Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
151
Favori
126.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kalanlara başarılar dilerim.

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Geldi gitti nerde stresi çekmeyeyim dedim sabah sabah 😌

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torun gör bak nasıl kaçıyor insanlar uygulamandan!

İşte bunlar hep anlamak isteyenlere ibret vesikaları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 2 Ocak 2025; 12:8:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

Nereye hangi bankaya geçtiniz acaba

• Tüm parayı çektim şifre bile girmeden giriş yapıyorduk zaten uygulamada para aktarma vs sorun

Torun ortaklık bitti bu oranla bu risk alınmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende bugün çekim yaptım bir miktar. Bankalardan daha hızlı gönderiyorlar hep. Anadolubanka geçecektim ama görüntülü konuşmada yeni taşındığım adresimi bakarak söylediğimden müşteri yapmadılar ezberleyip öyle gelmem lazımmış 

• Elinizi çabuk tutun bu kadar âni nakit çıkışını kaldıramayabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 2 Ocak 2025; 12:51:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortaktaki nakiti ben de çıktım. Artık bir cazibesi kalmadı. Çektiğim para da enparaya 1 dk içerisinde geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercigs -- 2 Ocak 2025; 13:46:33 >
  • Ben de cikisimi yaptim arkadaslar. Para 1 dakika icerisinde geldi hesabima.

• nkolay'a az bir şey ben de çektim 2 dakikada geçti hesaba. %48 112 gün ayarladım günlük bozar alırım muhtemelen vadeyi düşürürlerse de yapacak bir şey yok.

nkolay burgan ortak derken yine kürkçü dükkanına döndük.

• Niye herkes yarışır gibi çıkış yapıyor

• iyi ihtimal: millet https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160374593 buradaki tabloyu inceledi ve gerçek faiz oranındaki farkın banka yerine ortak'a güvenme riskine değmeyeceğine karar verdi. kişisel tercihtir ve bu tercihi her yapanın muhteşem bir iş yapmış gibi bunu duyurmak zorunda hissetmesi dışında problem yok.

kötü ihtimal: bileşik getirinin bileşik getiri olduğu ve bileşik getiri olduğu için iyi olduğunu aylardır anlamamışlardı.

çoğunluğun iyi ihtimal olarak yazdığımdan ötürü gittiğini düşünmek isterim.

• mount20 M kullanıcısına yanıt
    6 puan faiz düştü

Avantajı kalmadı..

Sonuçta bir banka değil..

Bir telefon numarası değiştircem dediğinizde neler neler istiyorlar evraklar vs müşteri hizmetleri değmez.

• Kısa zamanda içinde 6 puan düşürdüler. Yine pasif olayı işin içine girecek, para miktarına göre az da olsa Anadolubank daha avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 2 Ocak 2025; 13:31:18 >

• b9y7e4 B kullanıcısına yanıt

bir bilgi: nkolay da sadece yatırdığınız miktara faiz işleniyor. yatırdığınız miktarın getirisine ekstra bir getiri sağlanmıyor yani oradaki bononuza basit faiz ile getiri sağlanıyor

• 58 den iyi ekmeğini yedik sağ olsunlar, ilerde inşallah daha kurumsal bir yapıya evrilirler tekrar geçeriz.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

bu tablo da anadolubank yanlış hocam. 55 den stopaj %10 ve alt limit oranını düşmeniz lazımdı gerçek 52 değil

gerçek rakam: %46.72

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmh.ar -- 2 Ocak 2025; 13:39:45 >
  • kmh.ar K kullanıcısına yanıt

evet, bu yüzden günlük sat al yapmak gerekiyor. tek riski vade gününü düşürebilirler, ona da yapacak bir şey yok. piyasalar yine hareketli.

ekstra olarak nkolay'da kısmı bono satarken kazancın yanında anaparadan da düşme yapar, günlük kazançtan düşer. nkolay geçecek arkadaşlar ona göre bono almalı.

• kmh.ar K kullanıcısına yanıt
    Niye yanlis olsum hocam, diger bankalarda ya da ortak ta stopaj yok mu ? Hepsi ayni %10 stopaji kesiyorlar zaten.
    Arkadas zaten pasif icin ayrilacak bakiyeyi de yazmis oraya, ona gore de neti hesaplamis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.