< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp Günlük %48 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (84. sayfa)
-
-
3-5 kuruş fazla için kesinlikle bunlarla uğraşmaya değmez . Ben bütün paramı çektim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magic2 -- 2 Ocak 2025; 18:2:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım uygulamada bir sorun var, 31-12-2024 hareketleri yok.
Bende var hocam 2 ocaktaki hareketlere bakınca 31 i de gözümüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam peki halkbankta 500 dolar ve 100 euro param var. Bunu nasıl en iyi şekilde bozabilirim?
-
Burada bir çok firma adam istihdam ediyor.
Görevleri forumda tüketici gibi takılıp, markanın savunuculuğunu yapmak.
Daha ilerisi de var, bazı gruplarda tamamen adam tezgah açmış, gel vatandaş çekiyor... (Örneğin TV tavsiye grubu)
Forumu kullanırken, bunların farkında olmak lazım.
-
Ben 20 Aralık -2 Ocak arası hesap dökümü istedim.31 Aralık bendede gözüküyor
Whatsapp destek hattına yazdım sorunu anlattım eksik yatırılan getiri 1028 TL. Hesabıma yatırıldı sorun çözüldü arkadaşlar. Dikkatli olmakta fayda var
-
Böyle bir ortamda durulmaz hocam bunu yapan herşeyi yapar böyle amatörlük olmaz.
Bende de aynı 31 Aralık yok
-
Bunu takip ediceksek biz eywah eywah yani
Çektim parayı
Kayıt oluşturuldu..
Rezaletle başbaşayız.
Getiride sorun yok ,sadece hesap hareketi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet öyle diyorlar ben çok çektim tekrar yükledim hesaplayamadım ama durumun farkındalar
-
Evet yine gelmiş kötüleyiciler hatalı bilgi vermeyin 31 Aralık hareket de yok ancak getiri yatmış en azından benim öyle.
Bu sorun konunun başından beridir konuşulan 366 gün olayından çıkıyor, fazla alırken ses etmiyordunuz?
Çekiyorsanız çekin kendi tercihiniz buraya yazınca ortalığı velveleye vermekten başka ne faydanız oluyor?
Maddi hatalar her kurumda olabiliyor önemli olan çözülmesi ve genel olmaması...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 2 Ocak 2025; 21:7:2 > -
Bende aynısını dedim de hocam arkadaşlar üç gündür çektim çekiyorum çekeceğim modundalar çektiysen zaten ilişkin kesilmiş
Benim 31 aralık görünmüyor getiride yatmadı. Müşteri hizmetleri sorunu çözdü. Paramı çekmiyorum ortak dan devam
31 Aralık'ta uygulama fotoğrafları ile getirinin açıklamalar kısmında olmadığını yazdım ancak dikkate alan olmadı. Konu ile iligli ortak müşteri hizmetlerinden Yasemin ve Burcu hanımı da bilgilendirmiştim. Düzelecek dediler. Daha önceki aylarda da böyle bir sorun olduğunu (hatta 2 gün) ve hala düzelmediğini dile getirdim.
-
Anlamaz bunlar hocam bunlara dil dökmene gerek yok boşver. Ben yazdım saçma sapan cevap veriyorlar algılayamadıklarında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burda 3-5 kişi ortak’ın savunuculuğunu yapıyor. Aralık ayı ekstre talebinde bulun diyorum. Geçersiz tarih uyarısı çıkıyor. Ayrıca daha önce gördüğüm aralık kayıtlarının bazıları silinmiş. Aşırı derecede şüphe oluşturuyor. Büyük bir ihtimalle bir daha bulaşmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X