< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Ocak 2025; 18:25:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (86. sayfa)
-
-
31inde kazanım yatmamış diyenler içinde söyledim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uygulamaya giriyorsun şifre istemiyor. şak diye bakiyen gözüküyor.
eft yapıyorsun şifre istemiyor.
Telefon birinin eline geçse hesabını boşaltır.
Yani bende böyleydi? yanılıyor muyum veya ekstra bir şey mi yapmam gerekiyordu?
-
Kendi hesabına atabiliyorsun yalnız parayı sorun yok.
haa ok...
ama yine de güven sorunu varken bunlar insanda şüphe yaratmıyor değil.
-
Benim yüz tanıma yapmadan açılmıyor uygulama içeriğini hiç göstermiyor hatta uygulama içi ayarlardan yapabilirsiniz bu tarz bir koruma
apple cihazlarda son sürüm yazılımlarda artık yüz tanımlamayı uygulama bazlı açabiliyorsunuz. finans uygulamalarında yüz tanıma ve şifre ile giriş açık benim cihazda. yani cihaz kilitli olmasa bile o an uygulamaya giriş içinde yüz tanıma istiyor.
-
ayarlar - hesap ayarları - biyometrik doğrulama açarsan her seferinde parmak izi doğrulaması ister (android)
-
Koskoca Türkiye'nin en büyük borsası olan BIST'in günlük hacminin 350-400 katı günlük hacme sahip, insanların hesaplarında milyon dolarlar tuttukları Binance'ın uygulamasına da aylardır şifresiz giriliyor ama siz yine de güvenmeyin, ne olur ne olmaz. Keşke daha geçerli bir gerekçe bulsanız da fikrinize biz de katılabilsek.
-
güvenlik riski hep sorun ama bu paranoyaya donusturmemek lazim(sizin icin soylemiyorum.) ...kripto olayi basli baslina kumara donusebiliyor tabi ..(kaldirac'a dikkat etmek lazim)
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuT_ToKoskoca Türkiye'nin en büyük borsası olan BIST'in günlük hacminin 350-400 katı günlük hacme sahip, insanların hesaplarında milyon dolarlar tuttukları Binance'ın uygulamasına da aylardır şifresiz giriliyor ama siz yine de güvenmeyin, ne olur ne olmaz. Keşke daha geçerli bir gerekçe bulsanız da fikrinize biz de katılabilsek.
Şifresiz girişin default olması hatadır.
Ayrıca dedemizin şirketi değil. Bist ve Binance ile torun şirketini bir tutamayız.Şüphe insan doğasının olağan dürtüsüdür.
Burada daha çok güvensizlik yaratan , bir kaç kişinin avukat gibi saldırgan yorumlar yapmaları bence....
Neyse ben 3 gün önce nkolay ppflere geçtim.
-
Kripto kısmını kullanan var mı aramızda? Para çekim süreleri nasıl?
-
Uygulama ekstre taleblerine niye olumsuz yanıt veriyor.
MH whatsapdan biz iletelim diyor PDF atiyorlar hesap acilisdan bu güne kadar okunmuyor oda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanrM -- 6 Ocak 2025; 11:3:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zamana kadar denemelik küçük rakamlar dışında hiç transfer yapmadım şimdi tekrar 300k daha atmayı düşünüyorum uygulamada durumlar nedir arkadaşlar. Parayı çekmek istediğimizde işi uzattığı oluyor mu
ben bu sabah anlaşmalı bankaya 30k çekerken saniye sürmedi. geçmiş mesajlara bakarsan bu konudan şikayetçi pek çok mesaj görebilirsin ama bir tanesi de zahmet edip hangi bankaya ne kadar çekmeye çalıştıklarını yazmıyor.
-
Enparaya çekiyorum 100 100 400k çektim saniyesinde geçiyor para
Sabah 200k çektim Qnb hesabıma. 1 dakikada geçti sorun olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 6 Ocak 2025; 11:35:32 > -
Tek sefer limiti kaç oldu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fast işlemleri anında tuşa basar basmaz geçiyor, diğer kullandığım bankalardan daha hızlılar bu konuda. Yatırımlar ise ortalama 10 dk. civarı sürüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X