yanılmıyorsam tablodaki gerçek faiz değerlerinin hiçbirinde stopaj yok, sadece pasifleri hesaba katarak gerçek faiz değerine ulaşıyor. |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (80. sayfa)
-
-
-
gerçekten de bu meblağlarda ortak'tan çıkıp anadolubank'ı düşünmek eft/havale ücret derdini de dahil ettiğim halde mantıklı olur, ama onun dışında benim gözümdeki tek geçerli gerekçe kurumsal güven meselesi.
edit: gerçi bu hesap makinesi andolubank'ın pasifini hesaba katmıyor sanırım, direkt düz mevduat hesabı gibi hesaplıyor.
edit2: şimdi fark ettim bunu da dikkate alarak 1m verdiğinizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ielasimov -- 2 Ocak 2025; 13:59:0 > -
Evet getirilerin tamamı brüt getiri. Sadece pasifli olanları pasifisiz orana dönüştürdüm. Ve bu oranlar yeni hesap açanlara veya uzun süre boş tutana vb veriliyor, herkese yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 2 Ocak 2025; 14:10:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parayı tek seferde çekeyim dedim 30 dkyı geçti para gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bende parça parça çektim sabah. yarısı geçmedi. kayıt açtırdım
-
Kayıt whatsappdan mı hocam,para transferi için kayıt mı açılırmış ya geçirsene parayı
evet. ilk defa böyle birşey görüyorum.
-
Nooluyor niye herkes ortaktan çektiğini yazmış. Bilmediğimiz birsey mi değişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
para az önce geldi, 4 saatte geldi, fast ile çektik bir de. tüm işimi aksattılar
-
faiz 52ye düştü diye çekiyorlar ama bildiğim kadarıyla sadece anadolubank yeni müşteriye 52.25 veriyor, onun dışındakilerin hepsi ortaktan düşük
-
Benim zaten içim rahat değildi ama %55 de kalsalardı devam ederdim. %52 Sonrası Anadolubank'a geri döndüm. Orada aldığım gerçek faiz %52,20 oluyor. Para çekme talimatını sabah erken verdim. Eft 15 dakikada hesabıma geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 2 Ocak 2025; 14:43:35 > -
4 saat mi sürdü hocam,inşallah benimki de gelir
Para çekmek için geçerli bir sebep göremiyorum az önce ekleme gönderdim. 14 dakikada geçti.
-
Hsbc 53 oran ile zirvedeydi muhtemlen 51 oran ilede yine zirvede olur çünkü pasif bakiye 20k. Anadoluda pasifler yüksek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ppfler bonodan daha mantıklı. Hastasonu bonoda al sat yapamazsın bileşik olmaz. Ppflerde böyle sorun yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pasif limitin üst sınırında para tutarsan anadolu her zaman hsbc'nin önündeydi(53ken bile), hala öyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Ocak 2025; 14:51:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X