Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %48 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.091
Cevap
158
Favori
142.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    50 Bin için Ortak'tan daha iyi seçenek şu an yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 kuruş fazla için kesinlikle bunlarla uğraşmaya değmez . Ben bütün paramı çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magic2 -- 2 Ocak 2025; 18:2:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulutali B kullanıcısına yanıt

Sanırım uygulamada bir sorun var, 31-12-2024 hareketleri yok.

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Bende var hocam 2 ocaktaki hareketlere bakınca 31 i de gözümüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

hocam peki halkbankta 500 dolar ve 100 euro param var. Bunu nasıl en iyi şekilde bozabilirim?

• Deger1i kullanıcısına yanıt

Burada bir çok firma adam istihdam ediyor.

Görevleri forumda tüketici gibi takılıp, markanın savunuculuğunu yapmak.

Daha ilerisi de var, bazı gruplarda tamamen adam tezgah açmış, gel vatandaş çekiyor... (Örneğin TV tavsiye grubu)

Forumu kullanırken, bunların farkında olmak lazım.

• Ben 20 Aralık -2 Ocak arası hesap dökümü istedim.31 Aralık bendede gözüküyor

• Whatsapp destek hattına yazdım sorunu anlattım eksik yatırılan getiri 1028 TL. Hesabıma yatırıldı sorun çözüldü arkadaşlar. Dikkatli olmakta fayda var

• Ben parayı çektim 31 aralık zaten işlenmemiş gözüküyor böyle şey olmaz 1 puan yüksek alırken 1 günlük getiriden olduk....

OrtakApp Günlük %48 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]

• Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Böyle bir ortamda durulmaz hocam bunu yapan herşeyi yapar böyle amatörlük olmaz.

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Bende de aynı 31 Aralık yok OrtakApp Günlük %48 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] 

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Bunu takip ediceksek biz eywah eywah yani

Çektim parayı

Kayıt oluşturuldu..

Rezaletle başbaşayız.

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    Getiride sorun yok ,sadece hesap hareketi yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Evet öyle diyorlar ben çok çektim tekrar yükledim hesaplayamadım ama durumun farkındalar

• Evet yine gelmiş kötüleyiciler hatalı bilgi vermeyin 31 Aralık hareket de yok ancak getiri yatmış en azından benim öyle.

Bu sorun konunun başından beridir konuşulan 366 gün olayından çıkıyor, fazla alırken ses etmiyordunuz?

Çekiyorsanız çekin kendi tercihiniz buraya yazınca ortalığı velveleye vermekten başka ne faydanız oluyor?

Maddi hatalar her kurumda olabiliyor önemli olan çözülmesi ve genel olmaması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 2 Ocak 2025; 21:7:2 >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını dedim de hocam arkadaşlar üç gündür çektim çekiyorum çekeceğim modundalar çektiysen zaten ilişkin kesilmiş

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Benim 31 aralık görünmüyor getiride yatmadı. Müşteri hizmetleri sorunu çözdü. Paramı çekmiyorum ortak dan devam

• 31 Aralık'ta uygulama fotoğrafları ile getirinin açıklamalar kısmında olmadığını yazdım ancak dikkate alan olmadı. Konu ile iligli ortak müşteri hizmetlerinden Yasemin ve Burcu hanımı da bilgilendirmiştim. Düzelecek dediler. Daha önceki aylarda da böyle bir sorun olduğunu (hatta 2 gün) ve hala düzelmediğini dile getirdim.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Anlamaz bunlar hocam bunlara dil dökmene gerek yok boşver. Ben yazdım saçma sapan cevap veriyorlar algılayamadıklarında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burda 3-5 kişi ortak’ın savunuculuğunu yapıyor. Aralık ayı ekstre talebinde bulun diyorum. Geçersiz tarih uyarısı çıkıyor. Ayrıca daha önce gördüğüm aralık kayıtlarının bazıları silinmiş. Aşırı derecede şüphe oluşturuyor. Büyük bir ihtimalle bir daha bulaşmam.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.