Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.840
Cevap
150
Favori
124.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç alımı için birkaç ay içinde direkt çekebilirim de şu sıralar işlem durumu nedir merak etmiştim teşekkür ederim. Ben de vakıfa küçük meblaları çektiğimde 3-5 dkde geçmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lemforder kullanıcısına yanıt

rica ederim, benden sonra gelen cevaplar daha çok yardımcı olmuştur. benim derdim millet şikayet edip duruyor, etsinler, haklarıdır, ama bu konuda herhangi bir şikayeti olmayan çok sayıda kişi de var ve şikayet edenler nereye ne yapmaya çalıştı da başaramadı yazıverseler de en azından biz de spesifik hangi durumlarda çekinmemiz gerektiğini bilsek.

• OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]

Buradaki 4.günüm işlemlerde pek sıkıntı görmedim yatırım çekimlerde sorun olmadı yine de herkes gibi biraz güven sorunum elbette var bir süre daha deneyelim bakalım.

• Ben VAKIFBANK a 30k çekme girdim geçen hafta sabah saat onda saat 13 e kadar geçmedi wp desteğe yazdım iletiyorum dedi saat 15 de geçti ama bir gün önce 790 k anında geçmişti bence sistemleri tam oturmamış ve işlemeleri de çok takip eden sorunları ekranlarında düşen bir sistemleri yok bunlar da küçük değil büyük sıkıntı. Mesela bugün halen dünkü getir yatmadı 15 e kadar geçmez ise onu da yazacam tamam yazınca çözüyor lar ama stres oluyor sun yine geçen hafta kripto ya 200 k para attım kripto dan hisseye geçeyim dedim ekranda hata verdi para yok ne kripto da ne hisse de wp yazdım Ekran görüntüsü filan sabah ki kaybolan para akşam geçti getiri saati de geçmiş ti ertesi sabah yazdım 200 k getirisi hesaba yattı ama insan ciddi stres oluyor ondan sonra zaten 790 k çıktım 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kripto ile uğraşmayanlar için hisse uygulaması yayında, kasım sonunda çıkmış ama listeleme de yeni göründü, daha stabil gibi.
    play.google.com
    ortak: Hisse - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blupay.ortakhisse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Ocak 2025; 23:32:43 >

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

blupay ve blutrade aynı merkez değil mi?! Diğerindeki bilgilerimi kabul etmedi sıfırdan üyelik istiyor

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt
    Az önce aynı bilgilerle sorunsuz giriş yaptım.

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Nasıl yaptın hocam? Ben bunların arasında gidip geliyorum

OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]

Muhtemelen şifreni yanlış giriyorsun. Ortakapp'tan çıkış yapıp tekrar giriş yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay içinde yapacağım ödemeler hariç ortaktaki(faizdeki) paramı çektim. Platformla ilgli hiç sorun çıkartmadı bana.

Para piyasası(RBP) ve borçlanma araçları(TBT,GUV) fonları arasında kendime göre 3 parçaya böldüm.

En azından 6 marttaki ppk ya kadar böyle devam ederim gibi.

Giriş yap sekmesine tıkladım, Ortak da ki şifremi girdim ve bi SMS geldi uygulamaya girdim.

Siz yeniden hesap oluşturmaya çalışmışsınız galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 8 Ocak 2025; 12:41:36 >
  • Uygulamadan ekstre talebinde bulunabilirsiniz düzeltildi, eksik olan gün hareketleri var onu da bildirdim düzelecek... @magic2 @CanrM

@Hassas Kantar Bende giriyor zaten özünde aynı uygulama sadece kripto kısmı olmadığı için daha hafif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Ocak 2025; 12:53:27 >
  • Aslında saçma ve gereksiz ama önbelleği temizledim öncekini sildim sonra ikinciye girebildim buradan devam

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Eksik olan gün hareketleri geçen ayda olmuştu. Defalarca WhatsApp üzerinden bildirmeme rağmen sorun çözülmedi. Bir sefer telefon ile ulaştılar sorunum düzeltileceğini söylediler. Düzelen Bir şey olmadı. Kasım ayından da gözükmeyen günler var.

• 31 Ekim ve 31 Aralık hesap hareketini görebilen var mı?
    Bende görünmüyor.

• günlük bi kağıda yazın bakiyeyi a4 kağıda tepeden aşağıya.... ben öyle takip ediyom...yamuk yapamazlar...

• @bomax01 Ekstre mevzusu daha bugün düzeldi, biraz yavaş aksiyon alıyor firma eksik tarih listeleme de düzelecek bu hafta.

@hemsinirlihemsakinuzaylı Getiri de bugüne kadar 1 kişi hariç sorun olan olmadı hareket eksikliği herkeste aynı düzeltilecek.

@fox_doctor Fon alım satım yakında gelecekmiş o zaman tam superapp olur

@ielasimov Yazmazlar yazarlar mı hiç armut piş ağzıma düş negatif sat.

@tayfun000 Ben olayı çok iyi anladım da siz negatif satmaya çalışıyorsunuz, mağdur olan kişi teşekkür bile etmiş firma yatırdı sorunum yok diye ancak siz onun hakimliğini üstleniyorsunuz? Bize avukat yaftasını yapıştırdığınıza göre?

Konuya sadece negatif yorum yaparak bir şey elde etmezsiniz, o zaman bende olumlu 1 yorum atayım bu durumda firma mükemmel mi olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Ocak 2025; 15:0:43 >

• 14:00 - 15:00 arası ortağa para gönderirken hep bir yavaş geçiyor hesaba, herkes aynı anda işlem yaptığı için mi acaba sizinde böylemi gece vs sakin saatlerde çok hızlı geçiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.