bunda da stopajsız brüt en iyi ihtimalle %50 küsur gibidir, ama para miktarına bağlı olmak kaydıyla bu da mantıklı. hsbc'nin üst sınırı 2m'ye kadar gidiyordu hatırladığım kadarıyla. |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (81. sayfa)
-
-
anadolunun pasifsiz hali 52.25 hocam. hsbc sitede bir şey göremediğim için tabloya eklemedim. gerçek faiz yazan yer pasifsiz brüt
bu oranları alabilmek için üst limitten koymanız lazım. naadoluya 999 değil de 800 atarsanız alacağınız faiz düşer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 2 Ocak 2025; 14:54:32 > -
Ne oldu victor hugo?
hsbc de 53'ten 40 günlük açmadın, Şimdi mutlu musun?
Erken konuşmayacan bu alemde, madara olursun...
-
Hala gülüyor musun?
-
Hayır. 1 milyonun üzerinde hsbc önde. 1 milyonun üzerinde 90.000 pasifte bırakıyor anadolu neresi avantajlı ? Adamlar 2 milyona kadar 20 k pasifte bırakıyor neredeyse paranın tamamına faiz veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her gün 999 ile uğraşmasıda cabası. Bileşik getiriden çıkıyor o şekilde. 1 milyonun üzerinde 2 milyona kadar hsbc önde
Burda ortak pazarlaması yapılıyor dostum.
O nedenle cahillik değil, pazarlamacılarla tartışmanın gereği yok...
-
koşulu belirttim zaten, "pasif limitin üst sınırında para tutarsan"
anadolu - 1909999 * 0.55 * 0.90 / 365 = 2590 TL
hsbc - 1979999 * 0.53 * 0.90 / 365 = 2587 TL, güncel hali ise 2490 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Ocak 2025; 15:2:46 > -
Muhtemelen öyle evet. 53 orandan konuşuyorum ben hsbc bazında. Anadolu tabiki 55 oranda kalırsa hsbc 51 verirse anadolu geçiyor bu denklemde.
O şekilde biraz hamallık oluyor işte bende yaptım onu ama meşakkatli hsbc açtım rahat ettim.
Bu sistem hiç güven vermiyordu bende kontrol ettim bu tarz yanlış hesaplamalar mevcut parayı çektim.
burada madara edimine yol açan tam olarak nedir? kaçırdım sanırım anlamaya çalışıyorum
-
bu ekrandan değil de nemanın kendi ekranı var oradan daha iyi anlarız ne olup bittiğini
-
Çok fazla yanlış hesaplama var maalesef.
-
Ortak ın verdiği oranlar düşmez çok iyi vs konuşuyorlardı vatandaşlar.
Daha bugün sünnet yarın deniz 58 den önce 55 e sonra 52 ye indirdiler.
40günlük vadeli hesap önerdiğimde kehkeh gülüyorlardı da...
önemsiz mevzu ama böyle bilmiş acemilere bazen ders vermeyi seviyorum.
-
burada yanlış hesaplamayı tam olarak yazabilir misiniz?
-
Getir faizi düşürdüğünde ben de demiştim ortak 55'ten yine düşürecek diye. Daha fazla düşürmezler vb. dedi pek kulak asmadılar. Olsun %58 den sonuna kadar yararlandık o da yeterli.
-
buradan birşey anlamazsın ki, getiriye basıp oradaki hesap hareketlerini kontrol et. hata yoktur muhtemelen
-
faiz düşecek dediniz diye gülen varsa ayıp etmiş ama mevcut durumda ortak'ın verdiği brüt faiz yine gayet iyi ve 40 günlük vadeli hesabı hangi tarihte hangi orandan açtığınıza bağlı olarak burası yine avantajlı olabilir bileşik faizden ötürü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X