Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %48 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.085
Cevap
157
Favori
141.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ing ye çekim talebi verdim.Para hâlâ ortada yok.Büyük çıkış var büyük ihtimalle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Korkum bu zaten. Dusurmesi normal ama sistemsel sikinti var muhabbeti ile uzmezler ins insanlari.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, ben de aralık başından beri tahvile yatırmıştım faizler düşer diye şimdi bu fonları gördüm çok mantıklı geldi fonun nasıl işletildiğini anlamasam da.

mesela üstteki fon gırtlak tahvile girmiş. Böyle böyle aylık yüzde 4-5 bandında gidebilir mi önümüzdeki yıl kademe kademe faizler inerse? Yoksa tam dediğin gibi ppk öncesi ve sonrası mı getiri oluşturur? yatırım önerisi verip yönlendirmek istemeyebilirsin tabii ki ben meraktan soruyorum.

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra yapılacak bir düşüşte herkes hesabı boşaltır. Kendileri bilir. Buyur düşür ortağım......

• Müşteriye hemen doydular, faizler normal bankalarla aynı seviyeye geldi bosu bosuna o kadar hesapta para gözükmeme, gec eft gibi ciddi sistemsel sorunlarda yaşayıp stres oldum, keşke uzun vade bağlayıp düşük stopajdan yararlansaydım good by ortak

• Ortak ile vedalaştık bügün bu arada para çekmek isteyen varsa ENPARA ya anında geçiyor bir çok kez denedim.

• Sume kullanıcısına yanıt
    Hâlâ gelmedi

• 50 ile pasif bakiyelilere göre hala cazip. Ben kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 10 Ocak 2025; 15:3:48 >
  • 40 dakika önce enparaya çekme talebinde bulundum hala düşmedi.Para çekme işlemlerinden teknik bir sorun yaşıyorlarmış, en kısa sürede çözüp bilgilendireceklermiş

• JaxeRi kullanıcısına yanıt

burgan hem harcama şartı istiyor hem de verdiği oran nette daha az. 2018 den beri burgan müşterisiyim, 1.5 yıldır kullanmıyorum. neden pasifte para bırakma şartı var diye darladım biraz, tatmin edici cevap veremediler. OrtakApp Günlük %48 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] 

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Harcama şartını arttırıp duruyorlar. Ayrıca içerde para tutunca kampanyaların çoğunu vermiyordu. Parayı çekince hem harcama şartsız ON Plus yaptılar 1 ay hem de bir sürü kampanya çıkartmaya başladılar. Ben de kullanmayı bıraktım.

• Çok hızlı düşürdüler ama %50 oran bence de hala iyi.

ON'a atsam yok 7500 TL harca, 1m üzeri olduğu için 85k pasif bakiye, oran %48. Heralde gerçek oran 42-45 arası gider gelir paranın miktarına göre.

• Skandal bu ortak bitcoin artışı olmadığı zaman mevduaat ihyiyacıda pek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nkolaydan bugün %48 den bağlasan kar yazar hertürlü çünkü 120 gün vs bağlamış olursun ilgilenenlere duyurulur....

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OrtakApp'le maceramız buraya kadarmış. Parayı son zamanlarda içindeki tahvil oranı nedeniyle getirisini artıran ve mevduat eşleniği %50 civarında olan #IJV fonuna attım.

• osmaq kullanıcısına yanıt
    Ben de 2.5 saat önce ing ye çektim gelmedi umarım bugün bu sorunu hallederler.

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

1 milyon üstü yaptım parçalı yapsak gelirdi. diğer hesaba parçalı yaptım 500 500 hemen geldi bundan 1 milyon üstü yaptım sorun oldu

• mondfinsdernis kullanıcısına yanıt

fonun girdiği tahvilden fonun içindeki tahvillerin ortalama vadesi önemli. alttaki tablo 27 aralık tarihli. oralama vade arttıkça fonun fiyatındaki oynaklık(risk) de artar. ortalama vade arttıkça faiz indirimiyle fonun(tahvilin) getirisi daha fazla olur. faiz artarsa da para kaybedersiniz. borçlanma araçları fonlarında valör bir gündür, alırken ertesi gün fon size geçer, satarken para ertesi gün hesabınızda olur.

Fon yönetimleri izahnamede(yatırım stratejisi) ortalama vade belirtmedilerse istedikleri vadelerde tahvil alıp satabilir. Bu hareketleri ancak ay bittikten 3-5 gün sonra görebilirsiniz. İzahnamesinde ya da fonun adında uzun-orta-kısa diye belirtiliyorsa daha rahat olabilirsiniz.

tahvilin kendisini alıp satmaktansa fonu alıp satmak bana daha kolay geliyor. 21 kasım ve 26 aralık ppk tarihlerinde guv, tbt, obı gibi fonların hareketlerinde bakın, demek istediğimi anlarsınız. tefastan ya da fintables tan son 3 aylık grafiği inceleyin.

ben ppk öncesindeki gün fon hesabımda olacak, ppk 1 hafta sonrası da satıcam. siz isterseniz alıp da tutabilirsiniz.

bunların tl ile hesaplandığını hatırlatırım. portföyde tl faize ayırdığım tutuarın bir kısmı ile bunları alıp satıcam.(kumar parası kadarOrtakApp Günlük %48 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] )

OrtakApp Günlük %48 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.