< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 2 Ocak 2025; 22:21:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (85. sayfa)
-
-
Olay detay değil tebliğ gereği her gün işlem sonuç formunu kullanıcı uygulamasından sitesinden edinebilmeli hesaptaki her harekette bir form oluşur gün sonu da işlem sonuç formu oluşur detaylı olarak hangi hisse alındı satıldı nakit hesapta nemalanıyor ise hangi oranda vs bilgiler yer alır.
-
sabah fast ile birkaç kere para çektim, biri hesabıma gelmedi whatsapp'dan yazdım 20dk sonra o da geldi. yalnız işlemlerde dekont, işlem no vs hiçbirşey yok. ekran görüntüsünden 2. sıradaki işlem diye söyledim. çok eksikleri var
-
Parayı kendinize gönderdiğinizde sms geliyormu peki (:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulama yine kafayı yemiş sizde de aynı mı yoksa silip tekrar mı yükleyeyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@theistman Adamlar dediğiniz kim?
1 kişi yazmış 1 günlük eksik var diye yatmış kayıt sonrası başka örnekleri yazarmısınız?
Kimse zorla buraya para yatırın kullananın demiyor ancak konunun başından itibaren düzenli olarak kötüleme kampanyası yapanlara ses etmedikce dozu arttırıyorlar.
%58 olunca olan mesajlara bakın aynı kişiler %52 olunca da burda bir çekemediler paralarını :)
Tamam uygulama mükemmel demiyoruz eksiklileri var ama sonuçta pasifli bankalar gibi değil buna katlanarak kalıyoruz istemeyen zaten çıkabilir vadeli değil ki...
Herşey düzgün görünüyor kafayı yemekten kasıt nedir?
J
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 3 Ocak 2025; 11:36:59 >
Günlük haftalık aylık getiriler ve Ocak ayı işlemleri boş.. bu daha önce de olmuştu neyse önbelliği boşaltıp yeniden yüklüyorum
Tutunduğumuz dallar kırılıyor anadoluda 52 ye çekmiş.
Sayı ne fark eder halen aynı kafadasın ortak çalışanı mısın nesin bilemem ama bu bir kişi nolacak ki demekle olmaz çoğu kişi dikkat etmez dikkat edenlerden birisine denk gelmiş peki ya bu arkadaş gibi dikkat etmeyen binlerce kişi? ben mesela kuruş kuruş hesaplamıyordum bu olaydan sonra bakıyorum hatta aralık ayı hesap dökümü talep edeceğim.
-
Merak ettiğim bir konu var; bankalar topladıkları mevduatı daha yüksek faizle kredi vererek veya devlet tahvili vs. yatırımları ile gelir elde ediyor, ORTAK bu faizi vermek için topladığı parayı nasıl kullanıyor da para kazanıyor? bilgisi olan arkadaşlar bizi de aydınlatabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 3 Ocak 2025; 13:6:47 > -
Firmayı gereksiz bir şekilde savunuyorsunuz, bir günlük bir eksik diye bir şey olamaz, fark eden bir kişi, ya fark etmeyen, firma çalışanı gibi savunmayı bir kenara bırakın lütfen, tam tersi firmaya zarar veriyorsunuz.
Kimsenin bir yeri savunduğu yok bugün ortak fazla verir yarın başka yer oraya geçeriz, getiri de eksik yok hala eksik var diyorsunuz?
31 Aralık Hareket görünmüyor ama getiri yatmış onuda düzeltecekler yatmasaydı o zaman kabul edilemezdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 3 Ocak 2025; 13:33:47 >
52nin 48ini devlet veriyor zaten. şirketlerin çıkardığı borçlanma tahvilleri (finansman bonosu) 48den çok daha fazla veriyor.
ortak 58 verirken piyasa ile arasındaki fark fazlaydı. şimdi piyasa faizine yakınsadı. 52yi her türlü verirler artık. aradaki fark şüphe uyandıracak kadar çok değil.
parayı nasıl nemalandırdıkları da spkyı ilgilendiriyor. şüphesi olan şikayet etsin. sana bana açıklamazlar çünkü.
-
Siz hala olayı anlamadan savunmaya devam ediyorsunuz, sizin dediğiniz olay farklı, yukarıda yaşanan olay farklı, yukarıda belirten kişinin hem kaydı yok hem de faizi yatırılmamış, nitekim firma da bunu kabul edip parasını ayrıca göndermiş, hala neyi savunduğunuzu anlamadım ben.
-
1 gün eksik yatırmışlar diyen kişinin doğru söylediğini nereden biliyoruz? Tamam bahsi geçen gün hiç birimizin hesap hareketlerinde görünmüyor ama faizi yattı. Tek bir kişi sorun yaşadığını iddia ediyor. Bunun üzerinden tartışma neden büyüyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortak yılbaşında 2 gün bağlamış ona dikkat edin
Zaten 2 gün olmayacakmiydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vezneden çek, dövizcide bozdur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X