğini söylüyorlar. Bugün düzelmezse spk ya şikayette bulunucam

• quote:

Orijinalden alıntı: ielasimov

ben de bu sabah fast limitinin üzerinde bir miktarı anlaşmalı olmayan bir bankaya çekeyim dedim, bekletiyor bugün.

güncelleme: 2 saati aşkın sürede de olsa işlem halloldu

• Güncel oranlar.

OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.