kaynak? gerçekse ben de kapatırım, ne anlamı var bu devirde buna para ödemenin. |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (94. sayfa)
-
-
hocam nkolay yatırım hattından aldım bilgiyi az önce hatta teyit aldım kapatıldığını ilettiler. form doldurup gönderiyorsunuz ıslak imzalı.. yılllık 6 aylık değilde aylık tahsil ediliyormuş nkolayda kullanmayacaksanız kapattırın yatırım hesaplarını. herkese söylemiş olayım buradan.
-
Hisse kısmını halka arz için kullanıyorum, zaten alınıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi aradım herhangi bir ücretlendirmenin olmadığı söyledi müşteri hizmetleri.
-
Ben bilmiyorum ama genelde musteri hizmetlerine cok guvenmemek lazim. Kafalarina gore salliyorlar. Ortak app'de de 52'iken 50 gorunuyordu uygulamada oyle birsey yok goruntu hatasi sil tekrar yukle demislerdi.
-
Ben cok onceden acmistim ve hic kullanmamistim. Yine de silmek mi lazim?
-
Nasıl yokmuş? bana genel mevzuat kapsamında ücretlendirmenin olacağını 2025 yılında aylık olarak tahsil edileceğini söylediler. Kapatmayıp ücretin ne kadar yansıdığını söylerseniz bilgilenmiş oluruz. Diğer bankalar yılllık 500 tl ile başlıyor sanırım bilemiyorum artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dünya gazetesiBankalar duyurdu: Hisse senedi hesaplarından ücret kesilecek! (Hangi banka ne kadar kesinti yapacak)https://www.dunya.com/ekonomi/bankalar-duyurdu-hisse-senedi-hesaplarindan-ucret-kesilecek-hangi-banka-ne-kadar-kesinti-yapacak-haberi-758843
bu haberdeki mevzu ise sadece hisse senedi ile ilgilidir. başka bir mevzu varsa ona dair bilgi belge göremedim.
-
Hocam bankalar duyurmuştu 2025 yılında hisse senedi hesaplarından bakım ücreti adı altında ücret alınacağını. Garanti olsun kapatın ücret kesildikten sonra iade etmezler.
Evet hisse senedi hesapları. Borsa vs alım satım yaptığınız platformlar . Kullanan için yapacak bişey yok ancak açıp kullanmayanlar boşuna ücret ödemesin. Benim 2-3 bankada vardı kapattırıyorum hepsini kullanacak olursam ücret almayan kurumlar var oralardan işlem yapılabilir.
Aktif bank üzerinden fon alımı bono alımına herhangi bir ücretlendirmenin olmadığını söyledi. Sizin dediğiniz Aktif bankın Ata yatırım üzerinden hizmet verdiği borsacılık ürünleri ile ilgili olmalı.
-
-
Sizin dediğiniz nkolay trader için geçerli işte. Benim nkolay trader hesabım yok mesela ama fonu bankanın sitesinden alırım veya bonoyu. nkolay trader hesabı ile dediğim hesap ayrı hesap bu zamana kadar mkk ücreti dahi ödemediğim hesap. Aracılık hizmetleri farklı bankanın yatırım hesabı farklı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X