Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alpikk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
151
Favori
126.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yanılmıyorsam tablodaki gerçek faiz değerlerinin hiçbirinde stopaj yok, sadece pasifleri hesaba katarak gerçek faiz değerine ulaşıyor.

• 52 ortak 55 anadolu aradaki fark

OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• karacaardıç kullanıcısına yanıt

gerçekten de bu meblağlarda ortak'tan çıkıp anadolubank'ı düşünmek eft/havale ücret derdini de dahil ettiğim halde mantıklı olur, ama onun dışında benim gözümdeki tek geçerli gerekçe kurumsal güven meselesi.

edit: gerçi bu hesap makinesi andolubank'ın pasifini hesaba katmıyor sanırım, direkt düz mevduat hesabı gibi hesaplıyor.

edit2: şimdi fark ettim bunu da dikkate alarak 1m verdiğinizi OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ielasimov -- 2 Ocak 2025; 13:59:0 >
  • ielasimov İ kullanıcısına yanıt
    Evet getirilerin tamamı brüt getiri. Sadece pasifli olanları pasifisiz orana dönüştürdüm. Ve bu oranlar yeni hesap açanlara veya uzun süre boş tutana vb veriliyor, herkese yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 2 Ocak 2025; 14:10:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Parayı tek seferde çekeyim dedim 30 dkyı geçti para gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b9y7e4 B kullanıcısına yanıt
    N kolay bonoda ana paradan düşme diye bir şey yok. Standart olarak stopaj ödeniyor sadece. Tek dezavantajı her gün sat al yapmak gerekiyor bileşik getiri için. Ppfler (IDL bile) daha çok getiri veriyor başka yere taşınsa bile bono mantıklı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 2 Ocak 2025; 14:17:57 >
  • mount20 M kullanıcısına yanıt

bende parça parça çektim sabah. yarısı geçmedi. kayıt açtırdım

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Kayıt whatsappdan mı hocam,para transferi için kayıt mı açılırmış ya geçirsene parayı

evet. ilk defa böyle birşey görüyorum.

• Nooluyor niye herkes ortaktan çektiğini yazmış. Bilmediğimiz birsey mi değişti

para az önce geldi, 4 saatte geldi, fast ile çektik bir de. tüm işimi aksattılar OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] 

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt

faiz 52ye düştü diye çekiyorlar ama bildiğim kadarıyla sadece anadolubank yeni müşteriye 52.25 veriyor, onun dışındakilerin hepsi ortaktan düşük

• Benim zaten içim rahat değildi ama %55 de kalsalardı devam ederdim. %52 Sonrası Anadolubank'a geri döndüm. Orada aldığım gerçek faiz %52,20 oluyor. Para çekme talimatını sabah erken verdim. Eft 15 dakikada hesabıma geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 2 Ocak 2025; 14:43:35 >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

4 saat mi sürdü hocam,inşallah benimki de gelir

• Para çekmek için geçerli bir sebep göremiyorum az önce ekleme gönderdim. 14 dakikada geçti.

• Faiz yanlış hesaplanmış arkadaşlar. Ne yapmam gerekiyor düzeltirler değil mi

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Hsbc 53 oran ile zirvedeydi muhtemlen 51 oran ilede yine zirvede olur çünkü pasif bakiye 20k. Anadoluda pasifler yüksek.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Ppfler bonodan daha mantıklı. Hastasonu bonoda al sat yapamazsın bileşik olmaz. Ppflerde böyle sorun yok.

• pasif limitin üst sınırında para tutarsan anadolu her zaman hsbc'nin önündeydi(53ken bile), hala öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Ocak 2025; 14:51:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.