Genel hesaplama olarak yıl takviminden eksik/fazla hesapladı en başından beri. Uygulama genelinde de anlık da olsa hatalar mevcut; bankalar ile aşağı yukarı aynı oranı veriyorsa ortak'ta durmak pek mantıklı değil benim açımdan. |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (82. sayfa)
-
-
Ben de %55'ten daha fazla düşüremezler diye düşünmüştüm ama yanılttılar bizi. Sonuçta şirket kendilerinin, haliyle istedikleri oranı verebilirler. Ama görüyorlar ki insanlar da koyun değil, zaten Ortak'a karşı güven sorunu varken diğer bankalar 1-2 puan altında faiz verse de Ortak'ı terkettiler. Bu kendilerine ders olmalı ve bankalarla yarışa giremeyeceklerini idrak etmeliler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam benim kastettiğim de bu. Keşke kulak asıp indirmeselerdi de yararlanmaya devam etseydik. Para işi güven işi; ürkektir çabuk kaçar. Herkes 3-5 liranın hesabını yapıp neredeyse aynı oranı veren bankalara geçmesi de gayet normal karşılanması gereken bir durum.
-
hocam vallahi anladık billahi anladık otuzuncu defadır "para ürkektir çabuk kaçar" paranın başka özellikleri hiç yok mudur yav
edit: gerçi özür dilerim ilk 28 defakini yazan başkasıymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ielasimov -- 2 Ocak 2025; 15:26:14 > -
Yoktur. Başka sorun var mı cevaplayalım?
-
İş bankası 1milyon EFT ye ne kadar ücret alır ki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
promosyon yoksa 100 lira
https://www.isbank.com.tr/urun-ve-hizmet-ucretleri
ama bu yıl yeniden güncellenme ihtimali var
-
Yanlış değil, fakat yüksek karlı olma durumu şuan sonlandı. Yani daha iyi teklifler var, anadolu bank ve bahsettiğim hsbc gibi.
Bende bir kısım tutuyorum ortak ta, zaten 1 milyon limit var en fazla...
Burda yaptığımız paylaşım ve eleştiriyi dalga konusu yapmaları doğru değil, buna işaret ettim.
Netice itibariyle 3-5 günde bir para taşımakla uğraşacak değil tüketici, bir kampanya yapıp 58 den müşteri davet ediyorsan, sonrasında da tutarlı bir şekilde ilerlemelisin. Doğan grubu zaten dsmart üzerinden ve ekolay.net ten beri tüketiciyi seven bir gruptur. Mesafeli ve eleştirel bakış açısını hak ediyorlar.
-
-
-
-
tam anlayamadım mevzuyu ama salı günkü bağlamanın kayıtta olmamasından kaynaklanmış olabilir yanlışlık
-
Hocam pazartesi günlüğe 440.727 yatırıyorum. Bugün bana dönüşü 441.454. Yanlış hesaplamışlar eksik dönüş yapılmış onu kastediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tamam işte arada salı günü de var ve o gün kayıtlardan eksik kalmış. bir de geçen yıl 366 gün idi, onun da günlük hesaplanan faize etkisi var onu hesaba katmış mıydınız kontrol ederken?
-
Ben 30 unda bağladım hocam 31 inde değil. Ayrıca 2 günlük faiz yansıtılsa bile 1300 lira yansıması gerekirdi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen... victorbarbar mı ne bir üye var. ortak avukatı gibiydi. milleti spk ya şikayet ile falan tehdit ediyordu.
gördü işte malını.
-
salı günü işlem yaptınız mı peki? salı günü kayıtları yok nedense, onu görmediğiniz için sıkıntı var sanki. paraya hiç dokunmadıysanız eksik evet
-
Teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X