Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.840
Cevap
150
Favori
124.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

14:50 den sonra sorun oluyor bende.

• olası senaryolar

OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Bu olası en kötü senaryo sadece faiz getirisi elde eden kişiler için. Merkez bankasının hiç pas geçmeden 8 kez 250 baz indirdiği var sayımına göre yapılmıştı. En kötü senaryo da bile %39 getiri bir hayli yüksek. Ali Çufadar hoca haklı çıktı faizler yukarda kaldı. İndirim döngüsünde bile 39 getiri heheyt.

• blasphemousmantis B kullanıcısına yanıt

bu yukarıdaki senaryodan emin olan, ppk toplantı tarihlerini takip etsin. uzun vadeli tahvile girsin, 1 hafta sonra çıksın.OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] indirim döngüsünde asıl para tahvilden kazanılır.

incelemek isteyen 26 aralık toplantı tarihi, hemen öncesi ve 1 hafta sonrası guv, ak2 ve tbt fonları grafiğine-getirisine baksın.1 haftada %3,2OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] 

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Ben herhangi bir şey satmaya çalışmıyorum, kendim uygulamanın kullanıcısıyım, sizin gibi cansiparane savunmuyorum uygulamayı, kişi sorunum yok dememiş, sorunum çözüldü demiş. Haklı olarak şunu sordum, o müşteri fark etti ve itiraz etti ve parasını yatırdılar, peki fark etmeyip itiraz etmeyenlere ne oldu?

Bu büyük bir hatadır, tabi ki firma itiraz edenin sorununu çözmüş olabilir ancak firmalar böyle durumlarda açıklama yapar ve böyle bir durum tespit ettik ve etkilenen herkesin faizini hesabına yatırdık diye açıklama yapar.

Benim attığım mesajlar oldukça beğenildiğine göre tavrınız genel olarak hoş karşılanmıyor burada, size tavsiyem firma temsilcisi gibi davranmayı bırakıp firmaya olan güveni zedelememeniz yönünde.

Konuyu uzattığınız sürece yanıt vermeye devam edip konuyu tekrar hatırlatacağım.

• mserkanturkel kullanıcısına yanıt

hocam net getiri diyor ama emin olmak için soruyorum. Bu vergi alınmış hali mi?

• MuT_To kullanıcısına yanıt

binanceye şifresiz girilmesi tehlikeli değil mi?

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

evet 228 bin bağlamıştım.. tamamen bana verilen günlük miktar 292 yüzde 52 ile pasif bakiye olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mserkanturkel -- 9 Ocak 2025; 1:20:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yine bir yanlışlık mı var yoksa benim elf gözlerim 0.08% mi görüyor

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt
    O nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Evet getiri 0.000000008e düşmüş allah belanı versin ortak paramıza bol sıfırlı meme coin muamelesi yapıyor

OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Allah belanızı versin diyecek kadar sinirlenmiş .. OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] 

Burası borsa, hisse senedi önerin konusu mu?

• Stones kullanıcısına yanıt

Hisseyle ne alakası var?! Konudan habersizseniz bu ana sayfa uygulamanın girişinde herkese çıkıyor..

• Stones kullanıcısına yanıt

Ben bu gibi durumları ilettiğimde silin yeniden yükleyin denilm3sinden sıkıldım ve direkt kullanıcılara soruyorum.. problem?

• Bu ortakkapp de eft fast işlemleri ücretsiz mi acaba yani parayı başka hesaba transfer ettiğinizde her defasında ücret alınıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.