Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.840
Cevap
150
Favori
124.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gidişle “Paraya Ortak’ız zaten, aramızda faizin lafı mı olur?” deyip faizi kapatmasalar iyidir. Bir daha düşerse anında çekeceğim. Herhangi bir bankadan faiz almak ve hesaptaki bakiyeyle kredi kartının lounge avantajlarından faydalanmak daha iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmaq kullanıcısına yanıt
    Ben bugün Burgan a 1 milyon üstü yaptım çabuk geldi

Sonrasında sorun olmadı diye ing ye de 1 milyon üstü çekim yaptım sonuç ortada

Müşteri hizmetlerini darlıyorum ama sonuç yok.

Bugün bu sorun çözülemeyecek gibi duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Bugün para gelmezse 4000 liraya yakın kaybınız olur. Tam bir rezillik. Enpara, hafta sonunda bile akşam 11’e kadar faiz veriyor. İsterseniz oraya yatırabilirsiniz geçici olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 10 Ocak 2025; 16:47:51 >
  • Ortaaaaammm naptın sen yaa ?? 50 nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kaybımız ne olcak peki

• osmaq kullanıcısına yanıt
    3700 Küsür TL

Bu zararı karşılayacaklarını da zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 10 Ocak 2025; 16:14:34 >

bize kaçmaması gerekiyor bunların bok yemesi

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Baya beğendim taktiği. 20 Ocak'ta yapıştırırım bir Tbt 7-10 gün tutarım. Hem heyecan olur zaten faizde çerez parası tutuyorum tam uygun buna.

• Hala aynı cevap ya lanet olsun 40 dk kaldı şurda

• darkstone78 kullanıcısına yanıt

Bana geldi şu an para

• Bunlara güven olmaz. Ben günler oldu paramı çekeli

• Triplxt. kullanıcısına yanıt
    Saat 16:24 de sorunu çözebildiler ama bu durum kimsenin hoşuna gidecek türden bir sorun değil

Anadolu ya atacağım

Evet, bekletmesi büyük bir sorun. Birisi belki de hastane masrafı için birikimini çekecek…

• bende saldım komple ortak kısmını

• arada bi banka yoksa, mevduatınız garanti altında değildir.

getirfinansı deneyin bence, fibabanka altyapısını kullanıyor, %50 faiz var şuan, pasif bakiye mevcut.

akbank ve fiba atmleri ücretsiz, karekod çekim var çok rahat, gayet hızlı ve pratik tavsiye ederim.

ayrıca getir ve n11'de %10 cashback ve vade farksız 6 taksit mevcut. tiyatro ve sinama biletlerinde %20 cashback.

• bir de ek olarak, bankalar kolay kolay batmaz, regulasyonları çok sıkıdır.

Ama ortakapp bir banka değil, batabilir. tmsf garantisinde olab paranı tabi ki ertesi gün alamazsın. uğraştırırlar. ama sonuçta alırsınız.

Ama bir bankanın batması şuan ki koşullarda baya zor. o yüzden bu tarz mevduat faizi veren yerlerde bbdk kontolünde olmalarına dikkat edin.

• crawlers kullanıcısına yanıt

2000'lerin başında Kemal Deriş (Ecevit'in) bankalara regülasyon getirdi. Batma ihtimali artık çok düşük. 2000 öncesi bankalar iflas tehlikesi içindeydi.

• crawlers kullanıcısına yanıt

Aracı kurumlar 6362 sayılı kanuna göre kurulur yatırımcı tazmin merkezi garantisi altındadır bu kurum da spk ya bağlı azami tutar 1 milyon 143 bin

Bankalar bankacılık kanununa tabidir tmsf garantisi altındadır azami miktar da 950 bin lira.

• Dün getirideki param kendiliğinden kullanılabilir bölümüne geçmiş, boşta duruyor. Başka böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Müşteri hizmetleri ile yazıştım ısrarla bizden kaynaklı değil diyorlar. Ben 2 gündür uygulamaya giriş bile yapmadım. Burada az önce %50'yi okuyunca uygulamayı açtım. 4 gün kaybım var, İnanılır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 10 Ocak 2025; 23:6:55 >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.